Tour De France Ingiltre'den Basliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan melihbozkurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,887

melihbozkurt

Karavan Yönetim
Yer
İstanbul
Herkese Merhaba;

Basliktanda anlasilacagi gibi bu sene unlu bisiklet yarislari Tour de France Ingiltere'den basliyacak. Ingiltere 3 etap duzenleniyor. Birincisi Leeds den Harrogate'e kadar. Ikinci etap York - Sheffiel arasi ve ucuncu etap ise Cambridge - Londra. Bu organizasyon bu sene Ingiltere'deki en buyuk acik hava organizasyonu olacak ve yuzbinlerde kisini izlemesi bekleniyor.

Eger icinizde Ingiltere'yi merak eden boyle bir gezi dusunen varsa, ozellikle Tour de France'i yasamakda istiyorsaniz kacirilmiyacak bir firsat. Belki ilgilenenler cikabilir diyerek sizleri bilgilendirmek istedim. Asagida detayli bilgi icin link paylasiyorum inceleyebilirsiniz. Eger sormak istediginiz olursa detaylar konusunda yardimci olurum.

http://letour.yorkshire.com

Etiketler
Ynt: Tour De France Ingiltre'den Basliyor

Orada olmak ve bu yarışı seyretmek çok güzel olurdu, kimbilir bir gün belki :smiley:

Umarim Hasmet bey;

Benim bu basligi acmamdaki ama normalda adindanda anlasilacagi gibi genelde Fransada gecen bu yaris bu sene ilk defa ilk etabi Ingiltere'de gececegi icin bu firsattan istifade Hem Ingiltere'yi gormek, hemde ayarisi izlemek isteyen arkadaslar olabilir diyeydi. Ama sanirim sitemizde cok bisiklet meraklisi yok. :smiley:

Olmazmı Melih yurtdışı gezi kısmet olursa İtalya ve Fransa turları için her fırsatta niyet belirtiyorum. Neden İtalya ve Fransa
dersen ikiside Alplerden geçen rotaları nedeniyle.

İngilterede sanırım 3 etap yarışılacak.

Evet Levent Bey bu sene ilk 3 etap Ingiltere'de yarisilacak. 2. Etabin bitis yeri Sheffield yani benim yillardir yasadigim kent. Gerci su anda Sheffield'dan tasindim ama gitmeye niyetlenecek insanlara her konuda yardimci olabilecegim icin bu basligi actim.

Bende aslinda Fransiz alplerinde gecen etaplari izlemeyi aslinda cok istiyorum. Ozellikle TV den yarislari izlerken karavanlari ile yol kenarinda kamp kurmus bisikletcilerin gecisini bekleyenlere agzimin sulari akarak bakiyorum. Insallah bizede bir gun bu manzarayi gormek kismet olur. Her ne kadar su anda cok uzakta olmasamda Shengen vizesi problemi ve kendime ait karavanimin olmamasi, kiralamam gerekmesi vs. derken oldukca maliyetli oluyor. :smiley:

Aynı duyguları ben de taşıyorum. Bir gün Alp'lerdeki karavanlardan bir tanesi benimki olacak ve ben o keyfi yaşayacağım :smiley:
Amaaa, daha ülkemizde yapılan ve bir alt kategoride olmasına rağmen oldukça ilgi toplayan Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunu seyretmeyi daha çok istiyorum. Üstelik bir çok etabı Aydın ve civarı olan bu yarışı syretmek hala nasip olmadı :(
Belki o günlerde bir karavan etkinliği düzenleyip, grup olarak seyirci olabiliriz ;) ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri