The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acaglar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,054

Etiketler
Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği

dikkat ediyorumda kimse parkurun güzelliğinden ve zorluğundan yaşanılan sıkıntılardan araclara verdiğimiz ufak tefekte olsa zararlardan bunların önüne nasıl gecilebileceğinden bahsetmiyor yada vinç halatlarının problemlerinden akü derdinden bahsetmiyor..varsa yoksa sen battın ben battım kilitle orada nasıl kaldın vs. vs....... eğer yanlış anlamadıysam bütün dert birinin batması ve cekilmesi vede onun üstüne yapılan geyikler.... :mad: asıl yapılması gereken aracları daha zor parkurlara nasıl hazırlarız kişisel gelişmemizi nasıl sağlarız kalan araclara daha cabuk ve seri olarak nasıl müdahale ederiz olmalı iken bizler nelerle uğraşıyoruz ...hani bir hatırlatayım dedim acaba sizler içinde hangisi daha iyi daha güzel yada siz hangisini tercih ediyorsunuz... ??? buyrun size pekte hoşlanmayacağınız bir konu... ;)

red34' Alıntı:
dikkat ediyorumda kimse parkurun güzelliğinden ve zorluğundan yaşanılan sıkıntılardan araclara verdiğimiz ufak tefekte olsa zararlardan bunların önüne nasıl gecilebileceğinden bahsetmiyor yada vinç halatlarının problemlerinden akü derdinden bahsetmiyor..varsa yoksa sen battın ben battım kilitle orada nasıl kaldın vs. vs....... eğer yanlış anlamadıysam bütün dert birinin batması ve cekilmesi vede onun üstüne yapılan geyikler.... :mad: asıl yapılması gereken aracları daha zor parkurlara nasıl hazırlarız kişisel gelişmemizi nasıl sağlarız kalan araclara daha cabuk ve seri olarak nasıl müdahale ederiz olmalı iken bizler nelerle uğraşıyoruz ...hani bir hatırlatayım dedim acaba sizler içinde hangisi daha iyi daha güzel yada siz hangisini tercih ediyorsunuz... ??? buyrun size pekte hoşlanmayacağınız bir konu... ;)

ben geçen geziden sonra aynı şeyden bahsedip fikrimi söylemiştim zaten abi, batma, çekme, marka geyiği, senin arabanın şusu var benim busu var muhabbetleri çok eğlenceli seviyorumda, hatta bende bazen fazla kaptırıyorum ama, dozu kaçıncada senin bahsettiğin esas keyif ve esas amaçların önüne geçiyor. Fenerbahçe galatasaray muhabbetine dönmeye başlıyor, esas olan güzel futbol oynamak, dostluk, maç keyfi, bir takımı sevmek değilde, ben sana 5 attım sen bana 7 attın a dönünce futbolun güzellikleri yerine sadece taraf olma , tarafdar olma ve rekabet muhabbeti kalıyor, diğerleri görünmüyor. Oysa tabiki ikisi bir arada olmalı sadece dozunda kalmalı.

Son dönemde bende kendime bir özeleştiri yaptım ve benimde kendimi bu muhabbete fazla kaptırdığımı gördüm ve kendi kendimden rahatsız oldu. son iki gezimizdede çoğu off roadcuya klavuz olabilecek, çok keyifli çok güzel görsleleri olan geziler yaptık, ama hepsi Land battı çektik, Toyota battı çektik muhabbeteri arasında güme gitti. Oysa yaptığımız güzel şeyler ve yapamadıklarımızı nedne yapamadığımız ve bir sonrakine nasıl daha hazırlıklı gideceğimiz üstüne dönmeliydi muhabbet. Ara sırada birbirimize takılırdık yoksa çok sıkıcı olur :smiley:

kürşad özeleştirinde haklısın ,konuları dışardan takip edenlerde,aynı fikirde bunu belirtmek isterim.fotograflar fotoroman sıklıgında ve sonrası muhabbetler,de öyle gözüküyor,zaten sizin dışınızda kimse konuya dahil olmuyor,forum için de başka forum havasında oluyor,gezileri genele yazılırsa katılım artar yeni arkadaşlarda tecrübe sahibi olur kanatindeyim.

geyikler zaten gezilerde yeteri kadar yapılıyor burada da tekrarlamaya gerek yok bence onun içinde böyle bir yazı yazdım Kürşat.....asıl amac parkurları aşabilmek ve konvoydaki arkadaşına yardım etmek hızlı ve cabuk bir şekilde yoksa gerisi boş....insan zaten sevdiklerine takılır yoksa bana ne var elalemin adamından ...ne hali varsa görsün benim sorumluluğum ekibimdeki takım arkadaşlarımadır başkalarını takmam zaten ....ama bence bir yerden sonra cekilmiyor sadece bunu belirtmek istedim....gelmiyenler bilmez..pazar günkü gezide herkes birbirine takıldı kızdırdı ama orada kaldı uzatmaya gerek yok bence iş uzayınca tadı kacıyor zaten.....kısacası bunları belirtmek için kaleme alınan bir yazıydı...kimse üstüne alınmasın... ;)

Aranıza yeni katıldım. Bu siteden aldığım bilgilerle araç seçimini ve modifikasyonunu yaptım. Sitenin klasifikasyonuna göre A sınıfı bir aracım var. Eşli veya bireysel yapacağınız gezilerde yanınızda olmak istiyorum. Şans tanırsanız sevinirim. 3 Temmuz da yapılacak festivalde yurtdışında olacağım için katılamayacağım. Orda birçokları ile tanışabilmeyi planlıyordum. [attachment=1] Cep numaram 0533 629 28 00, mail kgurgenc@borusan.com

