Evet çok üzücü ama o anı fotoğraflamak her şeyin önüne geçebiliyor demek ki. Fotoğrafla profesyonel anlamda uğraşanlar bunu anlamakta zorlanmıyorlardır ama bana açıkçası ilginç geliyor bu düşünce.fatihtuna' Alıntı:cok etkileyici fotograflar. bildigim kadariyla kevin carter o fotografta olmek uzere olan cocuga yardim etmek yerine fotografini cekmekle ugrastigi icin cok buyuk tepki gormustu. kendisi de bu tepkilere katiliyor olacak, yazildigi gibi intihar etmisti.
Düşüncelerinize katılıyorum.Bende hep merak etmişimdir. Ama hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi olmasa gerek.Kevin Carter yardım görevlisi olmadığını,profesyonel fotoğrafçı olduğunu söylerek kendini savunmuş.Bulaşıcı hastalıklar nedeniyle de gazeteciler ve fotoğrafçılara hasta insanlara dokunmamaları hakkında uyarılar yapılmış. Nedeni her ne olursa olsun, kendisi de sizin merak ettiğiniz soruların yanıtını veremediği için intihar etti belki de..parkinsonsniper' Alıntı:Şu akbaba ve ölmek üzere olan çocuğun fotoğrafını ve fotoğrafçının intihar etmesi hikayesini hep görüyorum. Anlamadığım şu...doğal ortamda bir fotoğrafı çekmek en en en uzun ihtimalle 30 dk sürsün diyelim. Fotoğrafçı, fotoğrafı çektikten sonra niye çocuğa yardım etmemiş de orada bırakıp gitmiş? Bunun cevabını hep merak etmişimdir...bu arada fotoğraflar için teşekkürler. Güzel bir seri...
Çok etkileyici, olağanüstü bir kare. Uzun süre gözlerimi alamadım. Bu renk göz belki bir çok insanda var ama bu bakışlardaki anlam zor yakalanır.Teşekkürlerparkinsonsniper' Alıntı:http://hazaeljm.files.wordpress.com/2008/12/sharbat.jpg
Sizi yukarıdaki linke alalım o zaman Sharbat'ın gözünün içini görün...