Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 260
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,266
Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Bu konuda sanırım biraz araştırma gerekiyor, mesela 2 tane pajero şnorkeli geldi şekil olarak birisi oluyordu ama detaylı araştırınca benim kasaya göre olmadığını öğrendim . Şnorkel mevzusu biraz karışık araçdaki ufak bir motor vs fakrlılığı şnorkeli komple değiştirebiliyor.

Etiketler

Adnan bey şinorkeller cok kaliteli ve düzgün yapılmışlar ölcülerde hata yok montajda hic sorun yaşamadık yeni gelen parti içinde suzuki gurubu içinde şinorkel getirte bilirmisiniz üreticide varsa

Bir arkadaşimin land cruiserine taktik. Bence o fiyata gayet başarili zaten urunler bire bir kopya uymama şekli yok. Ha tam kit beklemesin kimse iki tane crom somun alip takarsiniz artik.

valla benı land cı yapan kursat kardesımden allah razı olsun dıycek baska kelımem yok landrover bence baska bır dunya resmen asık oldum bu marka zaten kucuklukten berı askım vardı ama kullanınca daha ıı anladım bu arada adnan beyede cok tesekkur ederım bır cok seyden dolayı land rovercılar gerek arkadas olarak gerek yardımlasma olarak hakketten çok buyuk bır farklılık var dıger markalara gore a dan z bu markayı kullanan herkes baska bır ruh yapısına sahıp

Len Cemm trubunlere oynama arabanin gene neresi bozuk anlaşilan servise gidecen gene bak Adnan beyle arayi yaptim gelir resimlerini çekerim.
moruk senden aylik lift kirasi aliyolarmiş dogrumudur?

Orda çalişan bir arkadaş soylemişti abi hep burda yaaa demişti. :smiley:

Başka bir ruh yapisi bunu tuttum kankaa

RedlinE' Alıntı:
Len Cemm trubunlere oynama arabanin gene neresi bozuk anlaşilan servise gidecen gene bak Adnan beyle arayi yaptim gelir resimlerini çekerim.
moruk senden aylik lift kirasi aliyolarmiş dogrumudur?

Orda çalişan bir arkadaş soylemişti abi hep burda yaaa demişti. :smiley:

Başka bir ruh yapisi bunu tuttum kankaa

Mücahit Bey, bu dükkan zaten Cem Bey'in :smiley:

Online satın almak için: http://humaoto.sahibinden.com/?aff=776232&search_text=snorkel

kdv dahil fiyatlar:
SJXJA SNORKEL CHEROKEE XJ 163,02
SJWJKA JEEP JK WRANGLER SNORKEL 163,02
SMV31A MITSUBISHI PAJERO NH SNORKEL 163,02
SND40A NISSAN PATHFINDER R51 NAVARA D40 163,02
ST080A TOYOTA 80 Land Cruiser SNORKEL 163,02
ST090A TOYOTA 90 Land Cruiser PRADO SNORKEL 163,02
ST100A TOYOTA 100 Land Cruiser SNORKEL 163,02
ST100NA TOYOTA 100 LC SNORKEL 203,77
ST120A TOYOTA PRADO 120 SNORKEL 163,02
ST200A TOYOTA 200 Land Cruiser SNORKEL 163,02
STH25A TOYOTA HILUX 25 SNORKEL 163,02
STH167RA TOYOTA 167 HILUX SR5 SNORKEL 217,36
STFJA TOYOTA FJ CRUISER SNORKEL 163,02
SNY61B NISSAN GU PATROL SNORKEL 163,02
SMT06A MITSUBISHI TRITON ML SNORKEL 163,02
SMV73A MITSUBISHI PAJERO NM SNORKEL 163,02
SNIVA21A LADA NIVA SNORKEL 163,02
SLRDE5A SNORKEL DEFENDER TD5 163,02
SLRDI3A DISCOVERY 3/4 SNORKEL 163,02

adnan abi hayılıolsun kolaygelsin

Adnan Çetinel' Alıntı:
Ahmet Usta, çok teşekkürler, sağolasın varolasın, epeydir uğramıyorsun, beklerim. Barboros'a çok çok selam.
buarlar ist yolum düşmedi abi gelirsem uğrarım mutlaka barborosu bu gün gördüm aleyküm selam,

Land Rover Defender için de şnorkel var, 163.00 tl, kdv dahil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-off-road-snorkel-land-rover-defender-icin-33454384/detay

Adnan Çetinel' Alıntı:
İlginize çok teşekkürler. Malesef LC 60 için şimdilik imalatçıda üretim yok, ileride olursa mutlaka getirir size yazarız.

Adnan Bey lütfen çok ciddi itirazlarımı üretici firmaya iletiniz. Her marka için var ama 60 serisi için yok. :'(

Tamam yükseğiz, büyüğüz v.b. :smiley: ama bu fiyata bizde isteriz. Sanırım bütün 60 serisi sahipler için yazıyorum.

Umarım bir sonraki partiye üretmiş olurlar.

mergen' Alıntı:
Adnan Bey lütfen çok ciddi itirazlarımı üretici firmaya iletiniz. Her marka için var ama 60 serisi için yok. :'(

Tamam yükseğiz, büyüğüz v.b. :smiley: ama bu fiyata bizde isteriz. Sanırım bütün 60 serisi sahipler için yazıyorum.

Umarım bir sonraki partiye üretmiş olurlar.

Şükrü Bey, başka bir imalatçıdan buldum sanırım, aşağıdaki resim doğru mudur, doğruysa aynı fiyatlara bir adet getirtebilirim, ama 45-50 günü bulabilir.

TOYOTALC60.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri