Toyota Land Cruiser HJ 75

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tümer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,670

Etiketler
Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75

çok güzel bir araç oluş...emeğinize ellerinize sağlık.... paylaşım için teşekkürler...

[attachment=1]

IMG_9374.JPG

Son kare harika görünüyor aracınız. Umarım bir etkinlikte yakından inceleme şansı bulurum.

gerçekten güzel gözüküyor.

eminim ki arazidede iyi işler çıkarıyordur

bununla ilgi fotolarıda paylaşacağınızı düşünüyorum

iyi çalışamalar

Rescue team Murat abinin de eline sağlık

Tümer Bey
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
bende şuan 1985 model bir kısa kasa ile pazarlık yapıyorum alacağım %95 ne dersiniz gireyim mi bu işe sizinki kadar olmasada araziye hazırlamak istiyorum[attachment=1]

fc 75.jpg

Metin SARI' Alıntı:
Tümer Bey
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
bende şuan 1985 model bir kısa kasa ile pazarlık yapıyorum alacağım %95 ne dersiniz gireyim mi bu işe sizinki kadar olmasada araziye hazırlamak istiyorum[attachment=1]

Teşekkür ederim.Hayırlısı olsun. Kaporta temiz görünüyor.
Fiyatı da uygun görünüyor. Motoru ve yürüyenini bilemem elbet;)
Ancak üzerinde 3B motor var ise iyidir zira özelliklerinde motor hacmi 2000-2500 cc arası yazıyor.
3B motor 3431 cc dir. Ve dayanaklılığı ile bilinir.
Benimki HJ 75, 6 silindir 4000 cc. Motor Tipi 2H.

Selamlar

Metin Bey,
BEn kesinlikle tavsiye ederim, diger ilandaki aracta benim zaten
70 serisi kisa saseler kanada ve avustralyada 5-6 bin dolar civarindayken kamyonet tipleri 10-12 bin dolar civarinda rakamlara satiliyor
Bu araclarin kiymeti memleketimizde maalesef bilinmiyor
Gecen hafta Duzce-kaynaslidaki etkinlige katildim yarislar sonrasi ayni etaba girdim
diger araclarin zorla gectigi yerleri hic gaza bile yuklenmeden cok rahat gectim, tabi arka difransiyel kilidininde yardimiyla
dogru yapilmis bir yukselme, kilit ve camur lastikleriyle tam bir arazi canavari olur bu arac aynen Tumer beyin arac gibi
Bunun yaninda isin birde gorsel kismi var
Bizim araclarin cok delikanli ve yakisikli ve heybetli bir durusu var hocam,
degil mi?
Youtube da
inounu yaylasi BJ75.wmv
olarak aratirsaniz veya http://www.youtube.com/watch?v=4PQ91nDCADg adresine girerseniz aracin yapabildikleri hakkinda fikir sahibi olabilirsiniz
daha zor etaplarda kimsenin aklina video cekmek gelmiyor
Tumer bey yine sizin sayfayi isgal ettik, kusura bakmayin

çok teşekkürler yandaki GMC yaklaşık 2 yıldır kaportada onun için bunu kendim yapıcam artık becerebildiğim kadarı ile aslında Rubicon ile katılıyordum ama çok ağır oluyor her açıcdan maddi ve manevi olarak aksilik olmaz ise alıcam bunu
çok çok teşekkürler

Kamyonet versiyonlarının yurt dışında tercih edilme nedeni çoğu aksamın HD olması ve dişli , şanzıman oranlarının bizim için güzel olması, adamlar zaten alıp kesip biçeceği için kamyonet olmasıda ayrıca işlerine geliyor :smiley:

Selamlar
Aracınız çok güzel olmuş,
Bol çamurlu günlerde kullanma dileklerimle....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR