Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,078
Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

Toyota takımına bende katılmak isterim. :smiley:

Etiketler

recep ben çok korkarım kırıcı yerlerden

Resim 018.jpg

cihanülker' Alıntı:
valla kurarım takım belli , heytem abi ,adnan abi ,ahmet abi arabalar min 35 lastik full kilit gerisi hikaye :D :D :D

Gördük Ciham'ın, 35 lastik full kilit Toyota'yı hafta sonu. 100 m'de 3 kez battı :D Ayrı yerden AT lastikli Vitara (Eren'in eski aracı) lay lay lom geçti :D :D :D

MKG' Alıntı:
TYT den ses yok .... ne olduki ;D ;D

Abi,TYT takımı hatta TYT takımları nerdeyse hazır gibi ;D
Sadece" ... yer ve zaman söyleyin tamam..." diyorlar ;D

Tempus' Alıntı:
Mücahitin yarışmadığı bir toyota takımını kabul etmem, Mücahit ve Cihan abi kesin olmalı ;D ;D ;D

Cihan zaten tamamda,Müco tembellik etmeyipte şu tampon işini halletse her yere gelir :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Cihan zaten tamamda,Müco tembellik etmeyipte şu tampon işini halletse her yere gelir :D

bu hafta sonu dodiğide kopardı bu sezonu kapar müco bir daha gelmez ;D

Her takımda diğer takıma denk gelen her seriden araç olacak yoksa zevki çıkmaz amaç kırmak dökmek değil keyifli zaman geçirmek , hatta birkaç takım dahi olabilir , benim aracım standart diye ( sadece mt lastik ve vincim var ) bu muhabbetten uzak kalmaya niyetim yok.

Çok iddialı arkadaşlar kırmaya dökmeye niyeti olanlar bireysel olarak girsinler etaplara o zaman zaten takımlara gerek yok.Veya her takımdaki araclar full olacaksa bu işin eğlencesi nerede kalacak , neye güleceğiz , neyin muhabbeti olacak.

Ben biraz böyle düşünüyorum :D

aaaaa muco ne zaman araziye girdide dodiğini kopardı ay ay ay araziyede girermiş mucoooo yirim seni yir yir hemde 2.5 düz dizel kara direksiyon ile :D :D :D :D

aozturk' Alıntı:
Her takımda diğer takıma denk gelen her seriden araç olacak yoksa zevki çıkmaz amaç kırmak dökmek değil keyifli zaman geçirmek , hatta birkaç takım dahi olabilir , benim aracım standart diye ( sadece mt lastik ve vincim var ) bu muhabbetten uzak kalmaya niyetim yok.

Çok iddialı arkadaşlar kırmaya dökmeye niyeti olanlar bireysel olarak girsinler etaplara o zaman zaten takımlara gerek yok.Veya her takımdaki araclar full olacaksa bu işin eğlencesi nerede kalacak , neye güleceğiz , neyin muhabbeti olacak.

Ben biraz böyle düşünüyorum :D
evet ahmet abi katılıyorum sana her takımda farklı araçlar olması lazım ki iş daha zevkli olsun

adaeada' Alıntı:
recep abi iki dakkada unuttun bizi senin olduğun takıma bununla çıkıcam ben :smiley:

Ekrem buna bir TOYOTA yazısı hazırla şöyle öne ve yanlara .... ;D ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Ekrem buna bir TOYOTA yazısı hazırla şöyle öne ve yanlara .... ;D ;D ;D
yok abi toyota yazmam tata 4x4 yazdırıcam :D toyotaların takıldığı yerden tata rahat geçer herhalde tata arazinin kralı yada sang yong yazdırayım :smiley:

adaeada' Alıntı:
recep abi iki dakkada unuttun bizi senin olduğun takıma bununla çıkıcam ben :smiley:

HURDACILAR TEAM için farketmez, bizde transfer çalışmalarımızı hızlandırır muadili oyuncuyu sahaya süreriz ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR