Assasin
110 inches of pure pleasure.
Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75
Arabaya , arabaya yakışan bir nazar boncuğu takın. Çok nazar çeker bu ..
Arabaya , arabaya yakışan bir nazar boncuğu takın. Çok nazar çeker bu ..
Aksesuar işi en sonaAssasin' Alıntı:Arabaya , arabaya yakışan bir nazar boncuğu takın. Çok nazar çeker bu ..
1987 LN 65 de kullanmıştım benzerini ( Lokka ) Avustralya dan getirtip, çok da memnundum. LC için de düşünüyorum.recep_altay' Alıntı:Tumer Bey,
Arac harika olmus, bende de ayni aracin 3b duz dizel motorlu olani var, turbo takmak icin projelerim var
arka difransiyel icin amerikadan mekanik 100% kilit getirtmistim, problemsiz kullaniyorum hatta oldukca iyi sonuc aldigimi rahatca soyleyebilirim
290 USD civarinda fiyatlari www.aussielocker.com
montaji da cok kolay
Tavsiyem bir an once bir tane edinmeniz,
Ufkumuzu genislettiginiz ayrica tesekkur ederim
HAyirli olsun
İsmail Bey,mdr' Alıntı:Yalnız benim kafama takılan bir soru var..
şimdi düz dizel bir araca sonradan turbo takılması halinde..yada takılırsa eger motor iç elemanların mukavemetinin aşırı beslemeye yetersiz kalabilecegi..ve sık sık masraf açacagı..ve sıkıştırmaya gelmeyece yönünde duyum almıştım..
ne derece dogrudur bu..??
recep_altay' Alıntı:Tumer Bey,
Arac harika olmus, bende de ayni aracin 3b duz dizel motorlu olani var, turbo takmak icin projelerim var
arka difransiyel icin amerikadan mekanik 100% kilit getirtmistim, problemsiz kullaniyorum hatta oldukca iyi sonuc aldigimi rahatca soyleyebilirim
290 USD civarinda fiyatlari www.aussielocker.com
montaji da cok kolay
Tavsiyem bir an once bir tane edinmeniz,
Ufkumuzu genislettiginiz ayrica tesekkur ederim
HAyirli olsun
Haşim Bey,hselcuk' Alıntı:bu kilit havalımıdır? yoksa lsd midir?
Evet haklısınız olmuyormuş, araştırmıştım LN 65 varken. Hi-Lux lerin 2.8 lerinde turbo uygulaması var.mdr' Alıntı:Pekii...Recep bey Tümer bey bir soru o zaman
Hem BJ70 lerdeki hemde sanırım aynı motoru kullanan Hilux lerdeki 2.4 düz dizellere turbo uygulaması bu durumda olmaz..Dogru mudur ?
Saygı duyulacak bir rakkamı buldu diyelim ;Daslanaybars' Alıntı:bence 30 bini bulmusdur masraf ;D
tümer abi saygılar