Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 377,748

Etiketler
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

RedlinE' Alıntı:
Arazide iş yapan (80 kadar degil) ama yolda şişen bir arazi araci neyi ne kadar istedigine vede sabrina kalmiş. birde butcene tabi

FJ 40 arazide 80 kadar iş yapamıyor ve yolda da şişiyor mu demek istediniz?

RedlinE' Alıntı:

işte bu yüzden yazdıkların normal. :D

Kim kimden üstündür tartışması yapmayacağım, herbirinin kendince avantajları var ama FJ40 bağımlılık yapıyor. Hele ona bir sahip olsan anlarsın bizi.

Bak bu bizim evin ön cephesindeki salondan görünen manzara

[attachment=1]

Bu da arka cephedeki odalardan görünen manzara

[attachment=2]

Ben her sabah erken kalkıp, kendime bir kahve yapıyorum ve arkadaki manzarayı seyrediyorum.
Diyeceksinki niye satıyorsun o zaman? Uyuşturucu bağımlılarıda doktora gidiyor diyeceğim bende. ;D

DSC03518.jpg

DSC02539.jpg

bagimlilik yapiyoru anlarim. Neticede eskimiyen bir karakteri var. Ama araç gunumuz koşullarinda bize vede sana hitap etmiyor. Bizim evimizin arka bahcesinden ormana girecek yol yok. Enaz 50/100 km yol yapiyoruz. Bu sikinti, yoksa her kez alirdi 406 koyardi kapisina hem uzun yol gidicem rahat olacam kafam sismicek 110/120 normal gazla gidicem sikilirsam 150 basacam rahat olacak ferah olacak bunlar 40 la yapilabilecek seyler degil. Arti o arac tamamen arazi için yapilmiş neden full kilitli degil onuda hala anliyamiyorum. Yaylada takilan 40lari unutmadik.
Benim demek istedigim bizim sartlarimizda 40 uygun degil bunu sende gordun ki gidip ingiliz aldin. ama 40 karizmasi eskimez buda ayri cj de oyle araç acayip havali ama yorumlar ortada..
neticede 40 lari bende seviyorum ama sadece seviyorum geniş bir arazim yoksa dagin eteklerinde oturmuyosam o araçla yol yorar beni sahip olmak istemem.

RedlinE' Alıntı:
bagimlilik yapiyoru anlarim. Neticede eskimiyen bir karakteri var. Ama araç gunumuz koşullarinda bize vede sana hitap etmiyor. Bizim evimizin arka bahcesinden ormana girecek yol yok. Enaz 50/100 km yol yapiyoruz. Bu sikinti, yoksa her kez alirdi 406 koyardi kapisina hem uzun yol gidicem rahat olacam kafam sismicek 110/120 normal gazla gidicem sikilirsam 150 basacam rahat olacak ferah olacak bunlar 40 la yapilabilecek seyler degil. Arti o arac tamamen arazi için yapilmiş neden full kilitli degil onuda hala anliyamiyorum. Yaylada takilan 40lari unutmadik.
Benim demek istedigim bizim sartlarimizda 40 uygun degil bunu sende gordun ki gidip ingiliz aldin. ama 40 karizmasi eskimez buda ayri cj de oyle araç acayip havali ama yorumlar ortada..
neticede 40 lari bende seviyorum ama sadece seviyorum geniş bir arazim yoksa dagin eteklerinde oturmuyosam o araçla yol yorar beni sahip olmak istemem.

:D doğru diyorsun, amacı iyi belirlemek lazım. Senin amacına 40 uymaz.

Bende evin çevresinde oynarım diye aldım ama iş kampçılığa dökülünce hacim az geldi.

Yinede imkanım olsa evin salonuna koyar oturup izlerim onu

Maksimum arazi maksimum konfor arasındakı denge keseye göre değişiyor herkes 4,2 turbo yada düz dizel vx80 ister maksimum arazi maksimum konfor ama şartlar uymayınca düzde ortalama 90km saat arazıdede orjinal haliyle kamp için geniş hacimli bagaj yayla gibi seçenek defender ve bj-fj75-78 kalıyor

mergen' Alıntı:
hız, konfor ve geniş hacim konusunda, 40'dan fazla, 80'den az kabiliyeti ile lütfen 60 serisini unutmayalım. Son gezide içine bildiğin yatak açtım ;)

Herkesin arabası kendine güzel, önemli olanda bu işte. ;D

Herkese 4 tekerli aşkıyla keyifli günler diliyorum :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR