İzmir plakalı araç Kopenhag'dan İzmir'e sahibiyle birlikte döndü. Haftalardır internete girmiyordum olayın basına yansıdığını şimdi öğrendim. Bu olayı daha sonra detaylarıyla anlatırım. Adamlara hesap sormak niyetindeydim, ismimi, arabamı, plakamı basına verdiklerinden dolayı işledikleri suçu da eklerim artık. Seyahat 22 ülkeyi kapsadı ve ikibuçuk aya yakın sürdü. 24000km yol gittim. Daha öncekilerle kıyasladığımda türlü sebeplerden bu en zoruydu diyebilirim. Hepsini ayrı bir konu açıp anlatacağım. Güzel fotoğraflarım ilginç anılarım da var tabii. En acayibi zaten basına bile yansımış...İlgilendiğiniz, gezilerimi, konularımı takip ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sonbahar ve kış aylarında yarım kalan konuları tamamlar son gezininkini de açarım artık. Bu arada oralara gidecek çıkarsa detay soruları bana yöneltebilirler. Geçilen ülkeler: Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Polonya, Litvanya, Letonya, Estonya, Rusya, Finlandiya, Norveç, İsveç, Danimarka, Almanya, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, Fransa, İsviçre, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan. Selamlar...