Toyota vx 80 parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,058
Ynt: Toyota vx 80 parça

orj parça benimki takili degil daha
bu kapak yok tabi bu arada

310254818404.jpg

313254916533.jpg

Etiketler

bu stepne taşıyıcı arka tampona bağlanıyor benim istediğimde bu tür ama bana arka tamponla beraber satıldığını söylemişti ahmet bey antalyada.

Arada fark var.
Ahmet beyin yaptigi demir tamponla beraber ki isteseniz bunuda yapar.
siz buna karar verdiyseniz biraz bekleyin eger ben başarabilirsem bu resimdeki satilik olacak onu ikinci el fiyatina alirsiniz.

bu son resimdeki tampona bağlı olan stepne taşıyıcıdan bahsediyoruz değilmi. sizdeki bu stepne taşıyıcımı ikinci ele çıkacak

cihanülker evet bu şekilde ama ben eski tamponuma bağlamak istiyorum yeniden tampon yaptırmak bana biraz külfiyetli olacak bu stepne taşıyıcısını eski tamponuma monte ettirme imkanı varsa benim için muhteşem olacak.

o istepne taşiyici benim aracda degil. Sevdigimiz bir arkadaşimizin aracinda ben eger orj parçayi yapabilirsem o orj olani takacak şimdi takili olanda boşa çikacak. ya onu alirsiniz ya ahmet abiye orj tampon ustune yaptirirsiniz yada sifirdan komple arka tamponki istepne taşiyicisi zaten uzerinde olur o zaman

asipatron' Alıntı:
cihanülker evet bu şekilde ama ben eski tamponuma bağlamak istiyorum yeniden tampon yaptırmak bana biraz külfiyetli olacak bu stepne taşıyıcısını eski tamponuma monte ettirme imkanı varsa benim için muhteşem olacak.

var ama tamponunuzun delinip , aracın şasedeki yerine parça kaynatılması filan lazım ,birazz zahmetli bir iş ,bence değmez ,ahmet ustadan ,çelik tamponu stepne taşıyıcısı ile birlikte alın ,aşağı yukarı sizin uğraşmanız dahil ,arada çok fark kalmaz, saygılr

RedlinE ve cihan bey sizlere çok teşekkür ederim ilginiz ve beni bilgilendirdiğinizden dolayı birde bu tampona bağlı olan stepne taşıyıcıdan ikinci el arkadaşlardan satmak isteyen olursa beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. iyi günler

asipatron' Alıntı:
RedlinE ve cihan bey sizlere çok teşekkür ederim ilginiz ve beni bilgilendirdiğinizden dolayı birde bu tampona bağlı olan stepne taşıyıcıdan ikinci el arkadaşlardan satmak isteyen olursa beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. iyi günler

çok zor bulmanız , bence bir an evvel projelerinizi hayata geçirin saygılar :D

CİHAN BEY ALDIĞIM DUYUMLARA GÖRE SENDE TAMPON VARMIŞ STEPNE DEMİRİ İLE BİRLİKTE DOĞRUMUDUR.

Cihan bey antalyada keyiflerde ben yardimci oliyim. Cihan beyde tamponve demir var aracinda takili harici parca orj tampon var ama sizi uymaz vx 100

RedlinE bey ya bu benim stepne işine nasıl çözüm bulacağız ben iyice bu işe kafayı taktım. tuğsan nickli arkadaşımız yaptırmış sanırım orjinal tamponuna stepne demiri ona sorsakmı.

hocam nikimin altinda ismim yaziyor. istepne demiride dedigim gibi ya benim yapmami bekliceksiniz yada ahmet ustaya yaptircaksiniz. Tugsanda benim yaptirmami bekliyor. Yapabilirsek tabii

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR