Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Selam,
İsmim Alp, fakat yakın arkadaşım olmayan, izin vermediğim, tanımadığım insanların ismimle hitap etmesinden haz etmem. Nickimi rahatlıkla kullanabilirsiniz....
Mekaniğe tapıyorum. 93' te, lise sonda 66WW ile kitap ve dergilerden gerçeğe dönüşen otomobil hobim, Lada Samara Sport Coupe, 87 Doğan, Alfa33, E21 BMW 3.23İ ile devam etti...
Yıllar önce, Ankara Otomobil Sporları Kulübü bünyesinde kurulan ilk Off Road komitesinde yer aldım. Şampiyonaya puan veren Ankara' nın ilk Off Road yarışının parkurunu, İSOFF ile içinde yeraldığım komite ve Kulüp Başkanımız Agah ÖRS ile hazırladım.
Akabinde, Compettion Hazırlığı Yapılmış 76 CJ5 Aldım. Yarışamadan sattım, kısmet olmadı...
Daha sonra sırasıyla Tempra, Uno, Tipo, 131, E30 BMW 3.20i Coupe sahibi oldum.
Şimdi; 95 5.2 V8 Grand Cherokee kullanıyorum ve aracımı imkanlarım dahilinde yol dışına hazırlamaya çalışıyorum.
93 yılındaki ilk WW' imden, şu anki son 13. makineme kadar, hepsinin arızalarını giderdim, tüm bakımlarını yaptırdım. Tam verim alınacakken iş bitti diye sıkıldım, sattım. Hepsinde kendimce bazı değişiklikler, modifikasyonlar yaptım. Hiç birine aldığım gibi binmedim, binemedim. Tahmin ediyorum, en iyi sahipleri ben oldum. Eski komşular, akrabalar sıraya girdiler, hep yabancıya gidiyor arabaların, artık aileden dışarı çıkarmıcaz diyorlarda, zevkleri benimle tutmuyor, biri short shifti beğenmiyor, öbürü kapıyı az buluyor, 2 kapıya tamam diyen 6 silindire olmaz diyor. Bende Satıyorum birine, gidiyor......
Doğumum 1974. 93 T.E.D. Ankara Koleji Mezunuyum, daha Sonra Educational Institude of American Hotel & Motel Association' dan Associated Degree aldım. Esas mesleğim otelcilik, ön bürocuyum. Seneler önce şehir otelciliğini bırakıp Bodrum' a yerleştim, iç çamaşırı ve bikini satıyordum.
2008 başında Ankara' ya geri döndüm.
Bu keyifli siteyi tesadüfen buldum ve paylaşımlardan çok faydalanıyorum. Umarım bende verimli olurum... Düzenlenen gezi toplantı v.s. katılmaktan zevk duyacağım...
Herkese yeniden Merhaba.....
___ Route 66' i Custom Üstünde Katetmeden Ölmeyeceğim!!! ___