foremost' Alıntı:elinize sağlık bir solukta okudum ve emeğinize hayran kaldım seriesler çocuk gibi sürekli ilgi isteyen araçlar umut kardeşimin aracı bende ve bende elimden geldiğince bir üst sınıfa taşımaya çalışıyorum aracımı söküp takmak zevk veriyor büyüklerin en güzel oyuncağı bu tür araçlar kolay gelsin yeni gelişmeleri bekliyorum sevgiler saygılar..
ozo' Alıntı:geç olmmuş güç olmamış su giibi akıp gitmiş elinize sağlık güle güle gezilsin
mrdnmz' Alıntı:Ömür biter yapacaklar bitmez
aslan28' Alıntı:Eğer İstanbulda varsa aradıgınız ürün siz söyleyin bana ben gider alır gönderirim sizlere
2. fotoğrafta görülen distribitöre ortadan buji kablosuyla bağlanan bobin dik pozisyonda ve kablo çıkışı üst tarafa gelecek şekilde monte edilmeliymiş yağ soğutmalı gibi bişiler söyledi bir usta benimki ters duruyormuş düzelttim sizinki yere parelel duruyor.doğrumudur bilmiyorum ama farklı bi bilgi verende olmadı )ozntan' Alıntı:aracı ilk aldığımda tüpü ön koltuk altında bulunan orjınalde aku konan yere sacı keserek uydurmuşlar oradaki tüpü söktüm aracın içine büyük tank taktım aracın aküsü ön tarafta duruyor kaput içinde... aracın içinde kı o alanı yine saçla kapattıracağım orayada bir akü koyacağım böylece yüksek amper 12 volt olacak bu aracın sadece çalışması için olacak birde arka maurluğun iç kısmına sac kıvırtıp orayada bir akü koymayı planlıyorum oda yaşam aküsü olacak vinç için takviye olacak
şidilik durum bu