cihanülker' Alıntı:valla kurarım takım belli , heytem abi ,adnan abi ,ahmet abi arabalar min 35 lastik full kilit gerisi hikaye![]()
![]()
![]()
MKG' Alıntı:TYT den ses yok .... ne olduki ;D ;D
fissek' Alıntı:Toyota takımına bende katılmak isterim.![]()
Tempus' Alıntı:Mücahitin yarışmadığı bir toyota takımını kabul etmem, Mücahit ve Cihan abi kesin olmalı ;D ;D ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Cihan zaten tamamda,Müco tembellik etmeyipte şu tampon işini halletse her yere gelir![]()
Tempus' Alıntı:bu hafta sonu dodiğide kopardı bu sezonu kapar müco bir daha gelmez ;D
recep abi iki dakkada unuttun bizi senin olduğun takıma bununla çıkıcam benfissek' Alıntı:Toyota takımına bende katılmak isterim.![]()
evet ahmet abi katılıyorum sana her takımda farklı araçlar olması lazım ki iş daha zevkli olsunaozturk' Alıntı:Her takımda diğer takıma denk gelen her seriden araç olacak yoksa zevki çıkmaz amaç kırmak dökmek değil keyifli zaman geçirmek , hatta birkaç takım dahi olabilir , benim aracım standart diye ( sadece mt lastik ve vincim var ) bu muhabbetten uzak kalmaya niyetim yok.
Çok iddialı arkadaşlar kırmaya dökmeye niyeti olanlar bireysel olarak girsinler etaplara o zaman zaten takımlara gerek yok.Veya her takımdaki araclar full olacaksa bu işin eğlencesi nerede kalacak , neye güleceğiz , neyin muhabbeti olacak.
Ben biraz böyle düşünüyorum![]()
adaeada' Alıntı:recep abi iki dakkada unuttun bizi senin olduğun takıma bununla çıkıcam ben![]()
yok abi toyota yazmam tata 4x4 yazdırıcamaozturk' Alıntı:Ekrem buna bir TOYOTA yazısı hazırla şöyle öne ve yanlara .... ;D ;D ;D
adaeada' Alıntı:recep abi iki dakkada unuttun bizi senin olduğun takıma bununla çıkıcam ben![]()