Toyota vx 80 parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,048

Etiketler

Ynt: Toyota vx 80 parça

Resim010-1.jpg Resim014-1.jpg sahibinden_yen5.jpg

hasan abi evt gerçekten çok güzel araç hiç yıpramamış. Tabiki siz aracı kullanırkande hiç yormamışsınız. şuanda gözüm gibi bakıyorum.

ya hasan abi sana birşey sorayım nede olsa aracın eski sahibi sensin ben aracımı ya 96-2001 modelleri arası vx 80 araç ile yada vx 100 ile değiştirmek istiyorum sen olsan değiştirirmiydin ve senin fikrin nedir.

yüksek modeller daha elektronik ve ön arka kilitli difransiyel var ,şu anki aracın std bir araç ,durumun müsaitse tabiki yeni modeller daha başarılı bir araçtır

RedlinE' Alıntı:
hocam nikimin altinda ismim yaziyor. istepne demiride dedigim gibi ya benim yapmami bekliceksiniz yada ahmet ustaya yaptircaksiniz. Tugsanda benim yaptirmami bekliyor. Yapabilirsek tabii

Mücahit bey merhaba,

Ben daha önce def in arka stepne taşıyıcısının aynısını yaptırmıştım.. Bu da aşağı yukarı aynı mantıkla çalışmakta... Bu yazışmaları görmeden önce Ahmet ağabey le görüşmüştüm def in örneğine göre yapabileceğini söylemişti,İsterseniz elinizdeki örneğe göre de yapabileceğini umuyorum..

selamlar

"Taze toyota cı" Gökhan

orasi kesin hocamda ben taşicimdan ayrilamam.
bu arada su avatara bir el atsaniz artik.

cihanülker' Alıntı:
gökhan ,mücahit resimlerini göndersin aletin ,ahmet abiye , kopyalayın şunu artık yahu ,koca türkiyede boktan demir parçasını yapamıyorsak yuh bize

Ok.... abi ..Dedimya zaten bu yazışmaları görmeden önce biz nassı yaparız diye konuşmuştuk hatta lr def in kinden yapmayı düşündüğüm için bu gün çıkma aramıştım ben..

merhaba arkadaşlar 97 mod vx80 im var sıralı tüplü motor normal sıcaklığına gelip istop ettiğimde tekrar çalıştırmam gerektiğinde marşa bastığımda ilk basmada almıyor motor soğukken hiç problem yok,bu neden kaynaklanabilir.ayrıca direksiyon kutuda boşluk var tamir olabilir mi.İyi günler dilerim.

Gokhan bey enjektor kutuklerı onlar bende biraz o konuda takinti vardi. onun için geldiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.