Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,700
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba arkadaşlar

29 yaşındayım, dekorasyon - renovasyon işleri ile ugraşıyorum, 2 ay önce İstanbul'dan Mersin'e taşındım.

Mersin bölgesi off-road ve extreme sporlar için çok uygun olduğu için jeep ararken sitenizi keşfettim.

umarım herkesle yüzyüze tanışmak mümkün olur.

iyi gezmeler
Musa Uğur

Etiketler

Merhaba arkadaşlar, ben Yetkin.

34 yaşındayım, Kocaeli" de oturuyorum, şuanki aracım off-road a uygun değil ama uzun süre, yine bu siteye üye olan arkadaşım orhunla beraber Lada Niva kullandık ve birçok off-road organizasyonuna katıldık.
Doğayı ve doğa ile mücadeleyi seviyorum. İmkanlar müsait oldukça doğa ile içiçe olmaya çalışıyorum.

Hepinize selamlar ... :smiley:

merhaba afyon sandıklıda veteriner hekimim hayvanları ve doğayı çokk seviyorum.2005 model grand vitara sahibiyim zaman buldukça arkadaşlarımla doğaya kendimizi atıyoruz.

slm ben afyon taşoluktanım doğa ve ofrod hayranıyım yaşım 22 olmsına rağmen bii o kadar doğa ile ofordu seviyorum hyacan ve adrelanin tek arkadaşımdır

Arkadaşlar merhaba ben Fahri Yeşilot. Foruma Ispartadan katılıyorum.
Forumu uzun süredir takip etmeydeyim. Av ve off road ihtiyacımızı karşılamak için araç araştırıyorduk.
Araştırmalar sonucunda ilk olarak Lada Niva ile bu işe başlayalım dedik.
1993 model bir arac satın aldık. Daha sonra gezilere başladık.
Herhangi bir aktivite yapmadan foruma yazı yazmak istemedim.
Artık aktiviteler ve çıkan sorunlar ile ilgili yazışmalar yapabiliriz.
Bu işte yeniyim araştırıyorum bilgim kadarı ile yorumda yapabilirim.

Sizlerinde yardımları ile bilgi ve tecrübe sahibi olacağım kanısındayım.

Keyifli paylaşımlar bol çamurlu günler...

merhaba hilal ben.tamamen meraklıyım..aslında fotoğrafla ilgileniyorum.
off-road etkinliğine katılmak istiyorum.arabam yok.arabasında yeri olan,herhangi bi etkinlikte bana katılma fırsatı sunan arkadaşlar olursa çok sevinirim...

Hilal hoşgeldin :smiley:
Hilal'le bizde haftasonu fotoğraf gezimizde tanıştık. Dedi ki; Offroad a merakım var ama aracım yok..
Dedim sen yaz gelmek istiyorum diye , bizim offroadçular geride adam bırakmaz. ;D

Arkadaşlar lütfen bu bölüme yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz demek dışında mesaj yazmayalım. Ayrıca "Serbest Muhabbet" başlıkları dışındaki konuların içinde sohbet etmemeye özen gösterelim...

herkese merhabalar ben mehmet cinkara. k.maraş pazarcıkta öğretmenlik yapmaktayım 26 yaşındayım.off road ve karavan hastasıyım.henüz off road aracım yok ama buralarda pek etkinlik düzenlenmiyor.yakın yerlerde off road gezileri olursa katılmak isterim selamlar.

selam ben ayhan AYDINLI istanbul sarıyerdenim , kendimi bildim bileli extrem olan her işle ilgilendim ve ilgileniyorum dağcılık ,dalgıçlık,aramakurtarma hocalığı( beşiktaş sivilsavunmada) ,ve silahlarla ilgileniyorum.forumdan birkaçkişiyi şahsende tanıyorum forumunuzu uzun süredir takip ediyordum ama şu sıralar iyi bir vitara modifiyesine kafayı taktığım için üye oldum çok iyi ettiğime inanıyorum ;) herkeze saygı ve sevgilerimle..

Merhabalar.Ben Hakan Kaya.Sitenin en çaylak ama en geç kalmış üyeliğine adayım :smiley:.Tevellüt 966.Pratisyen hekimim,Konya'da çalışıyorum.Off roada merak saracak gibi bir halim var.Bu nedenledir ki buralardayım :smiley: Nasıl bir grup? Nasıl bir site? Hangi etkinlikler? Hobi için asgari yıllık ödenek tespiti ve tabi ki hangi özelliklerde nasıl bir araç?Yani off roadda - on road :smiley:Tecrübeli site üyelerinin katkılarıyla bu soruları ve sorunları çözeceğime inanıyorum.Herkese özgür, dilediğince bir yaşam temennisiyle.hkky

merhaba arkadaşlar ismim serkan , ankara da yaşamaktayım , bende bir anda offroada merak sardım ,hobby amaçlı klasik bir willys almayı düşünüyordum, fakat şimdi offroad yapabileceğim iyi br 4*4 almak istiyorum , bu işin uzmanı arkadaşlar fikirleri ile yardımcı olurlarsa sevinirim ,

merhaba
erdim ozan çakır
uzman veteriner hekimim
32 yaşındayım
doğma büyüme ankaralıyım.
3 ay önce istanbula (pendik) taşındım
en büyük hayalim bir disco sahibi olmak
forumu hazırlayan ve paylaşımda bulunanlara teşekkür ederim

siteye yeni üye oldum...
murat türkmen diş.tek.yim
arazide enerji harcamayı oldukça severim.ama vakit bulamadığımdan.bende bir uktedir...
offroadcı arkadaşları ilgiyle takip ediyorum..güzel foto sergiliyorlar emeği geçen herkeze saygılar...

Değerli arkadaşlar merhaba. Adım Ziya AKALIN. 51 yaşındayım. 16 seneden beri lada niva kullanıyorum.Ankarada ikamet etmekteyim. Endüstri Mühendisiyim. Otomobil sporları ve özellikle off-road , ralli konusunda kendi araçlarımı modifiye edebilecek bilgi birikimini edindiğimi söyleyebilirim. Şu anda Ankarada bir fabrikada yöneticilik yapmaktayım. Evliyim ve Efe (10 yaş), Defne (8 yaş) isimlerinde iki çocuğa sahibim.

herkese merhaba..
bende aranıza yeni katıldım.İstanbul da ikamet ediyorum.33 yaşındayım.
Dalış ile ilgili soru sormak için girmiştim siteye şu anda JEEP XJ hastası oldum çıktım sayenizde :smiley: :smiley:

çok yakın bi sürede XJ lıp aranıza katılmayı düşünüyorum.hatta belki önümüzdeki hafta takipte olduğum bi aracı alabilirim.
sıfır bilgim var şu anda ama hepinizin yardım edeceğini biliyorum.şimdiden teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR