Telekom' dan Defender 110 (TDI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan byted1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,077
Ynt: Telekom' dan Defender 110 (TDI)

http://www.sahibinden.com/130_t350_puma_motorlu-80WQQaXQQ21858752WQQpXQQdisplayitem

baksaniza 20 000 lere boyle araclar bulunabiliyor puma motorlu

Etiketler

Tempus' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/130_t350_puma_motorlu-80WQQaXQQ21858752WQQpXQQdisplayitem

baksaniza 20 000 lere boyle araclar bulunabiliyor puma motorlu
Haklisiniz ilginc bir ilan ... satan kisinin amacini anlamak biraz zor gibi .. uste para almakmi ..baska ciddi bir sorunundan dolayi kurtulmakmi bilinmez.. bu kadar alternatifli Takas kabul eden satici gormemistim ....
"" 1990 model sıfırdan toplanmış puma motorlu hidrolik direksiyon şnorkel sıfır jant lastik deri döşeme degerinde binek araaçla takaas olur defender 90 lıkla takaasolur arazi taşıtı ruhsatlı ambulansla takas olur . 5 kapı benzinli defenderl takas olur v8 le takas olur """

Off_Road' Alıntı:
Haklisiniz ilginc bir ilan ... satan kisinin amacini anlamak biraz zor gibi .. uste para almakmi ..baska ciddi bir sorunundan dolayi kurtulmakmi bilinmez.. bu kadar alternatifli Takas kabul eden satici gormemistim ....
"" 1990 model sıfırdan toplanmış puma motorlu hidrolik direksiyon şnorkel sıfır jant lastik deri döşeme degerinde binek araaçla takaas olur defender 90 lıkla takaasolur arazi taşıtı ruhsatlı ambulansla takas olur . 5 kapı benzinli defenderl takas olur v8 le takas olur """

vallahi takas seceneklerine bakilirsa dizel motor sesinden bikmis:smiley: ama benzer ilanlar var yani 20 000 lere devlet ihalelerinden cikanlara gore cok daha elden gecmis araclar bulunabilir bence.

insanlar defender alırken zaten yapabileceği tadilatı üstleniyor geri kalanı da sanayi ye planlıyor bence 15000 e 98 tdi almak çok mantıklı ilandaki araç 3 kapılı ve arka kapı pek de kullanışlı değil

Tempus' Alıntı:
motorla bitmeyecekki, kamu araclari kaporta, ic doseme, ve yurur aksam tamamen bitik olarak cikiyor genelde. sanzuman da revize edilicek buyuk ihtimalle. bunlari ust uste koyarsaniz zaten piyasada baya temiz 300 tdi lardan alabilirsiniz. ama iceriden haber alip motoru sanzumani masrafsiz bir tane alinirsa o zaman mantikli olabilir. Geneldede oyle araclar bizim gibilere kalmiyor

tecrübe ve deneyim olarak sizlerin yanında hiçbir bilgim yok sakın yanlış anlamayın beni. şöyle bir durum vardı : bir akrabam calısıyor telekomda. onlar benim defender istediğimi biliyorlardı haber verdiler almam için. eger alabilseydim telekomdan cıkmadan aracın ellerinde olan bir cok parcasını yeniletebileceklerdi. biraz daha az masrafsız bir sekilde cıkısını yapabilecektim. sonuna kadar haklısınız görmeden bilmeden alma konusunda. benim ayrıca öyle bir sansım vardı. yanılmıyosam 2009 yılı içerisinde cok sayıda telekomdan defender satısı yapılmış. güney illerden gelen turislere hizmet sunan kişiler gelip iyi kötü gözetmeksizin hepsini alıp gitmişler. kalan araçlar biraz daha iyi diye söylendi bize. (zaten ankara arabası 1 adet vardı)
kısmet değilmiş benim içinde. sonuçta ögrenciyim. biraz daha para biriktirmem gerektiğini anladım. aranıza katılmam biraz daha zaman alıcak :smiley:

teccal24' Alıntı:
tecrübe ve deneyim olarak sizlerin yanında hiçbir bilgim yok sakın yanlış anlamayın beni. şöyle bir durum vardı : bir akrabam calısıyor telekomda. onlar benim defender istediğimi biliyorlardı haber verdiler almam için. eger alabilseydim telekomdan cıkmadan aracın ellerinde olan bir cok parcasını yeniletebileceklerdi. biraz daha az masrafsız bir sekilde cıkısını yapabilecektim. sonuna kadar haklısınız görmeden bilmeden alma konusunda. benim ayrıca öyle bir sansım vardı. yanılmıyosam 2009 yılı içerisinde cok sayıda telekomdan defender satısı yapılmış. güney illerden gelen turislere hizmet sunan kişiler gelip iyi kötü gözetmeksizin hepsini alıp gitmişler. kalan araçlar biraz daha iyi diye söylendi bize. (zaten ankara arabası 1 adet vardı)
kısmet değilmiş benim içinde. sonuçta ögrenciyim. biraz daha para biriktirmem gerektiğini anladım. aranıza katılmam biraz daha zaman alıcak :smiley:
saglik olsun daha telekomdan ne defender'lar cikar.. siz bu arada sitedeki defender forumlarini biraz daha inceleyip daha genis bilgi sahibi olursunuz ...

Arkadaşlar Kamuda kullanılan DEFENDER ların "BİTİK " olduğunu nereden biliyorsunuz.Ben kamuda kullanılan DEFENDER lara güveniyorum çünkü iç içeyim.Bir kere en ufak arızasında Sanayiye veya Kademeye götürülür çünkü parası devlet tarafından ödenir.Ayrıca Kamuda bu araçları kullanan kişilerde en az bizler sizler kadar canlarına önem verirler kuşkunuz olmasın.Ben dış piyasada 20-40 bin tl fiyatla satılan DEFENDER almaktansa 10.000 tl lik Kamudan çıkma bir araç almayı tercih ederim ve kalan para ile de mükemmel bir defender yaparım.Tabi ki farklı görüşlerede saygım sonsuz.

JAMES BROWN' Alıntı:
Arkadaşlar Kamuda kullanılan DEFENDER ların "BİTİK " olduğunu nereden biliyorsunuz.Ben kamuda kullanılan DEFENDER lara güveniyorum çünkü iç içeyim.Bir kere en ufak arızasında Sanayiye veya Kademeye götürülür çünkü parası devlet tarafından ödenir.Ayrıca Kamuda bu araçları kullanan kişilerde en az bizler sizler kadar canlarına önem verirler kuşkunuz olmasın.Ben dış piyasada 20-40 bin tl fiyatla satılan DEFENDER almaktansa 10.000 tl lik Kamudan çıkma bir araç almayı tercih ederim ve kalan para ile de mükemmel bir defender yaparım.Tabi ki farklı görüşlerede saygım sonsuz.

bunlari biz kafamizdan uydurmuyoruzki, yuzlerce kamudan alinan defender gorup, bunlarin yapilma maliyetlerini , araclarin ne halde alindigini gorduk. Yapan ustalarla konustuk. Sans eseri bazen temiz araclar cikar onlarda genelde bu isin kurtlari tarafindan cikmadan kapilir

Tempus' Alıntı:
bunlari biz kafamizdan uydurmuyoruzki, yuzlerce kamudan alinan defender gorup, bunlarin yapilma maliyetlerini , araclarin ne halde alindigini gorduk. Yapan ustalarla konustuk. Sans eseri bazen temiz araclar cikar onlarda genelde bu isin kurtlari tarafindan cikmadan kapilir

Anlıyorum.Demek ki bu kamu bizim kamudan farklı.Dediğim gibi 17 yıldan beri çalıştığım her kurumda en az 1-3 DEFENDER olmuştur.Hatta 2 gün önce 2010 modele binme mutluluğunu yaşadım:smiley: Neyse Bu DEFENDER lardan hiçbiri sizin arazide yaptığınız-girdiğiniz-çıktığınız parkurların 10 da 1 i kadar zorlanmaz.Ben direkt yaşadığım içinde bulunduğum durumdan bahsediyorum.Ve en ufak arızasında aynen Kademeye-Sanayiye yollanır.Şimdi mesele şu olabilir.Hurdaya ayrılan bu araçlar hurdalıkta beklerken içlerinden parça çalınır -ne bilim kepçe gelir kaportasına vurur gider -talana yağmaya uğrar bunu bilemem.Dediğim gibi şu an kullanılan ve çevremde olan tüm DEFENDER lar MÜKEMMEL durumdalar ve kullanılmaktalar.

İyi Geceler.
Bu araçların hangi resmi kurumdan çıktığı çok önemli. Örneğin, Jandarma teşkilatındaki kullanım şartlarının yanında bizim Off-Road gezileri kır gezintisi sayılır. Diğer kurumlardan çıkan araçlar çok daha iyi durumdadır. Selamlar.

telekom da km çok fazladır
askeriye jandarma dibine kadar kullanır herkes onda öğrenir şöförlüğü k
arayolları ve tapu araçları herzaman temizdir
sağlık bakanlığıda çok temizdir
en temiz defender ambulanslardır onların max km leri 50000 olur ön arka diski rn380 şanzıman pırılı pırıl iç döşeme ama kamburu var işte

kokteknik' Alıntı:
telekom da km çok fazladır
askeriye jandarma dibine kadar kullanır herkes onda öğrenir şöförlüğü k
arayolları ve tapu araçları herzaman temizdir
sağlık bakanlığıda çok temizdir
en temiz defender ambulanslardır onların max km leri 50000 olur ön arka diski rn380 şanzıman pırılı pırıl iç döşeme ama kamburu var işte

Kamburu estetik ameliyat yapiyorlar... ama masrafi az degil tabii ;D

Merhaba,
Ambulansın kamburuna yapılan estetik ameliyat yaklaşık olarak ne maliyettedir bilen arkadaşımız cevaplarsa sevinirim, aslında güzel fikir ama maliyet konusu işte :smiley:
selamlar murat

ayt07' Alıntı:
Merhaba,
Ambulansın kamburuna yapılan estetik ameliyat yaklaşık olarak ne maliyettedir bilen arkadaşımız cevaplarsa sevinirim, aslında güzel fikir ama maliyet konusu işte :smiley:
selamlar murat
LR genel başlığı altında benzer modifikasyonlarla ilgili çok sayıda detaylı ve faydalı paylaşımlar var sitede ama tamda Ambulansın 110 a dönüşümüyle ilgili O tur bir operasyonun detaylarini ve maliyetini paylaşan bir forum gördüğümü hatırlamıyorum belkide vardır biryerlerde .. ama siz öyle bir başlık açarsanız eminim çok sayıda deneyimli arkadaş sizinle bilgi paylaşacaktır..
aslında çok iyi durumda bir Ambulans tipi Defender bulunursa (ki arkadaşın belirttiği gibi şansınız aynı özelliklerde 110 tipi bulmaktan daha yüksek ) olayın kaporta iç döşeme vb kısmını halletmenin maliyeti göreceli olarak size bağlı olsada çok çok fazla olmaz diye düşünüyorum.. bence asıl uğraştıracak iş proje & TUV ve ruhsat işlemleri olacaktır..
selamlar

arkadaşlar araçların 2 tanesini ben aldım birtanesinide 50 öbürünüde 150 tl farkla kaçırdım hayırlısı motorları ölü çıktı 5 kapı yapıyorum başladım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR