Temmuz Ağustos Aylarında Tayland Phuket

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cranberries666 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,916

cranberries666

Ana Kamp
Yer
edirne
Web
www.ilkeraykan.com
arkadaşlar herkese merhaba, temmuz , ağustos aylarında phukette bulunmuş biri varmı aranızda hava durumu nasıl oluyor , turist durumları vs. yağmurlar gezmemize engel mi, gece hayatı nasıl , bu aylarda bulunmuş olan biri bilgi verebilirse sevinirim.

Etiketler
Ynt: Temmuz Ağustos Aylarında Tayland Phuket

Ben de o dönemlerde tayland da olacağım, yaptığım araştırmalara göre işimiz biraz şansa kalmış, muson dönemi olduğu için, günlerce yağmur olabiliyormuş. Ancak dediğim gibi şans işi. 2011 de Aynı aylarda güney hindistana gitmiştim. O zmanlarda da gitme telef olursun demişlerdi. Ancak hava son 2 gün hariç gayet iyiydi.

enolism' Alıntı:
Ben de o dönemlerde tayland da olacağım, yaptığım araştırmalara göre işimiz biraz şansa kalmış, muson dönemi olduğu için, günlerce yağmur olabiliyormuş. Ancak dediğim gibi şans işi. 2011 de Aynı aylarda güney hindistana gitmiştim. O zmanlarda da gitme telef olursun demişlerdi. Ancak hava son 2 gün hariç gayet iyiydi.

evet enes bey sanırım biraz şans işi, ocak ayında bangkok, pattaya ve phuket şeklinde bir rota izlemiştim çok memnun kaldım, bu sefer singapur mazelya ve phuket şeklinde yapmayı düşünüyorum, inşallah yağmur çok etkilemez tek endişem yağmurlar ama en azından muson yağmuruda görmüş oluruz, Mardindesiniz sanırım Bende Diyarbakırdayım.

enolism' Alıntı:
Evet mardin de öğretmenim. Uçak işini naptınız, ben günlerdir tırmalıyorum ucuz bişey bulamadım :(

hocam bende Memurum Diyarbakırda memnun oldum yolun düşerse Diyarbakır a soracağın birşey olursa sorabilirsin. Uçak işini Türkmenistan hava yollarını tavsiye ederim 630 dolar gidiş dönüş bilet fiyaltar sabit öyle artış falan olmuyor obi turizm var onlar satıyorlar biletleri öyle netten falan alınmıyor, ben çok memnun kaldım. Bu sefer miles and smiles aldım gidişim ve dönüşüm ayrı yerlerden olacağı için mil daha hesaplı olcak onunla alıcam biletleri.

enolism' Alıntı:
Yerinizde edirne diyor. Ben de edirne de büyüdüm. Ailem orada hatta.
enolism' Alıntı:
Yerinizde edirne diyor. Ben de edirne de büyüdüm. Ailem orada hatta.

bende edirnede büyüdüm sayılır, hatta bu yaz tayinciyim edirne yazdım ilk sıraya muhtemelen burdan sonra hayatıma orda devam edicem.

Sadece tayland değil de bir daire çizmek istiyoruz, malezya, endonezya vs. Güncel bilet fiyat bilgisi bulmadım obi turizmin sitesinde. Tel ile mi iletişime geçmek lazım.

enolism' Alıntı:
Sadece tayland değil de bir daire çizmek istiyoruz, malezya, endonezya vs. Güncel bilet fiyat bilgisi bulmadım obi turizmin sitesinde. Tel ile mi iletişime geçmek lazım.

evet tel ile arayın, ancak bangkok gidiş dönüş alabilirsiniz ordan, ama tavsiyem miles and smiles alın 25 bin mil gidiş alırsınız 25 bin mil ilede dönüş istediğiniz yerden olur thy ile 800tl de vergisi var ayrıca, ama aynı yerden gidiş dönüş size uyarsa türkmenistan havayollarından alın direk hiç düşünmeyin yoksa öbür türlü çok pahalıya geliyor.

Cranberries .Bizimde 6 ağustos çıkışlı bir bangkok-pataya turu var,bugün yarın karar vermemiz gerekiyor.Siz gittinizmi temmuz -ağustosta nasıldı ? Hava çok sıcak ,çok bunaltıcımıydı(gezilemeyecek kadar) ,öyle olur diyorlar.Bir fikri olan varsa lütfen yazsın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.