tugsan75' Alıntı:Teşekkürler arkadaşlar ;D
Bugün İstanbul-Kartalda ki forumda da bahsi geçen fiberci Eyüp ve Ramazan usta kardeşlere uğradım. Salı günü dodik çalışmalarına başlayacağız, bakalım ortaya ne çıkacak. 8)
whiteagle' Alıntı:Dodik iyi olur.
Yenizellandadan haber geldi takla atmış lj73 vx varmış. Bakıp haber verecek hiç olmazsa kalıp olarak kullanabilirsiniz belki. Cumartesiye kadar arkadaş araca bakıp geri döner.
tugsan75' Alıntı:İyi olur valla,haber bekliyorum
tugsan75' Alıntı:Teşekkürler arkadaşlar ;D
Bugün İstanbul-Kartalda ki forumda da bahsi geçen fiberci Eyüp ve Ramazan usta kardeşlere uğradım. Salı günü dodik çalışmalarına başlayacağız, bakalım ortaya ne çıkacak. 8)
tyt.fan' Alıntı:bostancı ışıklarda, kartal yönünde sağda bir apartman bahçesinde bu aracın aynısı -tavanı griye boyanmış sanırım- aylardır yatıyor.
CDM-SUBARU' Alıntı:Afferin,buraya gel,uğrama afferin
motorize06' Alıntı:hilux ile landcruiser parcaları birbirine uyarmı acaba. mesala defransiyelleri. yurt dısında bi hurdalıkta buldum lancruiser. modelini bilmiyorum defransiyellerini ön akslarını sökecem ama bendeki hilux e uyup uymayacagını bilmiyorum birisi uyacagını söyledi ama pek emin olamadım
tugsan75' Alıntı:Sökeceğiniz ve takmak istediğiniz aracın şase numaralarını verin ben size nelerin uyup uymayacağını bildiririm ;D ;D ;D
MOBİDİK' Alıntı:bilgilerinizden bizde faydalanabilirmiyiz.yedek parça uyumuyla ilgili herhangi bir kaynak varsa yayınlar mısınız?
aslanaybars' Alıntı:tugsan abi bu yedek parca ile ilgili ufak bi liste versem sana bnim hılux için nası olur : :-[ :-\