Ynt: Teardrop trailer (YUMU)
Teşekkürler Levent bey ,amin cümlemize
Serdar bey sizede teşekkürler,ayriyettende kolay gelsin,bu römorkada bir solar enerji gerekicek ;D
Devam ediyorum,dün ve bugün hava çok güzeldi biraz çalışma imkan buldum,biraz makyaj birazda gerekli olan işlerle devam ettim
Römork yandan çok sade bir gürünüme sahipti,kendimce bir maskeleme tasarladım,güzelde oldu gibi
Jantlar 2 mm ile kurtarmıyordu,yani bijonlar tam oturmuyordu,bu yüzden başka jant takmak zorunda kaldım,değiştirmişkende!!!
Bir çift çıkma Honda jantı,biraz zımpara biraz boya ile yeni gibi oldu
Stickerlerim geldi,onları yurtdışından almak zorunda kaldım,çünkü böyle manzaralı be bu ebatlarda olanlarını ülkemizde bulamadım
Yüksek çözünürlüklü olarak nette fotoğraflarını aradım yine yok,bulsaydım burada yaptırabilirdim,Ama geldikleri gibi ilk işim fotolarını çekmek oldu,şimdi istediğim zaman aynilerinden yaptırabilirim,14Mp yeterlidir herhalde
Bizde Hep alev türü desenler ;D ,aslında alıp onlardanmı koysaydım
Buda maskot,römorku o koruyacak
Ve dış aydınlatma ve park lambaları, hepsi led olacak
Dış aydınlatma için içeri çiftli bir kontak anahtarı bağlamayı düşünüyorum,Normal açılmada açılacak,anahtarı ters çevirdiğimde ise dışarıya konumlandıracağım hareket sensörüne enerji gidecek,herhangi bir hareket olduğunda lamba yanacak,böylece gecenin herhangi bir vakti davetsiz misafirlerden haberim olacak,tabii onlarında benden,ıssız tenha yerleri çok severim
(aydınlatma yerine kornada bağlanabilir ;D )
Park lambalarını çift taraflı bant ile yapıştırdım,çok kuvvetli