Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,599

Etiketler

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

Eeeeee..... Maşallah Heytem beyin FJ40 görünce tırsmamak mümkünmü ,,, haydi hayırlısı olsun .. ben MKE den biraz daha yedek parça alayım Haziran 2011 doğru hazır olurum ;D ;D ;D hazır olunca da yaparız bir buluşma ;) ;)

Evet bir tarih belirleme vakti geldi bence ,,

Selam, Sevgiler

MKG

Selam, Sevgiler

MKG
[/quote]
Aynen ;D ;D ;D

Hey delikanlı Offroad'cular bendece bır tarih ve Yer belirleme Zamanı Geldi.....

Karlar erisin,bol çamurlu hale gelsin. ;D
Nisan-Mayıs gibi nasıl :smiley:

MKG' Alıntı:
Eeeeee..... Maşallah Heytem beyin FJ40 görünce tırsmamak mümkünmü ,,, haydi hayırlısı olsun .. ben MKE den biraz daha yedek parça alayım Haziran 2011 doğru hazır olurum ;D ;D ;D hazır olunca da yaparız bir buluşma ;) ;)

Selam, Sevgiler

MKG

mustafa abim hadi tarih belirliyelim valla senle uzun zaman oldu kamp yapmayalı..

Arkadaşlar sizdeki en iyi araçlardan biri 120 bin tl lik disconuz bizdeki şitandart bir dizel 80 ayrinti videoda hala gelme konusunda kararlimisiniz. :smiley:

http://www.dailymotion.com/video/xh35cw_disco-2-td5-land-cruiser-hdj-80-sabah-ylk-mary_auto

RedlinE' Alıntı:
Arkadaşlar sizdeki en iyi araçlardan biri 120 bin tl lik disconuz bizdeki şitandart bir dizel 80 ayrinti videoda hala gelme konusunda kararlimisiniz. :smiley:

http://www.dailymotion.com/video/xh35cw_disco-2-td5-land-cruiser-hdj-80-sabah-ylk-mary_auto

mücoooo sen o arabanın bşına bir çorap örmüşsündür gene ne o türk filmlerindeki kötü adam gibi gülüyon havan kime sendeki hava bizim laztiklerimizde de var
akıllı ol benim tenekeyle bile seni ezerim az uğraş adamla ;D ;D ;D
çok kötüsün varyaaaa

Mücahit beyin gülüşü filimlerde bile yok valla,oldukça keyf alıyor olmalaki içten gülüyor
yanında olsam ben bile gülerdim gülüşüne
saygılar

Merak ettim mücahit bey araç çalımadığında hava kaç derece idi,dizel araçlar malüm benzinliden geç çalışır soğuk havaları pek sevmezler

ya bınalı abı hortumdan hava alıyor mazot hortumundan klıpslı gecme eskımıs ondan havada -5 fılan bolu dagındaydık hortumları degıseyım ben koycam vıdeo ;D

cemtascioglu' Alıntı:
ya bınalı abı hortumdan hava alıyor mazot hortumundan klıpslı gecme eskımıs ondan havada -5 fılan bolu dagındaydık hortumları degıseyım ben koycam vıdeo ;D

merhaba cem, senin bu konulara takılmıyor olmanı isterdim, aracın maliyeti gerçektende 120,000 tl'mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR