Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanaybars Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,593
Ynt: Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet

RedlinE' Alıntı:
Ahmet abı yakında ayagımı kaydırırlar ama soylıyım forumda lr hakımlıgı soz konusu benım dedıklerım bazı arkadaşların hosuna gıtmıyor. gereklısz laflar ve yatırımlar oluyor.
neyın saka neyın gercek oldugunu anlamıyor bu arkadaşlarımız
ha toyotaya laf kondurmam dogru ama benım aracım oldugu ıcın herkeze kendı arabası altındır. Bunada saygı duyarım.
agzına kadar dolu bır toyotanın dıreksıyonunda odun gıbı bır adam varsa onla olacagıma 60 beygır bır defle arazıye gırer ceker cekılır keyıf alır cıkarım.

biz bu sitede bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz mücocum , her markanın fanatiği olması gayet normal , biz birbirimize latife yapıyoruz ,gülüyoruz geçiyoruz ,sakın bu şakalaşmalarımız ciddiye alınmasın , bunlar samimi dostlar arasında yapılan şakalar ,tabiki bizi tanımayan arkadaşlarımız ,yeni üyelerimiz bu atışmaları ciddi zannedebilir , onlarada bu işin sadece latife olduğunu anlatmak bizlere eski üyelere düşer , seninde dediğin gibi herkesin kendi arabası ile arasındaki aşk başkadır , bunada saygı duyuyoruz , kimsenin ayağını kaydırmak filan böyle şeylerin sadece şakası olur onada ben alınırım :D

Etiketler

Birgün Toyota corolla almak için Pendikte Toyota mağazasına gittim.Arabanın tüm satış işlerimi bitirdik.Otomobili çıkartacağız galeride bir LAND CRUSER gördüm .O ne heybetli bir arabadır.Aldığım arabadan önce :smiley: Land Cruser 'un koltuğuna oturdum.Bu kadar mı güzel bir arabadır ya.
Tasarım nacizane süper.

alpjalker' Alıntı:
Birgün Toyota corolla almak için Pendikte Toyota mağazasına gittim.Arabanın tüm satış işlerimi bitirdik.Otomobili çıkartacağız galeride bir LAND CRUSER gördüm .O ne heybetli bir arabadır.Aldığım arabadan önce :smiley: Land Cruser 'un koltuğuna oturdum.Bu kadar mı güzel bir arabadır ya.
Tasarım nacizane süper.

Corollanın yeri ayrı Lan Cruiserin yeri ayrı. Corollayı kullanmaya başlayın çok keyif alacaksınız.
Ben ilk defa bir arabamı 5 senedir kullanıyorum, o da Corolla. ;)

Toyotanın ölüsü bile dirilir ve yürür diyorlar..Doğrudur ;)

benimde toyotam bu arkadaşlar ::smiley: ::smiley: ::smiley:

23112009209.jpg

ali ilkbahar' Alıntı:
benimde toyotam bu arkadaşlar ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Sizinki en güzeli, sizi fotoğrafların devamı için FJ40 başlığına alalım hemen ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11686.0

Sıcak haber arjadaşlar ...... :smiley:

Hızını alamayan THE Faruk abimiz rekora doğru koşuyor.... :D Memleketeki tüm toyotaları ve hatta 4x4 lere göz diken The Faruk abimiz en son olarak bir vx100 le uhdesindeki TYT araç kolleksiyonunu pekiştirdi... :D :D

selamlar

belirtilerini görüyordum zaten bu hamlenin..iyi de olmuş.. ;D

faruk abi kazasız belasız bin.

Çağlar ben Prado bekliyordum ama torbadan VX100 çıktı.

selamlar

Teşekkürler dostlarım..daha iyisi size olur inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri