Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 260
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,260
Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

tam olarak istediğim o idi zaten stokta var galiba teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek üzere (montaj da yapıyormusunuz)

Etiketler

Adnan Bey,

Hyundai Galloper Exceed II TDI 1999 için şnorkel mevcut mudur?

Cenk

akın61' Alıntı:
tam olarak istediğim o idi zaten stokta var galiba teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek üzere (montaj da yapıyormusunuz)

Sn akın61, şu an stokta kalmadı fakat haftaya gelecek. Buraya yazacağım gelince. Montaj yapmıyoruz.

Arkadaşlar, yeni parti şnorkellerimizin ithalatı tamamlanmıştır, yüksek adet sayesinde hem imalatçıdan daha iyi fiyat alınmış hem de nakliye maliyeti vs birim ürün için çok düşmüştür, yeni *fiyatlar aşağıdadır.

Online satın almak için: http://humaoto.sahibinden.com/?aff=776232&search_text=snorkel

SJXJA SNORKEL CHEROKEE XJ 163,02
SJWJKA JEEP JK WRANGLER SNORKEL 163,02
SMV31A MITSUBISHI PAJERO NH SNORKEL 163,02
SND40A NISSAN PATHFINDER R51 NAVARA D40 163,02
ST080A TOYOTA 80 Land Cruiser SNORKEL 163,02
ST090A TOYOTA 90 Land Cruiser PRADO SNORKEL 163,02
ST100A TOYOTA 100 Land Cruiser SNORKEL 163,02
ST100NA TOYOTA 100 LC SNORKEL 203,77
ST120A TOYOTA PRADO 120 SNORKEL 163,02
ST200A TOYOTA 200 Land Cruiser SNORKEL 163,02
STH25A TOYOTA HILUX 25 SNORKEL 163,02
STH167RA TOYOTA 167 HILUX SR5 SNORKEL 217,36
STFJA TOYOTA FJ CRUISER SNORKEL 163,02
SNY61B NISSAN GU PATROL SNORKEL 163,02
SMT06A MITSUBISHI TRITON ML SNORKEL 163,02
SMV73A MITSUBISHI PAJERO NM SNORKEL 163,02
SNIVA21A LADA NIVA SNORKEL 163,02
SLRDE5A SNORKEL DEFENDER TD5 163,02
SLRDI3A DISCOVERY 3/4 SNORKEL 163,02

*daha önceki fiyatlardan satın almış olanlar 0212 286 43 37 den Sn Koray Ulusan ile görüşsün ltf.

Zamaninda 850 900 tl verip alanlara yazik oldu valla gerçi ben ebaydan kendim getirmiştim. ama oda 420 falan mal olmuştu. Adnan bey güzel hizmet ne diyim. Gerçi siz beni pek segmezsiniz ama olsun :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Zamaninda 850 900 tl verip alanlara yazik oldu valla gerçi ben ebaydan kendim getirmiştim. ama oda 420 falan mal olmuştu. Adnan bey güzel hizmet ne diyim. Gerçi siz beni pek segmezsiniz ama olsun :smiley:

hahahahaha, siz bizim en iyi müşterimizin kafasını karıştırıyorsunuz, tabii sevmeyiz :smiley:)).
şaka bir yana, Cem Bey gerçekten çok farklı bir insan, tanıdığım için mutlu olduğum birkaç kişiden biri, umarım ilk fırsatta sizinle de karşılaşır/tanışırız.
İşimizin motivasyonu için ayrıca teşekkürler, bazen çok ihtiyaç duyuyoruz, sağolun.

Adnan bey aslinda bana kiyak yapmaniz lazim.
Adamla uç kere kamp attim. ucundede p.tesi arabasi sizdeydi. :smiley:

Benim aracla biraz oynicaz. Cem arabasini silindir hacmini buyutturmezse size ben hiç birşey bilmiyorum. Neyse konunuzu dagitmiyalim rumda olsa seviyorum cem kardeşimi :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Adnan bey aslinda bana kiyak yapmaniz lazim.
Adamla uç kere kamp attim. ucundede p.tesi arabasi sizdeydi. :smiley:

Benim aracla biraz oynicaz. Cem arabasini silindir hacmini buyutturmezse size ben hiç birşey bilmiyorum. Neyse konunuzu dagitmiyalim rumda olsa seviyorum cem kardeşimi :smiley:

hahahahaha, sağolun, Cem Bey okumaz inşallah bunları :smiley:)))

Bir tane de ben aldim. Hizmetiniz ve uygun fiyatlar için teşekkür ederim.

Selamlar

zj içinde istiyoruz. haksızlık yapmayın lütfen:smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR