Tayland - Phuket Adası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,968
Ynt: Tayland - Phuket Adası

piton ayagımıza sardırıldı(grubta deneyen tek bayanım)

tayland 2008 549.jpg

Etiketler

Ferdane süper bir gezi olmuş, harika fotoğraflar ama az olmuş yaw, hadi hadi biraz daha ekle ;) :D. Bende köpekbalıklarıyla daldım diye övünüyordum, kobrayı görünce :eek: saygıyla selamlıyorum seni. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Teşekkürler Murat,
Açıp unuttuğum bu konuyu sayenizde tekrar hatırladım;en kısa zamanda fotolar gelecek...

phuket adasına gideceğim ::smiley:, resimleri gördüm hepsi harika i ;)letişim konusunda bilgilendirme alabilrmiyim telefonla konuşma olayı nasıl oluyo ???

eceylmz' Alıntı:
phuket adasına gideceğim ::smiley:, resimleri gördüm hepsi harika i ;)letişim konusunda bilgilendirme alabilrmiyim telefonla konuşma olayı nasıl oluyo ???
Evet gidin çok iyi olur bence de,dün bir kanalda gene seyrettim benim bile tekrar gidesim geldi :smiley: .Telefonunuz yurt dışına açıksa (benim açıkmış bayram nedeni ile çok arayan oldu) konuşma ve mesajlaşma rahat şekilde sağlanıyor.

:D teşekkür ederim ... öğrendim bir diğer bilgide otelde kart veriyolarmış şehir merkezinde para yükleyip konuşabiliyomuşsun :smiley:

Gerçekten güzel ve farklı deneyimlerle dolu bir gezi olmuş Ferdane..
paylaşım adına teşekkürler..

İyii günler geziniz ile ilgili bir kaç ayrıntı öğrenmek istiyorum.
ben de benzeri bir gezi planlıyorum. hangi turla gitiniz, size maliyeti ne oldu ve hakikaten memnun kaldınız mı? teşekkür ederim.

mitattekin' Alıntı:
İyii günler geziniz ile ilgili bir kaç ayrıntı öğrenmek istiyorum.
ben de benzeri bir gezi planlıyorum. hangi turla gitiniz, size maliyeti ne oldu ve hakikaten memnun kaldınız mı? teşekkür ederim.
Ben dalış ekibi ile gitmiştim;bana 2000 euroya yakın mal oldu ama dalıştan dolayı fazla oldugunu düşünüyorum...Tayland'a gitmekten ve kültürünü yakından görmekten dolayı çok memnun kalmıştım...Tavsiye ederim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri