Toyota Land Cruiser HJ 75

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tümer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,671

Etiketler

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75

Tümer beyin HJ 75 ini zaman zaman balkonumdan görüyordum,
Ramazanın ilk günü çalıştığım firmanın aracına yakıt almak için Truva Opet'e girdim işim bitti tam ben çıkıyorken Tümer bey istasyona giriyordu, yanımdaki arkadaş "abi bu ne be" dedi ve şaşırdı.Bende istiyorsan Tümer beye bir uğrar izin verirse daha yakından görürüz dedim fakat dün o iş yerinden ayrıldım.
Tabi Tümer beyi ziyaretimiz gerçekleşecek ve izin verirse HJ 75 i yakından görme şansına sahip olacağız arkadaşımla birlikte.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Araç hakikaten süper olmuş, maşallah.
sizden ricam yanında başka araçlar varken fotosunuda koyun ozaman farkı daha çok anlaşılır ,ne kadar iri olduğunu daha iyi anlarız...

jeomad' Alıntı:
Aracınız Hayırlı olsun.

Hep böyle temiz mi kalacak. Çamurlu halini ne zaman göreceğiz ?

Yağmur duasına çıkmam gerekecek Murat Bey..
Şimdilik sahillerde kuma gömülenleri çekmekle meşgulüm. ;)

sisdagili61' Alıntı:
Tümer beyin HJ 75 ini zaman zaman balkonumdan görüyordum,
Ramazanın ilk günü çalıştığım firmanın aracına yakıt almak için Truva Opet'e girdim işim bitti tam ben çıkıyorken Tümer bey istasyona giriyordu, yanımdaki arkadaş "abi bu ne be" dedi ve şaşırdı.Bende istiyorsan Tümer beye bir uğrar izin verirse daha yakından görürüz dedim fakat dün o iş yerinden ayrıldım.
Tabi Tümer beyi ziyaretimiz gerçekleşecek ve izin verirse HJ 75 i yakından görme şansına sahip olacağız arkadaşımla birlikte.

Ne demek Niyazi Bey, her akşam güzelyalı dayım, beklerim!

Merhabalar,
Yıllar önce abone olduğum bir dergide okumuştum, sokaklarında veya mahallelerindeki otomobil sahiplerinden bahsediyorlardı.
- Karanfil sokaktaki Ahmet beyin 56'sı,
- Dar sokaktaki Hamdi abinin 115'i,
Aralarındaki anlatım böyle gidermiş.(Yazıyı kaleme alan o dönemi yaşamış olan bir gazeteciydi fakat adını şimdi hatırlayamadım bizzat kendi yaşamış)
Sözün özü Tümer bey, HJ 75'i ile biraz daha gezse varya işte o zaman diyeceklerki veya diyeceğizki Çanakkale'deki Tümer beyin HJ 75'i varya mükemmel bir alet.
Tümer bey, once sizi ofiste ziyaret edip sonra Güzelyalı'ya gideceğim.Sahi ya HJ 75'in bir adı varmı, veya benmi kaçırdım?

Vallahi ad konusunu hiç düşünmedim Niyazi Bey!
Şimdiye kadar sahip olduğum benzer araçların da adı yoktu.

İsim babası Murat adını KAYA koymuş Niyazi Bey, pardon ;)[attachment=1]

Fotoğraf0262.jpg

Merhaba Tümer bey,
KAYA yakışmış ve benim için çok önemki bir isim.
Babamın iki ağabeyi bebek iken ölmüşler o nedenle babam uzunömürlü olsun diye göbek adını KAYA koymuşlar.
Şimdi iş değişti, yakından ziyaret etmek şart oldu KAYA'yı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR