Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 260
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,496
Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

cubs' Alıntı:
Bir tane de ben aldim. Hizmetiniz ve uygun fiyatlar için teşekkür ederim.

Selamlar

biz teşekkür ederiz Tuncay Bey, Land Rover harici markaların off-road aksesuarlarını da getirtiyoruz yavaş yavaş, "ironman 4x4" Türkiye Distribütörü olduk, uygun fiyatlı çelik vinç tamponları, yükseltme kitleri, diferansiyel kilitleri vs geliyor (ilk parti gümrükte, 10 güne kadar çekeriz). http://www.ironman4x4.com/

Etiketler

Adnan Çetinel' Alıntı:
biz teşekkür ederiz Tuncay Bey, Land Rover harici markaların off-road aksesuarlarını da getirtiyoruz yavaş yavaş, "ironman 4x4" Türkiye Distribütörü olduk, uygun fiyatlı çelik vinç tamponları, yükseltme kitleri, diferansiyel kilitleri vs geliyor (ilk parti gümrükte, 10 güne kadar çekeriz). http://www.ironman4x4.com/
Güzel haber. Yeni gelen ürünler hakkında da bilgi isteriz uygun bir zamanınzda. Takipçinizim...
Selamlar

güzel hizmet toyota 100 kasanın snorkel inde neden 2 tür olduğu konusunu detaylandırmanızı bekliyorum. Üretici ile bu konuyu bir konuşmanız bizi sevindirir.

Adnan Çetinel' Alıntı:
hahahahaha, siz bizim en iyi müşterimizin kafasını karıştırıyorsunuz, tabii sevmeyiz :smiley:)).
şaka bir yana, Cem Bey gerçekten çok farklı bir insan, tanıdığım için mutlu olduğum birkaç kişiden biri, umarım ilk fırsatta sizinle de karşılaşır/tanışırız.
İşimizin motivasyonu için ayrıca teşekkürler, bazen çok ihtiyaç duyuyoruz, sağolun.

Ceme arabayı satıp LR ci yapan benim bende payımı isterim ;D ;D ;D

warmaster' Alıntı:
güzel hizmet toyota 100 kasanın snorkel inde neden 2 tür olduğu konusunu detaylandırmanızı bekliyorum. Üretici ile bu konuyu bir konuşmanız bizi sevindirir.

Erkut Bey, birinci sayfada fotoları görebilirsiniz, eski ve yeni kasa farkı var

Hocam bende bir iki faturaniz var zaten :smiley: Ben yanliz kirmizi toyota land cruiserimle gelcem sorun olmaz dimi ?

merhabalar bu yeşil araçta bulunan şnorkelden mevcut mudur. yada bir ismi varsa bana yardımcı olabilir misiniz kendi aracımın aynı açıdan çekilmiş fotosu yok o yüzden diğer açıdan yüklüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

P1010006.jpg

Magnus_hj60.jpg

Ben blazer için xj snorkeli aldım, eğimleri açısı vs. birebir aynı.Kaput çizgisinde ufak bir farklılık var ama ufak bir müdahaleyle halledilemeyecek birşey değil.Blazerı olan arkadaşlar xj için olan snorkelleri değerlendirebilir.

emrah artarslan' Alıntı:
merhabalar bu yeşil araçta bulunan şnorkelden mevcut mudur. yada bir ismi varsa bana yardımcı olabilir misiniz kendi aracımın aynı açıdan çekilmiş fotosu yok o yüzden diğer açıdan yüklüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Emrah Bey, Land Rover harici markalar hakkında bilgimiz yok denecek kadar malesef, kusura bakmayın, ama yazınızı okuyan ve bilen bir arkadaşım yardımcı olacaktır diye ümid ediyorum.

moonwalker_arc' Alıntı:
Ben blazer için xj snorkeli aldım, eğimleri açısı vs. birebir aynı.Kaput çizgisinde ufak bir farklılık var ama ufak bir müdahaleyle halledilemeyecek birşey değil.Blazerı olan arkadaşlar xj için olan snorkelleri değerlendirebilir.

Uğur Bey, iyi günlerde kullanın, bilgi için çok teşekkürler, bunu not ettik.

Adnan Çetinel' Alıntı:
Cherokee XJ için şnorkel, kdv dahil 326 tl, online satın alabilirsiniz,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-off-road-snorkel-jeep-cherokee-icin-32486055/detay?

xjsnorkel.jpg

Adnan Çetinel' Alıntı:
fotoda görünen araç ise;

SJXJA.jpg

[size=12pt]Huma Oto'dan iki gün önce yukarıdaki ürünü satın aldım.
Telefonda isminin Ali olduğunu söyleyen yetkili(!)ye arabamın 99 model XJ olduğunu önemle belirttim.
ABS'li dedim buna uygun model hangisi ise onu konuşalım dedim.
Bana bu modelin uygun olduğunu ve 14 tane sattığını hiçbir uyumsuzluk veya şikayet almadığını söyledi.
Ben de güvenerek 150 TL havale ettim ve ürün ertesi gün kargo ile geldi.

Üründe ne doğru dürüst montaj şeması var ne de bir açıklama veya küçük bir prospektüs vs hiç bir şey yok.
İlkokul çocuklarının elişi kartonu gibi bir kartona delik şablonları yapmışlar. Tersini düzünü deneyerek buluyorsun.
Neyse mesele zaten ürünün kalitesi değil. Zira fiyatı da ona göre bunu bilerek aldık.

Sorun şu ki; ürün arabaya olmadı.
Kaportacı öyle tutuyor böyle tutuyor olmuyor.
Bir kaç kez bana bu ürün bu arabanın değil dedi.
Ben de Huma Otoya özelklikle teyid ettirmenin verdiği rahatlıkla "hayır bu arabanın" dedim.

Arabanın çamurluğunun içinde Snorkelin gireceği yerde su fıskiye deposu var ve hemen yanında da ABS beyni.
"Sök dedim davlumbazı içine bakalım çamurluğun" Eminiz ya...
Sökerken davlumbazı da kırdı usta.
Sinir sinir sinir...

Sonuç: Usta doğru söylüyor, bu ürün bu arabanın değil.
Oracıkta 2-3 kez Huma Otoyu aradım İsmini Şafak olduğunu söyleyen bir yetkili(!) bir saat kadar bekletti beni o halde.
ve sonunda döndü ve dedi ki " Siz haklıymışsınız o ürün ABS"siz XJ lere göreymiş. Kusurabakmayın" falan filan...

Şimdi soruyorum size.
Benim karşımda Huma Oto'mu var, Parçacı Ali mi?
Kırılan davlumbaza mı yanayım, boş yere ödediğim kargo parasına mı?
Ürünü iade ettiğimde paramı geri havale ettiler.
Boşuna ödediğim kargo parası, (ki buırada konu asla miktarı mesele değil)
kırık bir davlumbaz,
telefon trafiği,
sinir harbi,
ve 3 günlük zaman kaybı ile atlattık.

Hata benim farkındayım.
Amerikan parçasını Amerikancıdan,
Japonu Japoncudan almalısın.

İngilizden alırsan Fransız kalırsın.

Huma Oto'yu tenzi ederek
bilgisiz mal satan yetkisiz yetkililerini kınıyorum.
[/size]

Çağatay Bey, ben şimdi gördüm, bizim Land Rover harici araçlarda hiç bilgimiz yok, aslında bu konu başlığı altında ABS'li XJ uymayacağını sağolsun bir arkadaşım uyardı, 3. sayfada, ama bizim ekip okumamış demek ki.

Biz Çin'de Defender için şnorkel ararken bunları da farkettik, baktık ki burada (TRde) ABS'den yapılma olan şnorkeller 600.00 tl satılıyor, biz LLDPE (Safari ile aynı malzeme) den yapılanını uygun fiyata getirtmeye çalıştık, ama malesef LR harici markalar hakkında hiç bilgimiz yok, belki getirtmesek daha iyiydi.
imalatçı firmanın web sitesi, gerçi epeydir güncellememişler ama yine de ürün tanıtımı açısından faydası olabilir: http://rv4x4.net/en/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,852
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

SON KONULAR

Geri