Sevgiler,

burda suclu benmı oldum sımdı anlamadım??? ne yanı sımdı bu geyıgı daha önce yapan arkadaslar sütten çıkmış ak kaşık oldu sanırım... neyse ben sadece acıklamak ıcın yazdım herkes kımın ne muhabbet ıcınde oldugunu gayet ıyı bılıyor.. burda yazılarda sevgi mesajları yazmakla , stickerlar yapıştırmakla olmuyor ;D ;D ;D
bu mesajımda bundan sonrakı yapılacak tum gezıler dahil son mesajımdır...
kimse farkında değil ama mert kardeşim üyeliğini silmiştir bu muhabbetten bıktığı için... benim içinde bu yazdığım son mesajdır..

zaten mesaj sayımdada ne olduğu ortadadır...

bu ne isyandır arkadaş isyan eden edene ;D

gene muhabbet dondu dolastı nereye geldı yaw takılmayın ben tum yazılarımda dıyorum zaten teklarlıyayım kalmayan arac yok yok oyle bırdunya tum araclarda ıyı olanlar japon amerıkan ıngılız hepsı aynı gıdıyor sadece kımın altı oturursa o kalıyor amac gulmek kızdırmak kesınlıkle muhabbetı bu yone cekmıyerım arkadaslar amaç gülmek sadece gülmek bu sıtresli işlerden vakit buldukca gülmek alınmayın takılmayın bu gibi seylere hepimiz kardesiz bu arada ben halat işini çozdüm siparislerinizi bekliyorum 120 tl tutuyor kancasıyla beraber 14mm kalınlıgında 5 ton cekeri var sadece i mert ten siparis almıyorum bilginice halatın boyu 20 mt anca sıgıyor ben tolga taktı aytuga takıcaz bu aksam halatlar su an deneme safasında

Güzel gezi olmuş, fotoğraflar bolca ve renkli emeği geçenlere teşekkürler. Vincin ve yükseltmenin ne kadar önemli olduğunu ben şahsen resim ve videolardan anladım.

Bir konuda kullanan arkadaşlardan bilgi rica edeceğim. Navara kullanan arkadaşlar araçlarının özellikle buradaki performanslarından memnun kaldılar mı?

Hepinize saygı ve sevgiler....

walla bnmkı bulent abınınkınden baya alcak olsada gayet ii performans gösterdi ama kilit takarsam arazı kabılıyetının baya artıcagını düşünüyorum

merhaba geziyi kıskandığımı daha önce söylemiştim ,forumu komple okudum herkesin birbirine nazı geçiyor demekki ne güzel, güzel ortamda güzel parkurda güzel paylaşımlar olmuş , amaç sosyalleşmek sonuçta o yusden herkes 4-4 lük araca sahip olsa her yerden geçilir kimse arabadan bile inmez fikir bile tartışamaz, birileri kalacak birileri çekecekki arabadan inip muhabbet , hareket olsun değil mi ? bence ideal gezi olmuş
belli sayıda araba, kilid olan da var olmayanda, lastiği ygun olanda var olmayanda, winci yeten de yetmeyende , akusu biten de bitmeyende , altı vuran da var değmeyende , yani türlü türlü en zevkliside bu çeşitlilik ve görsel güzellik ne mutlu bizlere ki imkan ölçüsünde merakımızı ve zamanımızı böyle güzel aktiviteye ayırabiliyoruz , betondan çıkıp çamuru toprağı çimeni mangalı görebiliyoruz. (çok duygusalım ya bu aralar :smiley::smiley: ))
ama forumun genele açılması taraftarıyım bizimde haberimiz olsun da resimlere bakıp yutkunmayalım hem size ne yukumuz olcakki çok çok bi yerde kalırız vinçler çekersiniz yani :smiley::smiley:
görüşmek üzere.......

mahmut kardesim yanlıs anlamayın bız gezılere kendi olusturdugumuz gurubla sayılı aracla gidiyoruz yeri geliyor 50 km ormanda yol alıyoruz bizdeki arabaların hepsi full donanımlı yani genele acarsak 50 arac gelır ozamanda okadar kalabalık en fazla ormanda 2.bilemedin 5 km yol alırız bu yönden genele açamıyoruz

Tolga navara ile ilgili sorulara artık sen cevap veriyorsun kardeşim.. ;) navara sözcüsü sensin artık.... ;D

kgurgenc' Alıntı:
Aranıza yeni katıldım. Bu siteden aldığım bilgilerle araç seçimini ve modifikasyonunu yaptım. Sitenin klasifikasyonuna göre A sınıfı bir aracım var. Eşli veya bireysel yapacağınız gezilerde yanınızda olmak istiyorum. Şans tanırsanız sevinirim. 3 Temmuz da yapılacak festivalde yurtdışında olacağım için katılamayacağım. Orda birçokları ile tanışabilmeyi planlıyordum. [attachment=1] Cep numaram 0533 629 28 00, mail kgurgenc@borusan.com

Sevgiler,

Merhaba Timur bey, madem sizde bu işe gönül verdiniz, aracınızda hazır mutlaka bir gezide biryerde aynı konvoyda yol alırız, tanışma gezilerinden birisinde görüşmek üzere.

Kürşat merhaba,

Timur bey diye yaptığın alıntı bana ait. bana söylediğini düşünüyorum. Az sayıda birbirini tanıyan insanlar ile zor koşullar altında daha hızlı verimli olacağınız açıktır. Sürekliliği olan samimi küçük bir grup içerisinde daha fazlasını öğrenebilirim diye düşündüğüm için böyle bir istekte bulundum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR