Toyota vx 80 parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,057
Ynt: Toyota vx 80 parça

RedlinE' Alıntı:
Gokhan bey enjektor kutuklerı onlar bende biraz o konuda takinti vardi. onun için geldiler.

Hayırlı olsun .....kazasız ,arızasız güle güle kullanın....

Etiketler

Ben, sizin aracın rengine hakikaten bayılıyorum... mükemmel olmuş giydirme idi değilmi?

RedlinE' Alıntı:
Evet kaplama dodikleri yeniden kaplattim puturlu 160 mikron bir malzemeyle

Mücahit bey,Yaptırmadan önce solma riski ile ilgili araştırmanız veya aldığınız bir bilgi oldu mu ? Birde öğrenmek istediğim ;özellikle detayları(örn kapı ve cam fitillerinde) nasıl çözüyorlar?Sökmeden yapabiliyorlarmı?

selamlar

solma konusunda sikinti yok. benim araç bir seneyi geçti. geçen dodıklerı yaparken ek bir yer çikti ordan kiyasladim simdilik sikinti yok.ama çok çizmişim onada cila yaptir ayna gibi olur dediler ben yaptirmadim. Bu malzemeyi piyasada gordugumuz baskili malzemelerle kiyaslamayin uzeri boya degil kopmle ayni malzeme sikinti olursa pasta çila:smiley:
Cam konusuna gelince sokmeden yapiyolar. ama ben cogu seyi sokturdum.En temizi öyle bizde yuksek basinca saatlerce arac yıkatma derdi var eger bir işlerse sikinti olur diye
Far sinyal yan citalar bitti gitti.
kapi alti puturlu yer boya bende yanliz söyliyim.
kapi kolllari aynalar kaplama
dodikleri ikinci kez kaplatirken altindan cikan çillop gibi boyayi çikinca iyikin yaptirmişim diyo insan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR