ferdane gül
Zirve
Ynt: Tayland - Phuket Adası
piton ayagımıza sardırıldı(grubta deneyen tek bayanım)
piton ayagımıza sardırıldı(grubta deneyen tek bayanım)
Teşekkür ederim ...kabuscobar' Alıntı:Harika bir gezi olmuş, sizin için sevindim.
Evet gidin çok iyi olur bence de,dün bir kanalda gene seyrettim benim bile tekrar gidesim geldi .Telefonunuz yurt dışına açıksa (benim açıkmış bayram nedeni ile çok arayan oldu) konuşma ve mesajlaşma rahat şekilde sağlanıyor.eceylmz' Alıntı:phuket adasına gideceğim :, resimleri gördüm hepsi harika i letişim konusunda bilgilendirme alabilrmiyim telefonla konuşma olayı nasıl oluyo ???
Ben dalış ekibi ile gitmiştim;bana 2000 euroya yakın mal oldu ama dalıştan dolayı fazla oldugunu düşünüyorum...Tayland'a gitmekten ve kültürünü yakından görmekten dolayı çok memnun kalmıştım...Tavsiye ederim...mitattekin' Alıntı:İyii günler geziniz ile ilgili bir kaç ayrıntı öğrenmek istiyorum.
ben de benzeri bir gezi planlıyorum. hangi turla gitiniz, size maliyeti ne oldu ve hakikaten memnun kaldınız mı? teşekkür ederim.
Beğenmene menun oldum Murat,daha ayrıntılı fotolar eklemeyi düşünüyorum ...PajeroCat' Alıntı:Gerçekten güzel ve farklı deneyimlerle dolu bir gezi olmuş Ferdane..
paylaşım adına teşekkürler..