Toyota Landcruiser LJ73

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 341
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,038

Etiketler

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73

11 numara araç olmuş.emeği geçenlerin ellerine sağlık.hiç bir masraftan kaçmadınız.araç sıfır gibi oldu.egzost sırıtmış sanki bu delikanlıda eski bir aksesuar olarak.kazasız belasız zevkle binmezi dilerim.

tyt.fan' Alıntı:
11 numara araç olmuş.emeği geçenlerin ellerine sağlık.hiç bir masraftan kaçmadınız.araç sıfır gibi oldu.egzost sırıtmış sanki bu delikanlıda eski bir aksesuar olarak.kazasız belasız zevkle binmezi dilerim.

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Egzost yarın tampon yapıldıktan sonra değişime uğrayacak malum araç cumartesi akşamı bitti ve aceleyle bir işlem yaptırmadım. ;D

NOT: Fotoğraf çekemedim ama kapı içleri,marşpiyel içleri,davlumbaz,silecek havuzu bölgesi içleri komple mumlandı. 8)

tyt.fan' Alıntı:

Off roadcı ve tıyotacı olmamama rağmen ben de izledim. Allah emeklerinizin karşılığını almanızı nasip etsin.

Murat bey, niye 12 değil de 11 numara????? ;D 1 puanı nerden kırdın? :eek:

olguncandan' Alıntı:
Off roadcı ve tıyotacı olmamama rağmen ben de izledim. Allah emeklerinizin karşılığını almanızı nasip etsin.

Murat bey, niye 12 değil de 11 numara? ??? ? ;D 1 puanı nerden kırdın? :eek:

böyle bir çalışmaya ustalığa not vermek elbetteki bana düşmez.10 üzerinden 11 anlamında 11 dedim.beş beşlik diyelim.mükemmel.

Bugün dışarıda bir resim çekeyim dedim,daha vinç,tampon,port bagaj,sis farı ve stepnem yok ama idare edin. Malum her şey duygusal,yavaş yavaş yapacağım ;D ;D ;D

Not: Sol dikiz aynası kayıp,bulacağız elbet :smiley:

SAM_4149.JPG

SAM_4151.JPG

SAM_4150.JPG

onlar olmadanda cok güzel abi kısa sürede bu kadarı müthiş iş...
satmayı düsünürseniz ::smiley: ilk müşteri ben olurum ne yapar eder :p :-[

keyifle binin..çok güzel olmuş.....horoz kesile,,,kanı oraya buraya sürülee...

Valla ne var ne yok deyiştirdim, artık kafayı yedin dediler. Boyası yeni Corolla rengi 1C3. ;D ;D ;D

Satma konusuna gelince,bana maliyeti bayaa yüksek,ayrıca çok sıkı bir emek var. İsteyebileceğim parayı bilmiyorum,istesem de herkes yuhh der. Onun için yorum yapmayacağım.

Araba için hayvan katletmeyelim ;D ;D ;D ;D

e iyi takım olsunlar diye sen yanına Toyota corolla alıcaksın bende Aston Martin ;D

Tuğsan selam , aracın tek kelime ile harika oldu titiz çalışmanın çok güzel bir örneği. Emeği geçen

herkesi kutluyorum, Sağlıklı ve güzel günlerde kullanma dileğimle. :smiley:

sevgilerimle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR