Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 260
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,343

Etiketler

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

dronder' Alıntı:
Adnan bey bugün 2 adet aldık, kalitesi on numara.

Bu kalitedeki ürünü bu fiyata sattığınız için size tekrar teşekkür ederim.

Önder Bey, ilginize ve güveninize teşekkürler, beğendiğinize çok sevindim, güle güle kullanın.

mergen' Alıntı:
Adnan Bey,
Lütfen cahilliğime verin ama ABS olması veya olmaması nasıl bir fark yaratıyor snorkel'de?

Giriş yerleri kaput içerisindeki gidiş yolları farklı olsa gerek.

Bu arada Adnan bey kusura bakmayın aynı soruyu farkında olmadan iki kere sormuşum cevabınız için teşekkür ederim :smiley:

mergen' Alıntı:
Adnan Bey,
Lütfen cahilliğime verin ama ABS olması veya olmaması nasıl bir fark yaratıyor snorkel'de?

estağfurullah, çok küçük farklar var, ama fiyat farkı sanırım Safari firmasının satış adediyle bağlantılı, ben her ikisinin de içeriğini aşağıya ekledim.

ABS olamayan:

ss350HF.jpg

ABS olan:

Bir önceki mesajda eksik göndermişim, o yüzden tekrar:

Adnan Çetinel' Alıntı:
estağfurullah, çok küçük farklar var, ama fiyat farkı sanırım Safari firmasının satış adediyle bağlantılı, ben her ikisinin de içeriğini aşağıya ekledim.

ABS olmayan:

ss350HF.jpg

ABS olan:

ss390HF.jpg

Adnan Çetinel' Alıntı:
malesef yok, hangisi uyar konusunda hiç fikrim yok inanın, kusura bakmayın ltf.
abi canımız sağolsun inşallah gelir bizlere uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunduğunuz için çok teşekkürler siteyi inceledim selamlar saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR