RedlinE' Alıntı:Arazide iş yapan (80 kadar degil) ama yolda şişen bir arazi araci neyi ne kadar istedigine vede sabrina kalmiş. birde butcene tabi
RedlinE' Alıntı:Hayir neden?
RedlinE' Alıntı:bagimlilik yapiyoru anlarim. Neticede eskimiyen bir karakteri var. Ama araç gunumuz koşullarinda bize vede sana hitap etmiyor. Bizim evimizin arka bahcesinden ormana girecek yol yok. Enaz 50/100 km yol yapiyoruz. Bu sikinti, yoksa her kez alirdi 406 koyardi kapisina hem uzun yol gidicem rahat olacam kafam sismicek 110/120 normal gazla gidicem sikilirsam 150 basacam rahat olacak ferah olacak bunlar 40 la yapilabilecek seyler degil. Arti o arac tamamen arazi için yapilmiş neden full kilitli degil onuda hala anliyamiyorum. Yaylada takilan 40lari unutmadik.
Benim demek istedigim bizim sartlarimizda 40 uygun degil bunu sende gordun ki gidip ingiliz aldin. ama 40 karizmasi eskimez buda ayri cj de oyle araç acayip havali ama yorumlar ortada..
neticede 40 lari bende seviyorum ama sadece seviyorum geniş bir arazim yoksa dagin eteklerinde oturmuyosam o araçla yol yorar beni sahip olmak istemem.
mergen' Alıntı:hız, konfor ve geniş hacim konusunda, 40'dan fazla, 80'den az kabiliyeti ile lütfen 60 serisini unutmayalım. Son gezide içine bildiğin yatak açtım![]()
hsbasar' Alıntı:Herkesin arabası kendine güzel, önemli olanda bu işte. ;D
Herkese 4 tekerli aşkıyla keyifli günler diliyorum![]()
Çünku araç olarak degil amaç olarak goruyoruz araçlaripandipieri' Alıntı:yahu bu 4x4 lere bir baska baglaniyor insan nedense...
RedlinE' Alıntı:Çünku araç olarak degil amaç olarak goruyoruz araçlari