Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanaybars Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,621
Ynt: Toyota Land Cruiser Hakkında Sohbet

Tamamdır abi, az kaldı şu büroksasiyide önümüzdeki günlerde bitireceğim inşallah, bilgi veririm.

THE FARUK' Alıntı:
Kolay gelsin dostum son durumunu bildir bizde aydınlanalım. ;)

Etiketler

FZJ 75 hakkında kullanım konforu, parça ve yakıt durumu hakkında bilgisi olan var mı?

orsa' Alıntı:
FZJ 75 hakkında kullanım konforu, parça ve yakıt durumu hakkında bilgisi olan var mı?

karburatörlü 4500 6 silindir..yakıt çok,parça zor genelde sipariş konfor aynı yıllara ait hilux ile 4runner arası ;) (ön -arka makas)

artıları en sağlam versiyonlardan biri, çoğunda ön-arka standart kilit var, iç hacim etkileyici.

Teşekkürler ilginiz için.

Senelik kilometrem çok olmadığı için LPG ile tolere etmeye çalışacağım artık ilk önce bendeki yapılı G. Vitara'yı satayım bir.

Arkadaşlar Selamlar
16-18.07.2010 tarihleri arasında Silivri/İST, Samsun, Amasya, Samsun, Silivri arasında VX80 aracım ile 2122 Km yol yaptım. Aldığım LPG tutarı 695 TL (347,5 Lt), %10 Şehiriçi %90 Şehirlerarası kullanım ile yaptığım hesaplama ile Km de 327 kuruş, 100 Km de 16,37 litre yakıt sarfiyatı oldu.
Merak edenler için bildirmek istedim.

güzel rakamlar ...

astik ölçüsü ve tipini sorabilirmiyim?ayrıca aracta yükseltme demir tampon ve vinç gibi uygulamalar varmı??

olması gerektiği gibi yakmış

dün itibariyle edirne, akhisar arası toplamda 1200 km yol yaptım D2 V8 aracım var km'de 34 krş full klima ağzına kadar tıka basa dolu bir araçla,
bu araçlarla bu rakamlar bence çok iyi değerler daha da aşağısını beklemek hayal olur

Lastik (285/75/16) ve donanım resimde görüldüğü gibi standart. 7kişi klima açık.

eger aracda yuksetme yoksa tavanda bagaj yoksa cok fark edıyor. lastik ebadindan cok dıs yapisi gene ayni amaen onemli etken tavandaki bagaj direk 50 krş koyun derim. artı yuksetme
araç açindeki yuk çok etkili degil neticede torklu makıneler yıgılmıyor araclar

kenanyama' Alıntı:
Arkadaşlar Selamlar
16-18.07.2010 tarihleri arasında Silivri/İST, Samsun, Amasya, Samsun, Silivri arasında VX80 aracım ile 2122 Km yol yaptım. Aldığım LPG tutarı 695 TL (347,5 Lt), %10 Şehiriçi %90 Şehirlerarası kullanım ile yaptığım hesaplama ile Km de 327 kuruş, 100 Km de 16,37 litre yakıt sarfiyatı oldu.
Merak edenler için bildirmek istedim.

Merhaba Kenan ,

Hiç bir aktivitede yoksun görüşemedik bir daha , umarım iyisindir ;) benim tampon köşesi sendemi ;D ;D ;D

Selamlar Ahmet Abi
Evi taşıma faliyetleri ve Yurt dışından misafirler nedeniyle hiç bir tarihi uyduramadım. Ama siteden aktiviteleri takip ediyorum. Uyan ilk toplantıda görüşmek dileği ile.
Teşekkürler.

slm arkadaşlar benimde hayalim 2000 model vx100 almak bunu için sızden bılgı almak ıstıyorum kendı yaptıgım arastırmalarda uzerıne arac olmadıgını gördum sızden rıcam lpg li kullanımlarda kı performans kaybı ne derecededır ve arac mekanık anlamada hangı arızaları verıyor bu konuda bılgı sahıbı arkadasların yardımlarını beklıyorum sımdıden teşekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR