2006 haziran ayinda aslinda 16 gun olarak planladigim hindistan gezimin turk hava yollari sayesinde 8 guzel gununu gecirdim bu guzel ulkede, bangkok'a geldigimde bu ulke gezi planimda olmadigi icin ulke hakkinda hic arastirma yapmamistim havaalaninda direk gidis bolumune gittim ve ulkeden ayrilanlara nerde kaldiklarini neresinin iyi oldugunu sordum ve hepsinden bir turist gettosu olan khaosan road ismini aldim burasi hem sehrin merkezinde bir yer ve hemde diger insanlarla tanisip hic sikilmiyorsunuz tabi birde gittiginiz tarihte dunya kupasi oynaniyorsa cok egleniyorsunuz bangkok'ta ilk ogrenmeniz gereken sey tuk tuk denilen 3 tekerlekli araclarda uzak durmaktir ben bi elektronik merkezine gitmek isteyip kendimi sehrin 50 kilometre disinda bi kuyumcuda bulmustum burdaki gunubirlik turlarla butun egzotik yerleri cok ugun fiyata gezebilirsiniz, bangkok surekli size gulumseyen insanlarla dolu krallarina asiri derecede baglilar ve cok seviyorlar kralla ilgili saka yapmayin derim her hangi bir taksiyle fiyatta anlasip otobus terminaline gidip kisa bi yolculugun ardinda pattaya ya ulasabilirsiniz pattaya ailecek seyahat edicekler icin pek uygun bi yer degil hersey tamamen sex uzerine kurulmus, cok ucuza motorsiklet kiralayabilirsiniz ama dikkat edin kullanmasi cok zor trafik bize gore ters taraftan isliyor. pattaya da sahilde denize girebilir sehire tepeden bakan tapinaklara cikabilirsiniz ama ne yaparsaniz yapin tayland da tuk tuk lara guvenmeyin nasil resim eklendigini ogrendigim zaman gezi resimlerini ekliycegim sanirim