Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,601
Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hasta yatağından yeni kalktı,normaldir ;D
iyi olacak hastayı dr yatağında öpermiş der atalarımız ama abi sen daha iyi bilirsin ;D ;D ;D

Etiketler

bsayil' Alıntı:
iyi olacak hastayı dr yatağında öpermiş der atalarımız ama abi sen daha iyi bilirsin ;D ;D ;D
Yok yok onu Dr değil bu öptü kesin ;D ;D

Değerli dostlar
benim araç komple modifiye'ye girdi ufak ama uzun sürecek bir sağlık sorunuda kapımızı çaldı bu sebeptendir adımı listeden çekiyorum
ama buradan yine sizinleyim, sağlıkla kalın.

Araba işi önemli değilde,o nasılsa hallolur.
Abi sağlık kısmı can sıkıcı,geçmiş olsun,umarım ciddi bişey değildir.

Orhanbey geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir acil şifalar diliyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71574.msg881969#msg881969

Duayenleri bekliyorum..

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ,bel ve boyun fıtığı diyorlar ,fizik tedevisi gerekiyormuş,siz tarihi belirleyin artık, belkide binek araçla yiyenbilire katılabilirim :D

Orhan abi ayni dert bendede var bacagimi ceke ceke dolaşiyorum. Bol şifalar dilerim. Ne kadar çok ortak yanimiz varmiş. hem sanayi kulturu hem camur sevdasi hemde fitik agrisi nerdeyse kardeşiz :smiley:
arada bir teneke var onada veririz bi ateş canimmm. :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Orhan abi ayni dert bendede var bacagimi ceke ceke dolaşiyorum. Bol şifalar dilerim. Ne kadar çok ortak yanimiz varmiş. hem sanayi kulturu hem camur sevdasi hemde fitik agrisi nerdeyse kardeşiz :smiley:
arada bir teneke var onada veririz bi ateş canimmm. :smiley:

öncelikle ikinizede geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

şşştt hop muco hemşerim dikkat et ateş verirken üzerine sıçramasın yanarsın :D :D :D :D herkese yapışmışsın senin elinden nereye gidecez biz ya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri