Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 260
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,345
Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Vay be Altan abim olayı bitirdin yani ben ne zaman pipolanıcam yaw :D resimleri bekliyoruz.

Etiketler

stokta olanların listesi aşağıda, her geçen gün adetler azalıyor, fiyatlar aynı.

online satın almak isteyenler için
http://humaoto.sahibinden.com/?aff=776232&search_text=snorkel

SJXJA = SNORKEL CHEROKEE XJ
SJWJKA = JEEP JK WRANGLER SNORKEL
SMV31A = MITSUBISHI PAJERO NH SNORKEL
SND40A = NISSAN PATHFINDER R51 NAVARA D40
ST090A = TOYOTA 90 LC PRADO SNORKEL
ST100A = TOYOTA 100 LC SNORKEL
ST100NA = TOYOTA 100 LC SNORKEL
ST120A = TOYOTA PRADO 120 SNORKEL
ST200A = TOYOTA 200 LC SNORKEL
STH25A = TOYOTA HILUX 25 SNORKEL
STH167RA = TOYOTA 167 HILUX SR5 SNORKEL
STFJA = TOYOTA FJ CRUISER SNORKEL
SNY61B = NISSAN GU PATROL SNORKEL
SMT06A = MITSUBISHI TRITON ML SNORKEL
SMV73A = MITSUBISHI PAJERO NM SNORKEL
SLRDE5A = SNORKEL DEFENDER TD5
SLRDI3A = DISCOVERY 3 SNORKEL

Adnan Bey ; Toyota hi-lux Ln 65 araçları mutlu etmeyi düşünmüyormusunuz? belki yeni gelecek parti mallar içinde sipariş verebilirsiniz.bizlerde bu fiyatlardan şnorkellenebiliriz. şimdi Ln 65 sahibi arkadaşları örgütleyip üzerinize salıyorum saygılar iyi çalışmalar.[attachment=1]

17062011267.jpg

Haldun Bey, ne demek, seve seve :smiley:, sanırım sizin aradığınız SS65HF muadili, doğruysa bizim firmada üretimi yok malesef :(.

http://www.safarisnorkel.com/docs/snorkel/toyota.html

Hilux 65 Series

1/83 to 12/88

4Y-E 2.2Litre-I4 P N.A N.A.
4Y 2.2Litre-I4 P LHS SS65HF
3Y 2.0Litre-I4 P LHS SS65HF
2L 2.4Litre-I4 D LHS SS65HF

Adnan Çetinel' Alıntı:
Haldun Bey, ne demek, seve seve :smiley:, sanırım sizin aradığınız SS65HF muadili, doğruysa bizim firmada üretimi yok malesef :(.

http://www.safarisnorkel.com/docs/snorkel/toyota.html

Hilux 65 Series

1/83 to 12/88

4Y-E 2.2Litre-I4 P N.A N.A.
4Y 2.2Litre-I4 P LHS SS65HF
3Y 2.0Litre-I4 P LHS SS65HF
2L 2.4Litre-I4 D LHS SS65HF
Evet Adnan Bey ; ta kendisi. safari markalı olanlar çok pahalı zaten bütün derdimiz de o zaten ilgi ve alakanız için teşekkürler.

Adnan bey benim aracım Ssangyong actyon sports. aracıma uygun fiyatlı snorkel arıyorum,fakat getiren yok sanırım.bu arada arayan çok kişi var ama bulamıyor kimse.antalyadan Ahmet abi modifiye etti aracımı,fakat snorkel yapamadık,başka araçlarınki de uymuyor sanırım.yeni mal siparişi verirseniz benim aracıda listeye eklermisiniz acaba?

mehmet35yildiz' Alıntı:
Adnan bey benim aracım Ssangyong actyon sports. aracıma uygun fiyatlı snorkel arıyorum,fakat getiren yok sanırım.bu arada arayan çok kişi var ama bulamıyor kimse.antalyadan Ahmet abi modifiye etti aracımı,fakat snorkel yapamadık,başka araçlarınki de uymuyor sanırım.yeni mal siparişi verirseniz benim aracıda listeye eklermisiniz acaba?

Mehmet Bey, bizim üreticide Ssangyong için şnorkel yok malesef

Adnan Bey,
1997 Cherokee XJ ABS'li model için snorkel mevcut mu acaba? Bildiğim kadarı ile sitede satılan model ABS'siz model için.
Saygılarımla,

serdar06' Alıntı:
Adnan Bey,
1997 Cherokee XJ ABS'li model için snorkel mevcut mu acaba? Bildiğim kadarı ile sitede satılan model ABS'siz model için.
Saygılarımla,

Serdar Bey, haklısınız, sadece ABS'siz XJ ile uyumlu bizdeki XJ şnorkel, ABS'li XJ'ler için firmamızın üretimi yok malesef.

arkadaşlar Toyota Land Cruiser 60 serisi için snorkel gelmiştir;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-toyota-land-cruiser-60-snorkel-55884532/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR