Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,320

eftaLYa

Face & Ben
Yer
İstanbul - Şişli
Web
www.esraakeroglu.com
Son ziyaretçileri tarafından bulunduğu gibi bırakılmamış Kartaltepe'nin temizlenmeye, nefes almaya ihtiyacı var.

Bizlerde sorumlu kendimiz olmasakda soluduğumuz aynı hava mantığı ile bayramın 4. günü çöp toplamaya gidiyoruz.

Ulaşım: (Konum) http://maps.google.com/maps?q=40.804454,+27.311196&num=1&t=h&vps=1&jsv=178b&sll=40.803833,27.312481&sspn=0,0&hl=tr&ie=UTF8&geocode=FWagbgIdXLygAQ&split=0

Katılımcı Listesi:

1- Esra Akeroğlu (eftaLYa)
2-
3-
4-
5-

Etiketler
Ynt: Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

Katılımcı Listesi:

2-Ahmet Gündüz (Arwin) +2
3-
4-
5-

Katılımcı Listesi:

2-Ahmet Gündüz (Arwin)
3-peşehodka + 1
4-
5-

Sadece çöp toplama olayı olarak da bakmamak lazım, güzel bir piknikle süslenebilir..
Bu etkinliğe katılan İSOFF, TRAKOFF ,GEZENBİLİR üye ve yöneticileri ve diğer doğa gönüllüleri katılımınızı bekliyoruz..

arwin' Alıntı:
Sadece çöp toplama olayı olarak da bakmamak lazım, güzel bir piknikle süslenebilir..
Bu etkinliğe katılan İSOFF, TRAKOFF ,GEZENBİLİR üye ve yöneticileri ve diğer doğa gönüllüleri katılımınızı bekliyoruz..

Çok güzel bir etkinliğe önderlik etmiş oldunuz teşekürler

Evet gençlere de haber verebiliriz çok güzel bir etkinlik olur
yazılılar var şimdi çok yoğunlar onlar için de güzel bir gün olur

Bayram olmasaydı seve seve katılmak isterdim,duyarlılığınız için teşekkürler....

Sehir disinda olacagim icin maalesef katilamayacagim. Organizasyano katilacak olanlara duyarliligi icin tesekkurler.

İzmir'den kolaylıklar diliyorum arkadaşlar .

Toplanma Yeri ve saati konusunda detayları yazar mısın Ahmet.?
O bölgeyi sen daha iyi bilirsin zira.

TezzMertek' Alıntı:
Toplanma Yeri ve saati konusunda detayları yazar mısın Ahmet.?
O bölgeyi sen daha iyi bilirsin zira.
Listemiz biraz şekillensin hem de Ümit abilerden gelecek bilgiye göre ekleriz..

Tamamdır.
Yakın olsaydınız keşke.

Katılımcı Listesi:

2-Ahmet Gündüz (Arwin) +2
3-Ali Günpay
4-Bayram Eyri
5-

kimse darılmasın ama gerçekleri yazmak lazım,organizasyon yapan kişiler girişte 30 tl aldılar,yarış bittikten sonrada çöpleri gösterilen yere bırakıldı belediye araçları alacak dendi,ayrıca o alanda bir çok gurup vardı ,o guruplarında forumlarına bu yazılanlar yazıldımı,yoksa sırf gezenbiliremi bu olay mal edildi, öyleyse ben bu işte art niyet ararım ,bu işin başlangıcı yapanları çöp toplama etkinliginde göremiyorum madem önemli olan dogaysa kırgınlık olmadan herkez ismini yazmalıydı

Ben art niyet aramak istemiyorum. Ama diğer başlıkta konu ile ilgimiz olmadığı halde bizi, gezenbiliri suçlayan arkadaşlarımız yapmadığımız pisliği temizlemeye gideceğimizi söylediğimiz halde neredeler?

Ben etkinlikte bile değildim ama bayram günü kalkıp dünya kilometre yol yapmayı göze alıyorum.

neyse...

Kesinleştirilmesi gereken konular var..
Eldiven ve Çöp torbası lazım. herkes yanında getirebilir yeterli miktarı sanırım..

ve ayrıca ben nasıl geleceğim :D harita dışında yol bilgisi buluşma noktası verebilecek yok mu?
etkinlik sırasında binek araçlar oraya çıkamaz denmişti. bu durumda ulaşım ne olacak :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri