Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 580
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

açıkta kavruluruzki ne kavruluruz varya yazın bile rüzgar eksik olmuyor oradan hatırlarsan toyota buluşmasından orman yolundan direk tepele çıktık ormanın içinden ilk çıktığımız yeşillik alan var hatırladınmı orası kuytu bir yer etrafı ağaçlarla kaplı oraya hertürlü araç çıkar biraz zorlar ama vinçleriz yaparız bişiler zaten yoldan kısa mesafe bir çıkış orası başka düşüncelerim var ama senin planlarını bozmak istemiyorum belki aklında farklı yerler vardır o yüzden pek farklı fikirler sunmuyorum siz nereyi uygun görüriseniz bizede düşen bir iş var ise seve seve yardımcı olurum biliyorsun selamlar saygılar

Etiketler

Kar duvarı örün çadırların çevresine.

Araçlarınız ile çadır tabanlarına koymak için hasır örtü getirin. Kar üzerinde yalıtımı en yüksek malzeme ahşaptır.
Bambu jaluzilerde olur ama pahalıya malolur. En iyisi hasır örtülerdir.

Arkadaşlar kar olmadan olmaz karlı bir yer olsun, bol odun olsun , rüzgar almasın yeter . Oy.. oy.....bayağı keyfli olacak bu iş kısmetse.

Umarım 12 / 13 Mart olmaz , gelemem. :smiley:

ahmet abi odun bol sorun yok fakat kış kıyamet o yaş odunları nasıl yakarız bilmem bol bol benzin lazım olabilir :smiley: yada isteyenleri komple ahşap olan resimde gördüğünüz yerde konaklama yapabiliriz isteyen dışarda çadırda kalır isteyen ahşap ortamda tulumunu serer yatar bu sadece bir fikir tercih sizin

30012011270.jpg

adaeada' Alıntı:
ahmet abi odun bol sorun yok fakat kış kıyamet o yaş odunları nasıl yakarız bilmem bol bol benzin lazım olabilir :smiley: yada isteyenleri komple ahşap olan resimde gördüğünüz yerde konaklama yapabiliriz isteyen dışarda çadırda kalır isteyen ahşap ortamda tulumunu serer yatar bu sadece bir fikir tercih sizin

Aman sakın arkadaşım,benzin parlayıcıdır.Mazot veya gazyağı olabilir

aozturk' Alıntı:
Arkadaşlar kar olmadan olmaz karlı bir yer olsun, bol odun olsun , rüzgar almasın yeter . Oy.. oy.....bayağı keyfli olacak bu iş kısmetse.

.

Ahmet kardeşim,
burdan geçersen iki çuval kuru odun atarız bagaja

Beyler martin ilk haftasi aksam kesinlesip baslikdada paylasiriz ben sabah gorustum aksam bir daha gorusup neticeyi recep abiyle paylasirim kesin sekil belli olduktan sonra yazarim yanliz layt adam kampi olmicak o kesin aracta yatabilecek arkadaslar bir battaneyle cozer isi kamyon parklarinin yanindaki aksesuarcilarda bulabilirsiniz 20-25 tl

Müco kar kampında üşünmez , sağlam hazırlık yapılır , ilk defa gelecekler için sağlam çadır , uyku tulumu , iyi bir mat vede battaniye tamamdır. Araç içi vebasto olmayanlar için felaket olur , dondurur adamı saç metal.. ;)

Ömer merak etme parlatmayız.... ıslaksa odun nemlendiririz cayır cayır ... :D

Ekrem o ahşap ev yakınlarında kamp atarsak , herkes oraya kaçar ve balığın başına çökerler ha... balık varmı balık ;D ;D ;D

valla balıkçıda iyi fikirmiş ;D ;D ;D

fikir benden abi tercih sizin kapıları kitleriz kimse giremez :D balık olmazmı abi bölgenin en lezzetli balığı mevcut 1200 rakım havası çok temiz ve suyu soğuk onun içinde balığın lezzeti bir başka oluyor resimde görüldüğü gibi ;D

30012011305.jpg

Ekrem , kamp attıktan sonra bu manzara için oraya gidilirse asla bir daha oradan çıkamayız . Ama dağa giderken yol üzeriyse uğramadan da geçmek yazık olur gibime geliyor benim.... bakalım diğer arkadaşlar ne derler ;D ;D ;D

ahmet abi bu bölgeye karar verir ise arkadaşlar bana en iyi şekilde misafirlerin rahatı için elimden geleni yaparım daha fazla resim eklemiyeyim ben bukadar yeter gibi :smiley:

1- rahmetli faruk abi hepimizin kalbinde
53- Redline
76- Tempus
86- Prof11
52- kenanyama
60- moger
20- bsayil
18- Züpürge
41- altay41
79- recep altay
100- Bakkan
19- Bayram
11- aöztürk
57- Warmaster
61-Emrah A.
82- Mustafad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri