The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acaglar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,054
Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği

yok ben marka ve batma çıkma muhabbetine girmiycem, benim battığım yerden Land geçti Land in battığı yerden ben geçtim, ben onları çektim onlar beni, daha ben çok batarım benide çoooookkk çekersiniz inşallah ;D

Bir dahaki gezide Cem ile bende olursak daha çok batan çeken olur daha çok eğleniriz. Bu hafta sonuda yağmur varmış :smiley:

Etiketler

th_DSC_0115.jpg

boşver Kürşad'cığım ya..böyle de olmasa işin makarası nerede ;D ;D......kilit milit bir yere kadar, plotajı ne yapacağız ::smiley:.bu gibi yerlere sık sık girip geliştirmek lazım.....bu durumda bile yeri geldi Bülent abinin kamyonu vinçledim....asıl aküyü güçlendirmem lazım.. vincin harcadığına yetmiyor.....3000-4000 devir ambelede bile 4 kere stop etti.........zaten cemonun araçtakiler benim, takar birde öyle deneriz.....illa herşey 4-4 lük olacak diyede bir takıntı yok...sonra makara yapacak birşey kalmaz... ;D ;D ;D

Aküyü ben çiflemeyi planlıyorum en kısa zamanda hatta optima akü bulursam uygun fiyata 2. aküyü optima yapıcam, çok çabuk doluyor boşaldığında

Tempus' Alıntı:
yok ben marka ve batma çıkma muhabbetine girmiycem, benim battığım yerden Land geçti Land in battığı yerden ben geçtim, ben onları çektim onlar beni, daha ben çok batarım benide çoooookkk çekersiniz inşallah ;D

Bir dahaki gezide Cem ile bende olursak daha çok batan çeken olur daha çok eğleniriz. Bu hafta sonuda yağmur varmış :smiley:
;D ;D ;D yorumsuz

Tempus' Alıntı:
sırıtacağına ucuz optima akü bul sen bize :smiley:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ya olm nerden buluyum ya çok pahalı .. gerek varmı ayrıca bak engin kendi arabasına çift akü koydu çok memnun soralım ona... direk normal akü koy be kardeşim zaten sadece vinç çalışırken lazım ek güç. benım bitik akü dayandı pazar günü ama benimde acilen aküye ihtiyacım var...

acaglar' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ya olm nerden buluyum ya çok pahalı .. gerek varmı ayrıca bak engin kendi arabasına çift akü koydu çok memnun soralım ona... direk normal akü koy be kardeşim zaten sadece vinç çalışırken lazım ek güç. benım bitik akü dayandı pazar günü ama benimde acilen aküye ihtiyacım var...

abi normal akü alıp koymak bişey değilde, 2. akü olarak kullanılacağından sürekli şarj edilmeyecek o akü, ve optimalar full doluyken çok uzun süre boşalmıyor diye biliyorum. Ve tam boşken tam dolu hale gelmeleri 5-10 dakika diyorlar. eğer hakkaten böyleyse ben alıcam bir tane 2 katı para verip. Diğer akülerle tam 2. aküye ihtiyaç duyduğumda açıcam bakıcam oda boş bir işe yaramıycak. Yada ikisinide sırayla aktif edip şarj eden bir sistem koymak lazım varsa öyle bişey. Sorup soruşturayım ben , sahibinden de 300 e optima akü satan birisi var kırmızı kafalılarından, ama 2. akü için sanırım sarı olanları iyi.

kırmızı sarı arasındaki fark amper gucu degılmı kursat 60 amper ve 45 amper onlar zayıf kalmazmı bır onuda arastırarım vınclerın ısınmasının bır sebebide zayıf akudende kaynaklanıyormus dıye de duydum

olcay abininin dediği gibi geçen sanırım warnın sitesinde gördüm vinçler inanılmaz amper çekiyor. yanlış hatırlamıyorsam

günaydın ;D

capon mezarlığı açmış ingilizler belgratta ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR