Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 377,572
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Erkan bey elinizdeki parayla kaporta boyayı yaptırın gerisi kolay, çorap söküğü gibi gelir.
Haberiniz varmı bilmiyorum, kasım 2009 da yeni bir araba aldım. Her ay bir yanını yaptırıyorum, Haziran 2010 da tam anlamıyla yola çıkmaya hazır olacak. ;D
Buzdolabı gibi ürünleri dert etmeyin, İndel 50 lt buzdolabını 97 TL x 12 taksitle aldım koydum arabaya.

Etiketler

Araya biraz fotoğraf koyalım moderatörler kızmasın ;D

[attachment=1]

[attachment=3]

[attachment=2]

[attachment=4]

[attachment=5]

mat5.jpg

P1010004.jpg

P1010021.jpg

P1010025.jpg

P1010034.jpg

Erkan kardeşim tavanı kestirme derim...........Aracın örjinal tavanını kestirdikten sora dönüş olmaz gibime geliyor....Tabiki son karar senin.

erkancim tavan kesim isine hic girme, bende diger arkadaslarla aynı fikirdeyim, orjinal olmayınca her yagmurda aklın arabada kalacak... balık beslemek de var arabada :smiley: ben kesme derim...

pandipieri' Alıntı:
erkancim tavan kesim isine hic girme, bende diger arkadaslarla aynı fikirdeyim, orjinal olmayınca her yagmurda aklın arabada kalacak... balık beslemek de var arabada :smiley: ben kesme derim...

Hem yağmur derdi var hemde arabayı yıkatırken adamlar basınçlı suyu alttan yukarı doğru vuruyor. ;)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_6864-1.jpg

IMG_6911-1.jpg

IMG_6914-1.jpg

IMG_7157.jpg

IMG_7218.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

rekord7.jpg

side_pic3.jpg

P1290166.jpg

rattledec_10.jpg

rattledec_11.jpg

O zaman söyle birşey yaptıkmı tamam (cevap yazan arkadaşlara fikirleri için teşekkürler )üst bagaji hariç

75530216742855576864.jpg

42057988141836037582.jpg

06374598982391355836.jpg

26610088999777781478.jpg

Aynen olay budur. Tavanada bir çadır attınızmı, gezersniz dünyayı. :D

Erkan bey çift istepne taşıyıcı var ekli bağlantıda

http://www.baillies.co.za/arb.html

sedat kardeş teşekkürler yanlız arka kapı lastık olayı benin aracın arka kapı sacını içten yırttı o yüzden yedek lastiği alta koydum çift lastıkte nasıl olur bilmem ama araç kaportada iken sağlamlaştırıp arkaya koymayı düşünüyorum biri gene altta kalır heralde duruma göre bakıcaz artık link için tekrar teşekkürler

simurg2' Alıntı:
sedat kardeş teşekkürler yanlız arka kapı lastık olayı benin aracın arka kapı sacını içten yırttı o yüzden yedek lastiği alta koydum çift lastıkte nasıl olur bilmem ama araç kaportada iken sağlamlaştırıp arkaya koymayı düşünüyorum biri gene altta kalır heralde duruma göre bakıcaz artık link için tekrar teşekkürler

Sizin araç dizel olduğu için nasıl olsa gaz deposu sorunu yok. ;) Yedek lastiğin birinin alltta olması iyidir. Bizim 105 lerde de o şekilde, biri altta diğeri arka kapı üstünde.

çift istetme olayı olursa birini araç altı birini arkapıda düşünüyor küçük arkakapıyada yedek 20-25 lt bidon şeklinde yedek depo olayını halletmek istiyorum

Erkan kardeş tavani kestirmeden once fiberden kalibini aldiriyosun. sonra kesiyosun. ust parca altin dudaginin içine giriyor. hayatta su almaz. hayalin buysa erteleme kestir kardeşim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,929
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR