Toyota Landcruiser LJ73

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 341
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,006
Ynt: Toyota Landcruiser LJ73

Teşekkürler arkadaşlar ;D

Bugün İstanbul-Kartalda ki forumda da bahsi geçen fiberci Eyüp ve Ramazan usta kardeşlere uğradım. Salı günü dodik çalışmalarına başlayacağız, bakalım ortaya ne çıkacak. 8)

Etiketler

tugsan75' Alıntı:

Bugün İstanbul-Kartalda ki forumda da bahsi geçen fiberci Eyüp ve Ramazan usta kardeşlere uğradım. Salı günü dodik çalışmalarına başlayacağız, bakalım ortaya ne çıkacak. 8)

Dodik iyi olur. :smiley:
Yenizellandadan haber geldi takla atmış lj73 vx varmış. Bakıp haber verecek hiç olmazsa kalıp olarak kullanabilirsiniz belki. Cumartesiye kadar arkadaş araca bakıp geri döner.

whiteagle' Alıntı:
Dodik iyi olur. :smiley:
Yenizellandadan haber geldi takla atmış lj73 vx varmış. Bakıp haber verecek hiç olmazsa kalıp olarak kullanabilirsiniz belki. Cumartesiye kadar arkadaş araca bakıp geri döner.

İyi olur valla,haber bekliyorum :smiley:

hilux ile landcruiser parcaları birbirine uyarmı acaba. mesala defransiyelleri. yurt dısında bi hurdalıkta buldum lancruiser. modelini bilmiyorum defransiyellerini ön akslarını sökecem ama bendeki hilux e uyup uymayacagını bilmiyorum birisi uyacagını söyledi ama pek emin olamadım

tugsan75' Alıntı:

Afferin,buraya gel,uğrama afferin :smiley:

sayın motorize06 siz o parçaları alın,sizinkine olmaz ise bizlere yarar...bir şekilde değerlenir...

tyt.fan' Alıntı:
bostancı ışıklarda, kartal yönünde sağda bir apartman bahçesinde bu aracın aynısı -tavanı griye boyanmış sanırım- aylardır yatıyor.

Sahibinin borçları varmış,halletsin satacakmış :smiley:

motorize06' Alıntı:
hilux ile landcruiser parcaları birbirine uyarmı acaba. mesala defransiyelleri. yurt dısında bi hurdalıkta buldum lancruiser. modelini bilmiyorum defransiyellerini ön akslarını sökecem ama bendeki hilux e uyup uymayacagını bilmiyorum birisi uyacagını söyledi ama pek emin olamadım

Sökeceğiniz ve takmak istediğiniz aracın şase numaralarını verin ben size nelerin uyup uymayacağını bildiririm ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Sökeceğiniz ve takmak istediğiniz aracın şase numaralarını verin ben size nelerin uyup uymayacağını bildiririm ;D ;D ;D

bilgilerinizden bizde faydalanabilirmiyiz.yedek parça uyumuyla ilgili herhangi bir kaynak varsa yayınlar mısınız?

tugsan abi bu yedek parca ile ilgili ufak bi liste versem sana bnim hılux için nası olur ::smiley: :-[ :-\

tesekkürler abi...
benim aracın alt takım parcaları lazım komple degişmesi gerekiyo su ara allaha emanet gidiyorum deyim yerindeyse sen daha iyi bilirsin hılux un alt takım parcalarını ;) yoksa liste göndereyimmi ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR