yok bana top atsa uyanmam ;D ;D ;Dtolgas' Alıntı:al ama erkan abının cadırdan uzak dur ;D projektorle gelıp uyandırır walla ;D
karıştırma çiçeğim ürkütme kimseyi bunu herkes yaşamalı ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:senden daha gürültülü webastomu var ;D
Senin kalbinin güzelliğinden zaten gelmez dostum.bsayil' Alıntı:recebim sizin gibi dostlar oldukça sırtım yere gelmez eksik hiçbişeyim kalmaz valla ;D
:-* :-* ;Dfissek' Alıntı:Senin kalbinin güzelliğinden zaten gelmez dostum.
RedlinE' Alıntı:Yogun telefon trafigi uzerine alinan karar delikanli kampi
kar varsa kar yoksa gene ormanlik alanda atacagiz kampimizi
kamp alanina normal lastikli araçlarda gelebilir.
Her halukarda -5 veya -10 da konfor olabilecek bir tulum bulundurmak lazim.
.....
ördek olmazsa olmaz ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Evet beyler,burası önemli.
Unutmayınki kış koşulları olucak.
1-Kış koşullarına uygun uyku tulumu (-8 ila -12 arası konfor olursa iyi olur )
2-Çadırda kalıcaklar için,iyi bir çadır.
3-Alttana gelicek soğuk için,yalıtımı iyi olan bir mat veya benzeri ekipman.
4-Mümkünse termal içlik.
5-Kış koşullarıana göre uygun kıyafet.
6-Muhakkak yedek kıyafet.
7-Ve tabiki ördek ;D
İlk aklıma gelenler
Benim işim olmaz artık müco. ;DRedlinE' Alıntı:Recep abi birak yaa abi abi dolaşiyo senınkı elinde tuz
tolgas' Alıntı:he ya bitarafım dondu gece erkan abi ;D allahtan sabaha karsı cem abı calıstırdıda buzlarım cözuldu ;D
bsayil' Alıntı:yok bana top atsa uyanmam ;D ;D ;D
karıştırma çiçeğim ürkütme kimseyi bunu herkes yaşamalı ;D ;D ;D ;D
en iyisi ben kerim abiyide çağırayım ;D ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Yok yok,bi yaşıyan bilir kardeşim ;D
Allah düşmanıma yaşatmasın ;D ;D ;D ;D
RedlinE' Alıntı:cadirda kalacak arkadaşlara bir tıyoda benden icerde yakacaklari bir mum cadir içini 3/4 derecelerde tutacaktir. devrilmicek sabitlicek bir duzenek yapsinlar.
Yaa bende onu diyecektim.Rahmetlinin çadırdan cıkıp Kerim in yanından bir gelişi vardı Kendirli de.Soğuk moğuk arabanın içinde yatıcam demişti.bsayil' Alıntı:en iyisi ben kerim abiyide çağırayım ;D ;D ;D ;D