Haklisiniz ilginc bir ilan ... satan kisinin amacini anlamak biraz zor gibi .. uste para almakmi ..baska ciddi bir sorunundan dolayi kurtulmakmi bilinmez.. bu kadar alternatifli Takas kabul eden satici gormemistim ....Tempus' Alıntı:http://www.sahibinden.com/130_t350_puma_motorlu-80WQQaXQQ21858752WQQpXQQdisplayitem
baksaniza 20 000 lere boyle araclar bulunabiliyor puma motorlu
Off_Road' Alıntı:Haklisiniz ilginc bir ilan ... satan kisinin amacini anlamak biraz zor gibi .. uste para almakmi ..baska ciddi bir sorunundan dolayi kurtulmakmi bilinmez.. bu kadar alternatifli Takas kabul eden satici gormemistim ....
"" 1990 model sıfırdan toplanmış puma motorlu hidrolik direksiyon şnorkel sıfır jant lastik deri döşeme degerinde binek araaçla takaas olur defender 90 lıkla takaasolur arazi taşıtı ruhsatlı ambulansla takas olur . 5 kapı benzinli defenderl takas olur v8 le takas olur """
Tempus' Alıntı:motorla bitmeyecekki, kamu araclari kaporta, ic doseme, ve yurur aksam tamamen bitik olarak cikiyor genelde. sanzuman da revize edilicek buyuk ihtimalle. bunlari ust uste koyarsaniz zaten piyasada baya temiz 300 tdi lardan alabilirsiniz. ama iceriden haber alip motoru sanzumani masrafsiz bir tane alinirsa o zaman mantikli olabilir. Geneldede oyle araclar bizim gibilere kalmiyor
saglik olsun daha telekomdan ne defender'lar cikar.. siz bu arada sitedeki defender forumlarini biraz daha inceleyip daha genis bilgi sahibi olursunuz ...teccal24' Alıntı:tecrübe ve deneyim olarak sizlerin yanında hiçbir bilgim yok sakın yanlış anlamayın beni. şöyle bir durum vardı : bir akrabam calısıyor telekomda. onlar benim defender istediğimi biliyorlardı haber verdiler almam için. eger alabilseydim telekomdan cıkmadan aracın ellerinde olan bir cok parcasını yeniletebileceklerdi. biraz daha az masrafsız bir sekilde cıkısını yapabilecektim. sonuna kadar haklısınız görmeden bilmeden alma konusunda. benim ayrıca öyle bir sansım vardı. yanılmıyosam 2009 yılı içerisinde cok sayıda telekomdan defender satısı yapılmış. güney illerden gelen turislere hizmet sunan kişiler gelip iyi kötü gözetmeksizin hepsini alıp gitmişler. kalan araçlar biraz daha iyi diye söylendi bize. (zaten ankara arabası 1 adet vardı)
kısmet değilmiş benim içinde. sonuçta ögrenciyim. biraz daha para biriktirmem gerektiğini anladım. aranıza katılmam biraz daha zaman alıcak
JAMES BROWN' Alıntı:Arkadaşlar Kamuda kullanılan DEFENDER ların "BİTİK " olduğunu nereden biliyorsunuz.Ben kamuda kullanılan DEFENDER lara güveniyorum çünkü iç içeyim.Bir kere en ufak arızasında Sanayiye veya Kademeye götürülür çünkü parası devlet tarafından ödenir.Ayrıca Kamuda bu araçları kullanan kişilerde en az bizler sizler kadar canlarına önem verirler kuşkunuz olmasın.Ben dış piyasada 20-40 bin tl fiyatla satılan DEFENDER almaktansa 10.000 tl lik Kamudan çıkma bir araç almayı tercih ederim ve kalan para ile de mükemmel bir defender yaparım.Tabi ki farklı görüşlerede saygım sonsuz.
Tempus' Alıntı:bunlari biz kafamizdan uydurmuyoruzki, yuzlerce kamudan alinan defender gorup, bunlarin yapilma maliyetlerini , araclarin ne halde alindigini gorduk. Yapan ustalarla konustuk. Sans eseri bazen temiz araclar cikar onlarda genelde bu isin kurtlari tarafindan cikmadan kapilir
kokteknik' Alıntı:telekom da km çok fazladır
askeriye jandarma dibine kadar kullanır herkes onda öğrenir şöförlüğü k
arayolları ve tapu araçları herzaman temizdir
sağlık bakanlığıda çok temizdir
en temiz defender ambulanslardır onların max km leri 50000 olur ön arka diski rn380 şanzıman pırılı pırıl iç döşeme ama kamburu var işte
LR genel başlığı altında benzer modifikasyonlarla ilgili çok sayıda detaylı ve faydalı paylaşımlar var sitede ama tamda Ambulansın 110 a dönüşümüyle ilgili O tur bir operasyonun detaylarini ve maliyetini paylaşan bir forum gördüğümü hatırlamıyorum belkide vardır biryerlerde .. ama siz öyle bir başlık açarsanız eminim çok sayıda deneyimli arkadaş sizinle bilgi paylaşacaktır..ayt07' Alıntı:Merhaba,
Ambulansın kamburuna yapılan estetik ameliyat yaklaşık olarak ne maliyettedir bilen arkadaşımız cevaplarsa sevinirim, aslında güzel fikir ama maliyet konusu işte
selamlar murat