Ynt: Toyota Landcruiser LJ73
Valla attık bir kuyuya taş,elimizden geldiğince becereceğiz.Bende 33 taktım şimdilik,ama ayna mahrutisiz 35 takmam. Diğer yaşayacaklarımıda tek tek paylaşacağım. VX 80 i yaparken(2004) imkanlar o kadar çok yoktu Türkiye de,ama artık istediğimiz şeyi getirtebiliyoruz. Umarım alnımın akıyla bu işten çıkarım ;D ;D ;D
MOBİDİK' Alıntı:tuğsan kardeşim , mustafad(mustafa demirel) beni bu konudan yeni haberdar etti..her şeyden önce sana kolaylıklar diliyorum..yukarda yazdıkların benim için önemli .sana katılıyorum.benim aracın diff oranı 4.11 ..33'' lastik kullanıyorum.35 '' takmayı düşünüyorum.sanırım sen de aynı şeyi istiyorsun..bigilerini paylaşırsan sevinirim.diğer arkadaşlardan da bilgi aldım ama seninde fikrin önemli..deneyim paylaşımı konusuna gelince ;sen benden daha cesur ve deneyimlisin.yaş olarak senden büyük olsam da,1 yıldır offroad yapıyorum...senin LJ resimleri gördükçe ne kadar önemli bir işe kalktığını görüyorum...böyle bir operasyona ben asla cesaret edemem.iyi ustalara sahip olduğunuz için çok şanslısınız.doğrusu ,izmirde bu tarz işleri yapacak yetenekli ve titiz usta olmadığı için hiç böyle işlere girmiyorum.yıllar önce binek aracımı böyle bir toplamaya sokmuştumda ,anamdam emdiğim süt burnumdan gelmişti.küçük işlerin dışında ustalarla görüşmemek daha hayırlısı..benim fj73 aldığımda çok bakımlı olduğu için hiç toplamaya sokmadım.periyodik bakımdan başka bir masrafı yok çok şükür.aracımın resimleri sitede var. görmüşsündür..senin arslan için benim yapabileceğim bir şey olursa elimden geleni yaparım..tekrar kolaylıklar diliyorum..bu uğraşı sonunda toyotaya keyifle binmeni diliyorum..toyota olsun,,çamurdan olsun...
Valla attık bir kuyuya taş,elimizden geldiğince becereceğiz.Bende 33 taktım şimdilik,ama ayna mahrutisiz 35 takmam. Diğer yaşayacaklarımıda tek tek paylaşacağım. VX 80 i yaparken(2004) imkanlar o kadar çok yoktu Türkiye de,ama artık istediğimiz şeyi getirtebiliyoruz. Umarım alnımın akıyla bu işten çıkarım ;D ;D ;D