Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,498
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese selamlar

Gezenbiliri jeep kullanıcı adlı Göktuğ kardeşimiz sayesinde tanıdım. Adım Gökhan Bozkurt Gaziantep te yaşıyorum. Oto yedek parça üzerine Küsget sanayi sitesinde ikimiz iki otomotiv san.tic. Ltd Şti olarak çalışıyorum. 87 model defender 2.5 benzinli bir araç alarak aranıza katıldım.

Teşekkürler.

Etiketler

herseke selamlar,
tekstil sektöründe dış ticaret yöneticisi olarak calisiyorum. 41 yasindayim. icimdeki offroad atesini suan icin motorsikletimle söndürmeye calisiyorum ama olmuyor :smiley: bu is böyle olmayacak deyip uygun bir araç arama girişimine başladigimda tesadüfen bu muhteşem sitenize rastladim. pek iyi olmadı çünki içimdeki ateş dahada büyüdü :smiley: en kısa zamanda bir arac ednip bu aileye katilmak icin can atıyorum.

Herkese selamlar,
H. Avni Çinçin (49 - Bursa)
Landrover Discovery Series II V8 Kullanıyorum. Doğa sporlarıi fotografçılık ve gezi hobilerim arasındadır.

Merhaba ben 1975 doğumlu Hakan Bolu Mengen'de esnafım (tv-bilgisayar tamir ve satş) işlerine bakıyorum.İlk aracım 1953 model Willys yüksek kabut harikan motor askerdede bundan bi tane kullanırdım bu araçtan sonra 5 adet çeşitli otomobil alıp sattım hiç biri arazili aracın yerini tutmuyor konfor ne olursa olsun şu anda ise 1994 model uzun şase benzinli Mitsubishi Pajerom var vede çok memnunum.İşim gereği her gün köy yollarında olduğum için her gün off-road yapıyorum anlayacağınızOnun için diyorum ki İllaki 4x4 Hakan Gürel BOLU Mengen

Herkese Merhaba,
Bende foruma yeni üye olanlardanım. İstanbul'da özel bir Fransız firmasında Alışveriş Merkezleri Yönetim uzmanı olarak çalışmaktayım.
Kendime 2.el araba ararken arazi arçlarına sürüklendim ve bu siteyle tanışltım. iyi ki de tanışmışım.
bende off road lara katılmak istiyorumm ancak hiç bir bilgiye sahip değilim :(
Fotoğrafçılık, su sporları ve kış sporlarını seviyorum.
Bu sitede sayesinde araç ve parçaları hakkında çok şey öğrendim. Herkese çok teşekkür ederim.
İlk geziye bende katılmak istiyorum.
LDY/İstanbul

Slm ben Zeyd,

Yaşım 21 ve hala öğrenci statüsündeyim =) 2 yıllık meslek yüksek okulunda okuyorum.

Arkadaşın biri bana bu arabayı anlattı.Ben böyle bir aracın varlığından bile haberdar değildim.Hemen eve gelip araç hakkında anlatılanlara baktım ilk işim videolarını seyretmekle başladı ve beni kendine hayran bıraktı.Videoları babama izlettim o da çok ilgi ve şaşkınlıkla izledi.

Ben 2 kez beyin ameliyatı geçirdim moralim sıfırdı.Niva'nın videolarını sürekli izlediğimi gören babam,sağolsun böle bi canavar aldı.Hakikaten acayip sevindim ve hastalığı az da olsa unutturdu bana şimdi onun için yapacağım yenilikleri ve onunla yapacağım gezileri hayal ediyorum.

SAYGILAR...

Herkese selamlar.

Zaten uzun zamandır siteyi takip ediyordum dedim eh artık üye olma zamanı geldi de geçti.

Özel bir şirketin Bilgi İşlem Bölümünde çalışıyorum. Kısmet olur ise ilk 4WD aracımı alacağım. Hoş önceden gelen tecrübeler var ama ilk defa kendi aracım olacak.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
2006 GrandVitara 2.0 5K AT arabamı satın alınca ilk işim bu foruma üye olmak oldu.
Henüz foto koyamıyorum. Ama eli kulağındadır...
Bütün off-road dostları ve tutkunlarına selamlar.
Çamurunuz bol, şansınız daim olsun...

Merhaba Arkadaşlar,
İstanbul - 1960. Evliyim bir oğlum var .Özel bir şirkette Finansman Yöneticisiyim.
Yürüyüş / Kamp ve Off Road / Land Cruiser tutkunuyuz ( ailecek ) :smiley:
Umarım en kısa sürede tanışma fırsatı buluruz.
Selam ve Sevgilerimle

Ahmet Öztürk (aozturk )

LC / BJ60

ben bu konuya yazdımmı hatırlamıyorum ama yazayım :D

Mirkan Şenol 23 yaşındayım ne yazıkki istanbulda ikhamet ediyorum ...
off road merakıma yenik düştüm ve grand cherokee aldım .
her haftasonu arazideyim , tek araçda olsak gidiyoruz :D
bu siteyi seviyorum , yazmazsam bile sürekli konuları okuyorum ...

ferit elveren
19 yaşındayım
öğrenciyim
aracımız suzuki vitara 1.6 jlx
zaman zaman bende babamın jipiyle kemerburgaz çevresinde dolaşıyorum çok keyifli oluyor bu arada kemerburgaz ağaçlıda oturuyorum.

Merhaba,

Mali müşavirim. İkametim İstanbul.

2000 Model Niva ile araziye çıkarım. Hedefimde bir Defender 110 toplayıp her istediğimi ve arazide gerekli olan herşeyi yanımda götürmek. Niva ya sığmıyor malesef.

Tabiki LR yi yoplarken sizden bilgi ve tecrübelerinizi aktarmanızı isteyeceğim.

En kısa sürede yapılacak olan ilk etkinlikte görüşmek dileği ile..

selam arkadaşlar ismim ejder..inşaat mühendisiyim ve 30 yaşındayım..istanbuldayım...

17406251zen.jpg

174062519u5.jpg

herkese selam ,istanbul silivride oturuyorum ve ticaretle ugraşıyorum iki çocuk babasıyım bende bu aileye 1994 v8 ile yeni katıldım aranızda olmaktan çok mutluyum
timur mermertürk.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri