Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 377,657
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

DSC00098-1.jpg 020_18.jpg

Etiketler

Hasan bey bu iki foto bende yoktu, güzel hazırlamışlar arabayı

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

indexCA6YS9A8.gif

indexCAAMHMGQ.gif

indexCAFRDFOH.jpg

indexCAJ72XD7.jpg

indexCAOYI982.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

lc5.jpg

leblanc_lg.jpg

m1003.jpg

indexCAWNPGOB.jpg

Javelina_2001_Cruisers.jpg

İşte kamp aracı safari dünya turu nereye istersen git kendi aracımı bu şekle sokmak istiyorum ama eniyi ihtimalle bi 10.000 masraf etmek lazım

toyo_no.jpg

cruiser_donana.jpg

Erkan bey sizin araç yapacağınız masrafa değer.
Yapılıncada çok güzel olur.

Başlayıp yarıda nefesim kesilir diye korkuyorum tam maliyeti kestirip başlamak istıyorum birde açılır tavan olayı türkiye şartlarında yapan yok gibi birşey beceremeyip kesik tavanla ortada kalmakta var ben şöyle sıraladım kendimce
1-güzel bir boya kaporta 2000tl
2-tavan olayı (kesin yapan yada yapabilecek varmı belli değil tabiki tutarıda
3-lastık bulunabilir 1200 desek
4-tavan olayına göre üst bagaj aklımda komle aracı saracak şekilde bir düşünce var 1000 tl
5-tampona vinç desek 2000tl
6-telsiz gps 1000tl
7-direksyon pompası ilk bunu yazacaktık unuttuk
8-muhakkak ekstra 1000tl
9-hepsini üst üste koyunca altında ezilmem heralde bol keseden atıyoruz yaz babam yaz şu an elimizde 3000 tl var direksyonu yapsak birde kaporta para bitti.(tabi kaportayı 2000 tl bitirebilirsek

sedat bey üst bagajı şöyle birşey düşünüyorum (eğer açılır tavan olayı olmaz ise )

i2_cagepc.jpg

Bu bagaj güzel olur. Hemde koruma sağlar.
Bir benzeri bizim araçlarda var. Alttan şaseye bağlılar

[attachment=1]

Bu bagajın üstüne bir tane benim çadırdan düşünebilirsiniz. Tavanı açtırmaktan iyidir. Türkiyede T2 ve T3 transporterlara bu şekilde tavan yaptıran arkadaşlar oldu ama verim alamadılar. Orjinali gibi olmuyor. Benim kanaatim tavanı bozmaktansa çadır almanın daha iyi olduğu yönünde.

Geçenlerde sizin aracın beyazını hazırlıyordu birisi. Yabancı forumlardan birinde okudum ama resimleri kaydetmemişim. Onlarda Autohome çadır eklemişlerdi.

DSC02401.jpg

Birde bu model var. Bunda barlar arka kasayada bağlı

[attachment=1]

DSC02311.jpg

simurg2' Alıntı:
Başlayıp yarıda nefesim kesilir diye korkuyorum tam maliyeti kestirip başlamak istıyorum birde açılır tavan olayı türkiye şartlarında yapan yok gibi birşey beceremeyip kesik tavanla ortada kalmakta var ben şöyle sıraladım kendimce
1-güzel bir boya kaporta 2000tl
2-tavan olayı (kesin yapan yada yapabilecek varmı belli değil tabiki tutarıda
3-lastık bulunabilir 1200 desek
4-tavan olayına göre üst bagaj aklımda komle aracı saracak şekilde bir düşünce var 1000 tl
5-tampona vinç desek 2000tl
6-telsiz gps 1000tl
7-direksyon pompası ilk bunu yazacaktık unuttuk
8-muhakkak ekstra 1000tl
9-hepsini üst üste koyunca altında ezilmem heralde bol keseden atıyoruz yaz babam yaz şu an elimizde 3000 tl var direksyonu yapsak birde kaporta para bitti.(tabi kaportayı 2000 tl bitirebilirsek

Erkan bu kadar gözünde büyütme kardeşim bir yerden başlaman gerekiyor. bekledikce seninde beklentilerin fazlalaşmakta veya aklına farklı bir şey gelmekte. burda bulunan birçok kişi araçlarını boyacı küpüne koymadı.Bu imkan ve özveri işi sen ilk adımı attın aracı aldın ve aracın birçok işini hallettin. Önemli olan senin araca bir yerden başlaman;
1) kaporta senin aracın ortalaması 2.000TL (tüm fitiller dahil)
2) TAVANI KESME, KESTİRME
3) lastik 1000-1500TL aralığı
4) tavan bagaj sis. 700-1200TL arası
5) warn vinç 1600$+400TL montaj
6) el telsizi alırsan Aselsan cobra MT 650 130TL GPS ise yine el tipi olacak ise: Garmin Gpsmap 60CSX Gps+Navcity 900TL
7) Hi-Lift Jack 110€ + kum paleti 200€
diğerleri için çalışmalarım devam ediyor Sisfarları, buz dolabı, vb..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR