Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,349

Etiketler

Ynt: Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..

bakalim huseyin ustaya bir soralim kaca patlar bize ona gore gaza gelip gelmeyecegimizi anlariz ;D

Tempus' Alıntı:
bakalim huseyin ustaya bir soralim kaca patlar bize ona gore gaza gelip gelmeyecegimizi anlariz ;D
discoya 38 olmazda 37 olabilir Arka kapi nerdeyse iptal oluyor :smiley: Bende Yavuzun sayesinde ne nedir ogrendim :smiley:

Benim discom olsa dereceli kollar,flans,ayna mahruti ve araziyi degistirir 35 leri takar koclar gibi gezerim Daha ustu sorunlu olur gibi geliyor :smiley:

evet bende su an 35 dusunuyorum, aracin kasa buyuk olunca ne lastik taksan kucuk gibi geliyor 33-35 anca dolduruyor

bende dodiklerden falan bahsetmek istiyorumda önce araç almam lazım dimi? karar verdiniz mi? ben ne araç alacam? ;D ;D ;D ;D ;D

sinan actigin forumun icinde arazi araclarinin herseyini konustuk sen herseyi duyarak karar ver diye ama sana yaranamadik he ;D

gaster' Alıntı:
bende dodiklerden falan bahsetmek istiyorumda önce araç almam lazım dimi? karar verdiniz mi? ben ne araç alacam? ;D ;D ;D ;D ;D

valla sanırım 20000 tl ile forumun başındaki araç markaları ve beklentiler uyumlu değil. :smiley: ama 20000 tl ye modeli yüksek suzuki grand vitaralar vardır sanıyorum. diğerlerinin modeli düşük ve masrafı çok olabilir. başka önerisi olan var mı?

ufukozkan' Alıntı:
onceki gun aliyodum bi 130 :smiley: v8 di caydirdilar beni ciddi soyluyorum :smiley:
Kim caydırdı seni sen bana sorsana :smiley:
Vardır belki birbildikleri :smiley:
ama madem v8 di bari 3,9 190hp olsun
3,5 yakıtı fazla suya girmek sorun 130hp cj den sonra az gelir sana
Yada şöyle olacak td5 düşük verği düyük yakıt maliyeti dahada çok yakışır ;) ;)

yunus bager' Alıntı:
Kim caydırdı seni sen bana sorsana :smiley:
Vardır belki birbildikleri :smiley:
ama madem v8 di bari 3,9 190hp olsun
3,5 yakıtı fazla suya girmek sorun 130hp cj den sonra az gelir sana
Yada şöyle olacak td5 düşük verği düyük yakıt maliyeti dahada çok yakışır ;) ;)

Valla ben niyetlendim de bu seferde millet kivirdi isde :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri