Toyota Landcruiser LJ73

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 341
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,666

Etiketler
Ynt: Toyota Landcruiser LJ73

moger' Alıntı:
:smiley: hayırlısı olsun Recep abi .. neye benziyor biliyormusun ... 4.11 beklerken 4.88 çıkınca büyük ikramiye çıkmış gibi seviniyorsıun :smiley:
Tempus' Alıntı:
1500 dolar çıkmış oluyor aslında ;D
MOBİDİK' Alıntı:
recep kardeşim..valla yazdıklarınızdan sonra bende merak ettim.açıp bakmak gerekecek..oranın kaç olduğu nasıl anlaşılıyor?içinde rakam falan yada benzer bir ibaremi var?

Valla süper oldu,bende İlker in 4.88 e yeşilleniyordum. ;D
Ama bizimkide aynı çıktı. 8)

MOBİDİK' Alıntı:
recep kardeşim..valla yazdıklarınızdan sonra bende merak ettim.açıp bakmak gerekecek..oranın kaç olduğu nasıl anlaşılıyor?içinde rakam falan yada benzer bir ibaremi var?
tugsan75' Alıntı:
Servislerde bizim araçlarla ilgili hiçbişey bulamazsınız, en garanti yolu açmak ve bakmak ama aracının 4 vites benzinli olduğundan büyük ihtimalle 4.11.

Arka diferansiyeli açtığınızda bir büyük birde küçük dişli göreceksiniz(Ayna - mahruti) dişlileri sayın çıkar ortaya.

Ben daha difereansiyelleri açtırmaya fırsat bulamadığımdan emin deyildim zira Toyotanın çok fark kombinasyonları oluyor bilirsiniz. Ama 4.88 ciddi bir bonus olmuş ;D ;D ;D

Bence de açıp bir baktırın derim arkadaşlar,benim ayna 39 mahruti 8 çıktı.
Dün bugün araçla uğraştık,yükseltme kiti ve kilitleri takıp 35'' lastikleri koyduk.Bu oranla deli gibi çeviriyor 35 leri. ;D
2'' yükseltme ile 80 le aynı yükseklikte oldu ve 80 dede 35 var ama 73 daha seri çeviriyor.

fissek' Alıntı:
Dün bugün araçla uğraştık,yükseltme kiti ve kilitleri takıp 35'' lastikleri koyduk.Bu oranla deli gibi çeviriyor 35 leri. ;D
2'' yükseltme ile 80 le aynı yükseklikte oldu ve 80 dede 35 var ama 73 daha seri çeviriyor.

Oh oh hayırlı olsun darısı kalanlara :smiley:

tugsan75' Alıntı:
Servislerde bizim araçlarla ilgili hiçbişey bulamazsınız, en garanti yolu açmak ve bakmak ama aracının 4 vites benzinli olduğundan büyük ihtimalle 4.11.

Arka diferansiyeli açtığınızda bir büyük birde küçük dişli göreceksiniz(Ayna - mahruti) dişlileri sayın çıkar ortaya.

Ben daha difereansiyelleri açtırmaya fırsat bulamadığımdan emin deyildim zira Toyotanın çok fark kombinasyonları oluyor bilirsiniz. Ama 4.88 ciddi bir bonus olmuş ;D ;D ;D

Sizin aracın Sasi nosu JT.............35 yanılmıyorsam. :smiley: Sasi noyu arkadaşa gönderdim ön ve arka diff oranları 39.8 = 4.8 olduğunu söylüyor sistemde görünen buymuş.

whiteagle' Alıntı:
Sizin aracın Sasi nosu JT.............35 yanılmıyorsam. :smiley: Sasi noyu arkadaşa gönderdim ön ve arka diff oranları 39.8 = 4.8 olduğunu söylüyor sistemde görünen buymuş.

Tuğsan müjde.. ;)

whiteagle' Alıntı:

Allah razı olsun akşam akşam iyi moral oldu ;D ;D ;D

Adamlar bu aracı offroad için yapmış derim dururum hep,boşuna deyilmiş meğer :smiley:

tugsan75' Alıntı:
Allah razı olsun akşam akşam iyi moral oldu ;D ;D ;D

Adamlar bu aracı offroad için yapmış derim dururum hep,boşuna deyilmiş meğer :smiley:

yada düşük motor gücünü kalkışda güçlü göstermek için ;D ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:

bu arada benim araç 5 vites....tümer arkadaşın ve jeep34 arkadaşın gönderdiğkleri listeye göre banim diff oranı 4.11...emin olmak için sormuştum..

fissek' Alıntı:

Recep abi 73 simdilik daha iyi ceviriyor ama birkac gune 80 ini taniyamayacaksin ve bir daha asik olacaksin 80 e simdiden garanti veriyorum :D

moger' Alıntı:
Recep abi 73 simdilik daha iyi ceviriyor ama birkac gune 80 ini taniyamayacaksin ve bir daha asik olacaksin 80 e simdiden garanti veriyorum :D

35 ler küçük size artık yarı fiyatına alırım çöpe gitmesin ;D

37 yi yari fiyatina vereyim cevirebiliyorsan Kursadcigim ;D ;D ;D ;D ;D

MOBİDİK' Alıntı:
bu arada benim araç 5 vites....tümer arkadaşın ve jeep34 arkadaşın gönderdiğkleri listeye göre banim diff oranı 4.11...emin olmak için sormuştum..

Burak(eko) arkadaşımızın 70 kasasında da 4.0 makina var ama onunkisi 4 vites ve ondada 4.11 var anlamadım gitti nasıl oluyor bu iş ??? ??? ???

Ben bundan dolayı 4 vitestir sizin araç diye söylemiştim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri