Toyota Land Cruiser HJ 75

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tümer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,671
Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75

rescueteam' Alıntı:
tumer beyın hayalını gerçekleştire bildiysek ne mutlu bize tüm iyi dileklerde bulunan offroad tutkunlarına teşekkürler
Kamyon kullanma hayalim gerçek oldu Murat cım ;)
Sana ve Efe'ye tekrar teşekkürler!

Etiketler

Tadilat projesi neticesinde; "Açık kasa kamyonet" ibaresi "açık sal kasalı kamyonet" olarak değiştirilmiş ve muyeneden geçmişimdir!
Tüm dost ve akrabalara önemle duyurulur ;)

Hayırlı olsun Tümer bey...

peki fark nedir aradaki ? muayene zamanı yada vergide fark var mı ?

mdr' Alıntı:
Hayırlı olsun Tümer bey...

peki fark nedir aradaki ? muayene zamanı yada vergide fark var mı ?
Sağolun!
Muayene zamanı ya da vergide fark yok.
Sadece aracın teknik bilgilerine göre yükseklik, dingil aralığı, ağırlık gibi bilgileri belirlenerek, trafiğe uygunluğu tespit ediliyor.

Yok Bülentcigim ya..

yeni döndüm tatilden...Şu sırada elimdekilerle yetinecegim..

Zaten Tümerle daha önce yazışmıştık.70 e biraz masraf edecegim.zamanla bakalım..malum yaz ayı sıfır etkinlik ayı..

Birkaçgün önce Tümer beyin arabasını gördüm,
HJ 75 önde, suziki arkada abi kardeş seyir halinde idiler Kepez-Çanakkale istikametine gidiyorlardı.
Sanırım yakından görebilme şansınada sahip olurum, nede olsa balkondan görmüştüm.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Muayeneye gidiyorduk Niyazi Bey ;)
Çok şükür işi bitirdik, şimdi bir iki küçük tadilat ve mekanik sorunu halletme amaçlı olarak sanayideyiz.
Zaten bu aralar vakit var zira aracın evraklarını beklemekteyim.
Görüşmek dileğiyle.

selam,
Bu hafta Çanakkaledeyim.
Buralardayken Tümer kardeşe uğrayayım HJ 75 i görelim dedim.
Keşke görmeseydim,bizim araçlar yanında ufacık kaldı,Tam bir Şahbaz olmuş.Güle güle kullan,Allah kaza bela vermesin.Misafirperverliğin
için ayrıca teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR