torpido için ne yapabilirim??

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrtctnky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,745

mrtctnky

Ana Kamp
Mesajlar
46
Tepkime Puanı
0
Yer
ereğli
aracımın torpidosunda çirkin görünen çatlaklar var.kaplama yapıldığı zaman orjinali gibi olmayacağını düşünüyorum.torpidomu değiştirme imkanım varmıdır?nerden temin edebilirim?fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz?

07072012123
 

Etiketler

Ynt: torpido için ne yapabilirim??

Torpido üstü ve altındaki yırtıkların çatlakların tek ilacı iyi bir döşemeci , yenisinden farksız yapabilir . Gösterge alt panelinizin kenarı kırık , yenisi 130 tl civarı , değişebilirsiniz. Ortadaki sacı ben olsam kaldırıp atarım yerine aşağıdaki td5 tipi torpido iç parça koyulabilir , 400 tl civarı.
FAB 012870 Pma parça kodu .

FAB012870PMA
 

Ynt: torpido için ne yapabilirim??

teşekkür ederim bu parçaları nerden temin edebilirim??onuda belirtirseniz minnettar kalırım.aracımın dış görüntüsü hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.ayrıntılı resimlerini ilerleyen günlerde koyucam.

07072012127
 

Ynt: torpido için ne yapabilirim??

mehmet bey verdiğiniz firmanın elinde torpido yokmuş.başka bir firmadan şansımızı denemiz gerekli.aracım hakkında yapmış olduğunuz değerlendirmede revizyon olarak neden kastetmiştiniz?aracın motorla ilgili gerekli btün bakımlarını detaylı bir şekilde elden geçirdik(contalar, subaplar, filtreler vs.) umarım motorla ilgili bir başka sorunla karşılaşmam.sadece motor bakımları 1000 tl yi buldu. 800 tl ye jant aldım. bundan sonra şnorkel takıcam ve yavaş yavaş diğerleri.bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.bizim gibi çaylakların sizin gibi tecrübeli landcılara herzaman ihtiyacı var.
 



Ynt: torpido için ne yapabilirim??

mehmet bey 400 Tl ye butd5 tipi göğüs alt parçasını nereden fiyat aldınız acaba?
 


Ynt: torpido için ne yapabilirim??

size bir de özel mesaj attım mehmet bey. bu fotografını koyduğunuz parça ile eski tip gösterge paneli uyuşuyor mu? bununlar birlikte almamaız gereken parça varmıdır acaba?
 

Ynt: torpido için ne yapabilirim??

Gösterge paneli ile ilgili bir sorun yok , ampermetre , arka silecek komitatörü , çakmağın olduğu bir çıkıntı var , benim ilk araca takılırken o kısmı torpidodan bir miktar kestiler iç parçayı oturtabilmek için , kesilen yer parçanın altında kaldığı için görünmüyor . Bir de ön havalandırma kapaklarını açan tutamaklar kısa kalıyor iç parçaya göre , kalın yeri geliyor , ilk araçta iç parçanın bu tutamak geçen kanallarını eğeleyip genişlettiler . İkinci araçta ( komple sökülmüşken) o tutamakları kesip , yerine somun kaynattırdım . Vidalı tutamaklar var nalburlarda o somunlara takacağım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,008
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst