Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,461
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba
Ben Nevzat Doğru , 44 yaş,iktisat lisans,deri giyim, Trabzon .
Elimden geçen bir çok araç içinde arazili olarak ilkin bir arkadaşımdan LR 90 SeriesII almıştım , sert süspansiyonu , kullanışsız yapısı ve aç karınla kesinlikle çevrilemiyen direksiyonu yüzünden kısa sürede satmıştım bu aracı . Daha sonra Orman Böl. Müd. ihalesinden bir Cz5 aldım , hurda vaziyette idi ,satın alma maliyeti 1000 usd. yürütme maliyeti ise 10.000 usd. nin üstünde olmuştu ... Bu araçda bir çok hayal kırıklığı yaşadım . Buzda tek lastik patinaja düştümü araç yerinden kıpırdamıyordu , böylelikle defransiyel kilidi olmayan bir 4x4 ün hikaye (!) olduğunu anlamıştım . Aracı ben 5000 usd. ye sattım ,zarar 5000 usd. Duyduğuma göre benden alan arkadaş da 5000 usd zararla satmış ! Bu son 4x4 den sonra 10 yıl geçti . Cz5 i unutmadım ancak LR nin aslında masum olduğunu ,kendisine pek de masraf etmeden çok şey beklemiş olduğumu düşünmeye başladım ... Bir LR 110 SW dizel almaya karar vermişken (kendim toplayacağım) "gezenbilir.com" a rastladım ... Burda müthiş bir alt yapı-bilgi birikimi var .Tecrübelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ... Önümüzdeki günlerde olabilecek bir ihaleyi değerlendirebilirsem ben de deneyimlerimi burda paylaşmaya çalışacağım.Gezenbilir.com üyelerine selam ve saygılarımla ...

Etiketler

merhaba arkadaşlar
adım emin olgaç mardin de kamu kuruluşunda çalışmaktayım avcılık tutkunuyum dolayısıyla olmazsa olmaz olan arazi araçları ile av bir paralellik göstermektedir.
bu nedenle daha önce LR 110 topladım benzinden dizele çevirdim.LR 110 lar ve toyota LC ler ilgimi çekmektedir.
avlak.com/forum adlı sitede bölüm moderatörüyüm. uçar avcısıyım özellikle keklik avında uzmanım.
herkese selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

Merhaba arkadaşlar;
ismim Şükrü KARA 1977 ankara dogumlutum, işletme mezunuyum Ankarada müteahitlik ve gayrimenkül sektörleriyle ilgilenmekteyim yaklaşık 5 yıldır arazi araçlarına meraklıyım ilk olarak 97 model Land rover discovery tdi ile başladım devamında 85 model mb trac1000, 2 adet 82model mb trac 1100 ve son olarakta bir kac hafta önce aldıgım 62 model 404s unimogu nasıl bir araca dönüştürsem dıye kafa yoruyorum... tüm arkadaşlara buradan selamlar

Photo0300.jpg

disco.1.jpg

Selamlar...
İsmim oktay ankarada yaşıyorum inşaat muhendisiyim off road , gezi, avcılık, seyahat ile ilgileniyorum siteyi uzun zamandır bilmeme rağmen iş yoğunluğundan dolayı takip edemedim bundan sonra daha yakından inceleyip aktitelere katılmak istiyorum...

Slmlar adım can 26 yaşındayım istda ikamet ediyorum.Bilgi işlem uzmanıyım offroadla tanışmam çok garip oldu fakat şuanda çok mutluyum böyle bir araç aldıgım için 1993 model bir blazer'im var herkeze saygılar sevgiler

IMG0057A.jpg

Selamlar Ben İstanbul Göztepeden Alper
Nasıl bir araç alıcağımı düşünürken sizin sayfaları bulup aranıza katıldım ve edindiğim bilgilerle alıcağım aracın Otomatik Jimny olacağına karar verdim. Birkaç elimden kaçanlardan sonra en sonunda alıcağım Jimny e ulaştım
Bugün aracın noter satışını yapıp teslim almak için rehin yazısını kaldırtmamız gerekiyordu. Yalnız bunu yapamadık çünkü 16.11.2009 tarihi itibarı ile trafik şubeleri yeni sisteme geçmiş daha dorusu geçememiş sistem off konumda rehin kaldırma yazısını beykoz şubeye götürdük ilgili noterliğe aracın borcu yoktur satışı yapılabiliri almak için tabi off olduğu için herhengi bir yazı veremediler ayrıca sistem artık ilgili noterliğe yazısınıda vermeyebilir direk şubeden satış sistemi başlıcakta dendi ama kesin emin değiller onlarda bilmiyor ve bilgi vericek kişilere ulaşamıyolarmış beklicez:( yani anlıyacağınız aracın eski sahibiyle yaptığımız bir protokolle araba bende ama başkasının üstüne

16.11.2009 008k.jpg

İsmim Serkan, Ankara'da yaşıyorum. 30 yaşındayım.Makina Mühendisiyim.

Şirketimin bana sunduğu olanaklar dahilinde otomatik vitesli 2008 model standart bir L200 4x4'üm var.
Kendime kalan zamanlarda, kendi çapımda aracın hakkını vermeye çalışıyorum ama ciddi bir araziye de tek başıma girmeye çekiniyorum :smiley:

Deneyimli arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak ve mümkün oldukça gezilere katılmak amacıyla aranızdayım.

Herkese Merhaba.

03082008001p.jpg

Herkeze merhabalar,

ismim Atılgan TÜRK otomobil servis ekipmanları ( liftler,makinalar ve el aletleri ) ve ppc ( oto boyaları ) satışı yapan bir firmada satış müdürlüğü yapıyorum..

ofroad tecrübem çok fazla değil işin ucundan tuttuk ve azimle kendi arkadaş camiamızda bazın etkinlilkler ve geziler yapıyoruz . bundan sonraki temennim sizlerle daha büyük

organizasyonlara katılım gösterip yeni arkadaşlıklar edinmektir.

Herkese merhaba, adım Muharrem, İstanbul Feneryolu'nda beyaz eşya bayiisiyim. 2009 model Nissan X-Trail aracım var. Fırsat buldukça 6 yaşındaki co-pilotumla beraber gezenlerdenim....[attachment=1]

_DSC3146.jpg

İsmail Can UZUNEFE

24 yaşındayım.

İstanbul ŞİŞLİ de yaşıyorum

Sakarya ünv. end. elektronik mezunuyum

Otomotiv sektöründe çalışmaktayım 5 yıldır hem okuyup çalışmaktayım

VE

TOSFED e bağlı Lisansli Uluslar arası motor sporları hakemiyim Unutmadan 5 ve 6 aralıkta şile off road yarışları var

Off-road virüsü 13 yaşında iken bulaştı vitara jlx ardından grand vitara ile.

İşim gereği modifiyeli bir otomobil sahibiydim ve hayatı çok hızlı yaşadığım için artık yaşlandım dedim spor aracımı satıp

Bursa inegölden 1997 model ilk sahibinden temiz bir frontera 4 kapı 2.2i aldım

Sevgiler...

Herkese merhabalar ben Ramazan Gülmen 1964 Eskişehir Mihalııççık doğumluyum Eskişehirde yaşıyorum dogayı gezmeyi çok seviyorum bu sitenin yeni üyesiyim mesleğim şoförlük 2 ay önce minibüsümü satıp dogada daha iyi gezebilmek için 2000 mod. 1.6 jlx aldım evliyim 14 yaşında bir kızım var dogayı çok seviyor ve bana hep arkadaşlık yapıyor bu siteyi kuran herkese teşekkür ederim ve bütün üyelerimize sonsuz sevgi ve selamlarımızı illetir hepinizle karşılaşmak ümidiyle şimdilik hoşçakalın saglıkdakalın[attachment=1]

YENI ÜYELERDENIM
İSMIM:ERDAL
DÖRDÜNCU 4X4 ALDIM
SUZUKI GRANT VITARA JLX-AL 200ATFUL
ÇORUM VE CVRESINDE HAFIF ARAZI LERDE DOLAŞMAYI SEVERIZ HANIMLA
BÜTÜN SUZUKI SEVERLERE SELAM

Merhaba arkadaşlar, ben Fatih,
Bursa'da oturuyorum 33 yaşındayım ve sigortacıyım. görüşmek dileğiyle.

Merhaba ben Hüseyin öğrenciyim wj kasa 2001 grand cherokee sahibiyim aranıza yeni katıldım 28 yasındayımaracı 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum...

merhabalar ali ben...

izmirde yaşıyorum ve otomobil koruyma sistemlerin üzerine faaliyet gösteren bir firma işletiyorum.
burda yazılan yazıları okuyarak bir 96 cherokee ltd 5.2 aldım. uzun süredir siteye üyeyim ve sitedeki paylaşımlarınızı keyif alarak okuyordum.. şimdi bir 4x4 sahibi olarak bu siteye dahada ait olduğumu düşünüyorum..

tüm arkadaşlarımın paylaşımlarını keyif alarak takip edmeye devam..herkese selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.