Ynt: Teardrop trailer (YUMU)
Edit: Bu kaçıncı denemem,siteyi işinin ehli kişilere teslim etmelisiniz,geçen zaman malesef geri gelmiyor
Fotoğraf ve yazıların birbirine girmesini sağladığınız içinde ayrıca teşekkür ederim
Devam ediyorum:
Herhalde pc de virüs vardı hiçbir hafıza kartımı okutamadım,format ve birkaç müdahaleden sonra ancak çaresine bakabildim,
sitede ayrı bir sorun,şu anda bunları yazarken ve fotoğrafları yüklerken bile bunca uğraşın heba olması içten bile değil
Havalar çok sıcak işlerimizde yoğun olduğu için fazla bir paylaşım yapamadım ,şimdi toptan olucak herhalde,inşallah sayfa kaldırır
Elektirik tesisatını bitirdim ve tüm duvarları ,cam yünü ile kaplayıp üzerini 3mm kontra ile kapattım
Yeğende yardım etmek istedi,en ufağı ve en meraklısı olan
Vida yerlerinede ağaç macunu uyguladım
Ve mutfağı yaşam bölümünden ayırdım,aslında bölme amacı ile kullandığım kontraplağı sabit yapmayı düşünmüyordum,o kontraplağı yukarıdan aşağı ortadan ikiye bölüp sağ ve sola yaşam alanının içerisine doğru açmayı düşünmüştüm,böylelikle hem içeriden hemde dışarıdan rahatlıkla kullanabilecektim
(amerikalılara teardropun nasıl yapılacağını göstericektim
)
ama sağlamlık daha önemli olduğu için römorkun gönyesini tutması açısından onu yerine sabitlemek zorunda kaldım,dediğim yapılabilir fakat uğraşması zor geldi herhalde
Buzdolabı yerine buzluk kullanmayı düşünüyorum,enerji benim için başka şeylerde kullanmak adına daha önemli
Gerçi 12v bir komprasörlü buzdolabım olsaydı fena olmazdı ama bir 10 sene sonra fiyatı makul bir seviyeye indiğinde belki
Bu arada arka kapağın kenar alüminyum ve nikelajlarınıda tamamladım
Pencerelerimide arkadaşım sağolsun Tekirdağdan gönderdi
Onlara ilk baş pinotex uyguladım ama ahşap görünüm,römorkun dış görüntüsünün fazla teknolojik
olmasından dolayı gözüme pek iyi görünmedi,ve üzerinede metalik boya uyguladım böyle daha güzel oldu
Camlar için flexy düşünüyordum fakat camcımız çok çabuk çizileceğini ve lamine camın daha güvenli olacağını söyleyince bunda karar kıldım ,camlar 3+3mm lamine (yapıştırma)
İç görüntünün ahşap olmasını istediğim için önce ahşap koruma (ceviz) üzerinede vernik uyguladım
Herhalde uyguladığım ahşap macunu sıvılara karşı fazla duyarlı,hemen dik başlılık ediverdi
(pinotex ten sonra macun yerleri belli oluyor)
Demirci ustasının ahşap ustalığı ancak bu kadar olur
,ama olsun ben bu şekildede çok beğendim,en azından sıradan duvar kağıtlarından daha farklı duruyor
Bu tavanın yerinde kalmasını sağlayan mandal,tavanı yukarıya kaldıracak mekanizmayı çoook ileriki zamanlarda yapmayı düşünüyorum
Bunlarda pencerelerin
Aşağıdaki mandal pencere için çok uygun,içerisinde bir yay bulunuyor ve pencereyi kendine doğru çekip boşluğu alıyor
;D ;D
Öne yaptığım kutunun çalışmaları,oda kompozit panelden
Ön kutunun, kenar alüminyum ve nikelajlarını döndüğümde çok daha güzel görünecek herhalde
Buda benim herhalde
Yaptığınız işe şöyle bir bakıp keyf almak gibisi yok