Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 936,882
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bizim camiaya yakışan budur işte. Bir kez daha ne kadar nadide bir topluluk olduğumuzu anlıyorum.
İsmail Bey bravo diyorum, şu anda bu yazınızla herşeyi tam anlamıyla olumlu tarafa çevirdiniz. Görüşüp yüz yüze tanışınca ilişkiler daha da güçlenecek.

Toyota gibi adamlar diye boşuna demiyorlar , hepinizi seviyorum

Etiketler

Tamamdir İsmail bey, kendi adıma benim için sorun kapandı, zaten dediğiniz gibi bundan sonra kampda yüzyüze birbirimizi daha iyi tanırız. Türkiye'ye geldiği günden beri internet kullanırım, bu forumlarda bişeyi okurken 3 kere okumak yazarken 5 kere düşünmek gerekiyor. Çünkü çoğu zaman yüyüze samimi olmadığınız birisinin söylediklerini çok yanlış yada maksadından ağır anlayabiliyoruz, ve bu karşılıklı sürünce iş çığrından çıkıyor. daha önce bu kadar açık ve net yazmadığınız için özürünüzü mevzu uzamıştı şimdi size yakışanı yaptığınız.

Teşekkürler Saygılar

Her zaman derim;
İnsanlar konuşmalı,birbirleriyle iletişimi koparmamalı.Ancak bu şekilde yanlış anlamalar v.s düzeltilebilir.
Kendi adıma teşekkür ediyorum

CDM-SUBARU' Alıntı:
Her zaman derim;
İnsanlar konuşmalı,birbirleriyle iletişimi koparmamalı.Ancak bu şekilde yanlış anlamalar v.s düzeltilebilir.
Kendi adıma teşekkür ediyorum

Erkan bu gün ne güzel cümleleler söylüyon biiile.... :-* bu gün dediğimi tekrarlıyorum

gercekten ismail beyde altan beyde kiymetli insanlar. olayin bu sekilde sonlandirilmasi gayet guzel

Çok Güzel Hareketler Bunlar

ben sana şefkatle yaklaşacağım ;D

GÜNAYDIIIINNn....

Günaydın arkadaşlar kampınızada az kaldı şimdi sizin içiniz kıpırkıpırdır şsfak sayıyorsunuzdur ;D ;D ;D ;D