Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,092
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım denizliliyim herkese sevgilerimi gönderirim
umarım doğru yerden meraha demişimdir.

Etiketler

Tanışma haricindeki sohbet mesajlarınız silinmiştir. (Bu köşemizde sadece kendimizi tanıtıyoruz.) Bkz : sayfa 1

Sohbete serbest muhabbetten devam edebilirsiniz.

selam arkadaşlar.adım nihat.bodrum/gündoğanda oturuyor ve çalışıyorum.39 yaşındayım.zengin değilim.acizane 8-10 ay önce bir cj-5 aldım.ama üzülerek aracımı satmak istiyorum.üzülerek diyorum çünki bakamıyorum.benden daha iyi bakacak bir arkadaşın eline geçerse sevinirim.offroad u seviyorum.doğayı seviyorum.ama sevmek yetmiyor.siteye ilan verdim.neyse herkeze selam ve saygılar.bol çamurlu günler.işte benim makina.umarım beğenirsiniz.

Görünt390.jpg

merhabalar
27 yaşındayım
Ankarada oturuyorum
Göğüs Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimi alan bir doktorum
Ben de küçüklüğümden beri Off-Road'a ilgisi olan biriyim
Ancak maddi anlamda bu işlere başlayamak biraz zor olmuştu
Şu an bir araç almak için araştırmalar içindeyim
LR disco I düşünüyordum
ancak artık kafamda aracı belirginleştirdim
Mercedes G :smiley:
Umarım isteğime ulaşırım
Bir süredir forumları takip ediyorum
inanın sizlerden çok şeyler öğrendim
Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum
Saygılar

Merhabalar
Işın Ertuğrul 18 yaşındayım.
Karabük-Eflani'liyim
Ukrayna'da İnşaat Mühendisliği okuyorum. (hazırlık)
78 model std. cj5'imiz var. Off-Road ve doğa tutkunuyum.
Yaklaşık bir yıldan beri siteyi takip ediyorum ve siz değerli abilerim sayesinde cj'ler hakkında öğrenmediğim şey kalmadı.cj'leri seviyorum... :smiley:

Herkese slm site yapımında emeği geçen herkese teşekkürler.oldukça faydalı bir site olduğuna inanıyorum.27 yaşındayım emlak alım satım işi ile uğraşıyorum.Lüleburgazda ikamet ediyorum.

SELAM ARKADAŞLAR ADIM İLHAN ERBAY 1982 DOĞUMLUYUM KOCAELİ/GEBZE'DEN ARANIZA KATILIYORUM. BEN 1993 YILINDAN BERİ 4X4 ARAÇLARIN İÇİNDE BÜYÜDÜM MESLEĞİM OTOELEKTRİK ,WEBASTO ,KLİMA ,TAMİRİ VE YEDEK PARÇA, OFF ROAD ZEVKİNE İKİSENE ÖNCE BAŞLADIM. İLK ARACIM 1991 MODEL LADA NİVA .ONUNLA ÖĞRENDİĞİM TEÇRÜBELERDEN SONRA ARACIMI SATIP . ŞU ANKİ ARCIMI ALDIM 1993MODEL 2,6 PAJERO TEK KAPI . GEZİ VE ORGANİZASYONLARDA GÖRÜŞMAK ÜZERE HERKESE SELAMLAR

Merhaba ben ankaradan hüseyin güney 61dogumluyum yaşam.doga ve türkü güzel insanlarla bereber bu az ömürde daha ne olsun

Selam ben Bolu'dan Volkan Çağlar öğrenciyim bir off-road aracım yok fakat off-road ve doğayı çok seviyorum.
Özellikle LR'lere hastayım.Discovery ya da Defender sizce hangisi?
artıları eksileriyle karşılaştırabilir misiniz?

Merhabalar ben Özgür Doğanay,İstanbul Ayazağada oturuyorum,amerikan arabaları motor ustasıyım,1968 model fargo f100 üm var şu aralar nadasa çekili duruyor yakın bir zamanda tekrar yollara düşecek inşallah..........
aslında sitenizi uzun zamandır takip ediyorum,etkinlikleri okuyor ilginç ilginç konularınızı inceliyordum dışarıdan olmaktansa konuya dahil olmak daha iyi dedim ve işte ben de aranızdayım herkese bol bol çamurlu etkinlikler diliyorum :smiley:

Merhaba Ben ÜmitERKAN,

Rize'den katılıyorum aranıza. Ben de Ford 1.6 TDCI Fusion var, Doğada gezmek benim için bir keyif. Ama Fusion yetersiz kalıyor. 91 model Niva tecrübem var. İnşallah en kısa sürede sizlerin yardımı ile bir 4x4 almayı dünüyorum. Herkese iyi forumlar dilerim.

1981 Rize Doğumlu, Evli, Akademisyen.

Merhaba tüm gezenbilir üyeleri. Adım Utku CENİKLİ .1982 Ankara doğumluyum. İstanbul emirganda oturuyorum. Tasarımcıyım. 31.12.2008 tarihinde 1997 5.2 gc sahibi oldum.Aynı zamanda 1980 cj5 sahibiyim. uzun süredir forumu takip etmem böyle bir aracı almama sebep oldu. Arabamdan çok memnunum.Bilgilerini lgisini paylaşan tüm arkadaşalara burdan teşekkürlerimi sunuyorum.

Kıbrıs dan Sevgiler
Selem arkadaşlar adım Gökhan Aslan kıbrıs da yaşıyorum,32 yaşındayım,iş adamıyım.
Amerikadan 1983 model cj 7 getirdim,ve şu an aracım Ankarada toplanıyor kafama göre yaptırıyorum,kıbrıs da bazı etkinlikler yapılıyor şu an aracım olmadığı için arkadaşların araçlarıyla etkinliklere katılıyorum ama en çok istediğim kıbrıs grubuyla türkiye grubundan 1 ilin derneğiyle beraber ortaklaşa bir etkinlik yapmak.inşallah bir gün olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR