The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 290
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,361

mertozzy

everything depended on me..!!
arkadaşlar selam,

yaklaşık 15 saat süren dönüş yolculuğumuz sonucu eve ancak gelebildik.. artık resimler ve her türlü gezi notlarımız yarından itibaren yayında olacak...

şimdilik hoş bulduk ;D

Etiketler
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

Arife günü(pazartesi) çıktığımız bu gezide 2770 km katedip Ayder Yaylasında konaklayarak, ana hedefimiz civar yaylaları dolaşmak idi.........Ana hedef Pokut Yaylası olmak üzere, Auzer, Huser ve Kavrun'da hedefler arasındaydı...(isimleri yanlış telaffuz ettimse affola... :smiley:...)

Tabiki yol boyu gidiş ve dönüşte konaklama yaptık ve buralardaki görülmesi gereken yerlere de uğradık.........

Birkaç tadımlık başlangıçtan sonra gerisini yarın yüklemek üzere şimdilik iyi geceler...... :smiley: :smiley:

DSC_0323.jpg

DSC_0400.jpg

DSC_0502.jpg

DSC_0619.jpg

Bize yol boyunca eşlik edip yanımıza gelen bölgedeki GEZENBİLİR üyelerine de ayrıca çok çok teşekkürler.....

mertozzy' Alıntı:
arkadaşlar selam,

yaklaşık 15 saat süren dönüş yolculuğumuz sonucu eve ancak gelebildik.. artık resimler ve her türlü gezi notlarımız yarından itibaren yayında olacak...

şimdilik hoş bulduk ;D

Rizeye doğruu giderkenn ben sizin landı gördümm atlayacaktımm önünüze ama birazz hızlıydınn sanki :smiley:) Giresunun girişinde pirazizde sahilde yürüyordum :smiley:)

Resimlerii merakla bekliyorum :smiley:

harikasınız resimleri bekliyoruz..

Fotograflarla avunucaz hoşgeldiniz :smiley:

devamını beklemek ve de şimdiden paylaşım için teşekürler

muratkorkmaz' Alıntı:
Rizeye doğruu giderkenn ben sizin landı gördümm atlayacaktımm önünüze ama birazz hızlıydınn sanki :smiley:) Giresunun girişinde pirazizde sahilde yürüyordum :smiley:)

Resimlerii merakla bekliyorum :smiley:

haklısın valla.. iki araç benden 1 gün önce çıktı. bende o sabah 6 da koyuldum... biran önce aydere ulaşmak için bastım biraz ;D
iyiki atlamadın... ;)

Yeni mekanim burasi e resim bekliyoruz demicem.

Dönüşte Sinop ta kalıp haber bile vermediler küskünüz cezaevinin orada gördüm araçları benzinlikte yakaladık bir çay bile ikram edemedik
takdir edersiniz dönüş olduğu için ısrar edemedik konuklayamadan gittiler :( ama gezi dört X dörtlük olmuş belli :D

..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR