Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,352

Etiketler
Ynt: Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..

himmm saol yavuz abi 35 lik olay bitmistir :smiley: bundan iyi ornek olamazdi :smiley:

fabrika dodik -33 lastik ceylan gibi gözüküyor....aslan gibi gözükmesi için ya dodik yok, ya 38 -40 diye gider ;D

DSC_8215.jpg

ya bu 33 lerin genisligi kac benim 255 bunlardan kalin gibi

Tempus' Alıntı:
himmm saol yavuz abi 35 lik olay bitmistir :smiley: bundan iyi ornek olamazdi :smiley:

35 i bitirme sadece 2 inch (5 cm) den kalın dodik koyarsan içini doldurmak çok zor, 35 bile küçücük görünür. Ama o dodiklerle 38 muhtşem olabilir, ama alt yapıda yapılacak değişiklikleri ben göze alamam açıkçası.

abi 33 u ekstra masrafsiz takabiliyorum, 35 icin muhtemelen az masraf olur ama 38 de bir suru seyi degistirmek gerekir. camurluklarda ciddi kesmeler ve 4 incden fazla yukseltmek gerekir. sanirim 2x masraf cikar en az ve aracin tum dengeleri bozulabilir, ace sistemi filan ne hale gelir dusunemiyorum ;D

Tempus' Alıntı:
ya bu 33 lerin genisligi kac benim 255 bunlardan kalin gibi

285 olması lazım, 32 ler 275 ama bu değişken birşey çapı 33 olup çok kalın veya çok daha ince olabilir.

senin başlığın linkini atarmısın Kürşadcım şu son kısmı oraya taşıyalım.

senin dodikler guzel aslinda yavuz abi onlarin kalibindan yaptirip uydurmayi deneriz belki olur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36267.msg360554#msg360554

buyrun :smiley:

evet caglar senin aracin kalinligindan lastik ince gorunuyor :smiley:

aslinda lastigin disa cikik olmasi benim hosuma giden dodikden biraz tasabilir bile,

saolun ufuk bey hisler karşılıklı bende sizin araca hasta oldum..
benim aracın da layıkı 38 lastik 6 inch yükseltme ama bakmayın işte hayat şartları:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri